Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA ARKADAŞLAR BENİMDE DİLEĞİM 5 YILLIK HASRETİMİN DİNMESİ BİRAN ÖNCE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALMAK....BENİMDE DİLEĞİM ANNE OLMAK.....
BENİM HİKAYEM 5 YIL ÖNCE BAŞLADI....
eşimle evlendiimiz günden itibaren çocuk sahibi olmak istiyorduk..ama ne yaptıysak olmadı...doktorlara gittik...hiç bir problem çıkmadı...sebepsiz infertilite denildi....2 defa aşılama 1 defa tüp bebek denedik olmadı rabbim nasip etmedi...enson geçtiğimiz aralık ayında tekrardan tüp bebek yaptırmaya karar verdik...doktorumuzla görüştük...adetin 3. günü gelmemi söyledi...
yeni bir yıla girmiştik 2010 yeni umutlar hayaller...ocak adetimi beklerken HAMİLE OLDUĞUMU öğrendim...BU BİR MUCİZEYDİ..tedaviye hazırlanıyordum ben...o anki duygularımı anlatamam tarifsizdi...
AMA RABBİM verdiği mucizeyi benden aldı...rabbim takdiri...mutluluğum yarım kaldı...minik meleğim beni bıraktı 17 ŞUBAT sabahı kürtaj oldum...veeeeeee kürtajdan sonra ayılırken bebeğimi benden aldınız diye ağlayarak uyanmışım...hemşire hanım anlattı...
İŞTE kızlar bende bunları yaşadım....RABBİMDEN dileğim yarım kalan mutluluğumu tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir...bebeğimi kucağıma almayı nasip eder..hepimize...
RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI YUVASINI ÇOCUKSUZ KOYMASIN...HERKESE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN...aminnnnnnnnnnn
sizler gibi evlat hasreti özlemi çeken arkadaşınızı aranıza a.s. a.s.a.s. alırmısınız....
hayırlı cumalar canlarım hepinize bakıyorum yoklugumu kimse farketmemiş gecemafoldumbenmafoldumben kardeşimden geldik taksiye bindik araba sersem gibi etti beni biraz uzanıyım dedim eşime kaldır deddim sen yoruldum diye gece kaldırma benialsanaalsanasmile kız adamı dövesim geldi he gözümü açtım sabah olmuşdelikafadulden:roflol::roflol::roflol: kız normalde uyanırdım levabaya ama niden uyanmadım acaba:uhm: kusura bakmayın muhabbetinize katılamadım işşallah bu akşam azimliyim bu akşam herhal ilaç içiyorum ondanmı ne uyuyorum he kız bişey sorcam bilen varmı 3 gündür belim agrıyo burdakiler diyoki hamilelikten olurmuş bebek büyüdükçe bele agrı verirmiş bilen varmı acaba aranızda duydunuzmu bu arada yemek yapıcam saati unutmazsam duaya gelirim canım ben arkadaşa dua okuduktan sonra 2 rekat çoktan kıldım haberin olsun:icecream:
hayırlı cumalar kıslar nasılsınız