Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım vallA süper oluyo tavsiye ederim kocişin geldimi gidin yaademekki sabah gitmek lazım,ordan da Eyüp Sultan'a git iftara kadar duanı et,namazını kıl...Ayyy ne güzel olurr yaa...
Evet abla unuttum gitti:)En azından aralık ayına kadar unuttum:) iki senedir hep onun için uğraştım evliliğimin tadını çıkaramadım ya,yok borç yok bebek olmuyor kendimi yedim iki senedir eşimle sayılıdır gezmeye gittiğimizİnşaallah şu borçlar bi azalsın kendime yaşıycam,bi senedir çalışıyorum kendime zırnık almadım
Özlemem mi kızzz,adamın ağzından burnundan getiriyorum herkese ramazan değil millet tatil beldelerinde hep bu da tam yerinde gittiPazartesi yola çıkacak Allah'ın izniyle...
canım benim nasılsın,herşeyde bi hayır vardır ama çok doğru düşünmüşsün şimdi izin istesen işten yine bi tartışma çıkacak,birde insan işten soğuyunca gitmek istemiyor dimi hiç bben öyleyim şahsen sabah kalkana kadar anam ağlıyor:)
mızmızım senin için hayırlısı neyse o olsun,demek eşin izin verdi test yapmana kaydirigubbakcemile5
madem silik çıktı pazartesi kan testi yaptır bencede canım,inş güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:
kardelenim bugun önemli bigün anladığım kadarıyla,Allah'ın izniyle olur inş
bu sefer birbirlerine kavuşur şu şeylerraklinialirimsmile
hoşgeldin cnm,inşaallah en kısa zamanda dileğin gerçekleşir.
Ayrıca mesleğinden ötürüde seni takdir ettimvereliniortak
ah ah tutişim sorma çok ağırlardı bittim inankiherkese iyi pazarlarrrrrrrrr
bu arada eboşum bugun ağır misafirlerin var demek hee,Allah yardımcın olsun
İşlerini çabucak halledebilirsin inş...
amin canım çok saol paylaşımın içinRabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.
Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
oyyy yanlızım dostlarımı söyledin sende yoksam kaydirigubbakcemile3slm millet,kimsecikler yok,sevtun gibi yalnız kaldım.mafoldumben
kıyamam derdam çok geçmiş olsunya kzılar nerdesiniz tabe gzersiniz bugün pazar dimi
ben gezemiyorum okadar hastayım ki gözümü açamıyorum valla boğazlarış şişmiş ateşim var
hasta hasta bide nöbet tutmuşun hakkını ödeyemeyiz kuzum iyki varsın olumunekankayizsmiletoic nöbetini devralıyım bari he heeee
halem nerdesin kuzum haber vermiyosun hiç merak ettik gelmedi değilmi kırmızılarselamünaleyküm canlarr![]()
saol kuzum aminnnnhayırlı akşamlarr oruç tutanların orucunu rabbim kabul etsin inşş kib :)
canım ağzına sağlık opuyorumnanaktankızlar ben okudum gökcenin ablasının duasını RABBİM kabul etsin İNŞALLAH
20 TANE
bende diyorum nerelerde buslm kızlar nasılsınız ben ugrayamıyorum kacgündür mısafırlerım vardı gecmıs cok uzun varmı güzel haberler adet tarıhı degısenler
mavişim nasılsın balım?selam canlar nasılsınız
kaçak yine yoksun kocişin vermiyo değilmi pcyiderdam geçmiş olsun balımm geçmişi okuyayım dedim
ama şimdide kociş istiyo gece gelmeye çalışırım tatlımm
bu misafirler hiç eksik olmuyoki gelselerde muhabbet etsek değilmiyahu bu misafirler niye görünmüyo merak ettim kimseniz gelin buyrun sohbet edelim
tüh derdanuru kaçırdık kız mercimek ah şu mercimegin babası yokmu deli etti beni he anca kalktı oturduk pc başına ne :mymeka:
kardeloşum menü aynıydı canım geçenkiyle
değiştirmedim iyi oluyo böyle bayanssulusmile
sen naaptın herşey yolundamı
kızlar ben gene geldim öksürükden uyuyamadım