Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardeloş kalma bencede lafın altında sen çalış çalış yoksa halin duman dilimden kurtulamazsın kaydirigubbakcemile3

ya alttada göründüğü gibi,iki sene on aydır çalışıyom,olmuyo,eğer çok çalışmayla olsa, ühüüüüüüüü,kaçıncıyı doğurduydum.mafoldumben

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
..yeliz.., aleyna84, derdanur, DerinSu+, kardelen5233+, ugurboncugum+

çok çalışmam lazımdı,napim:umursamaz:

hemen kullanırım,hiç boşum yoktur bu konıuda yelizim.
derin sana hoş geldin dedim mi,eğer dediysem bidaha yazmak beni çok yoruyoda,ondan soruyom.sempatiksalakcinni
özcen sende hoşgeldin aramıza.vereliniortak
yok demedin:umursamaz:yoruoluyosun madem demealsanaalsanasmile
derinimde beni görmedi küssemmi acep kaydirigubbakcemile3
kıs görmez miyim ben seni..seninle artık bir bütün olmuşuk ondan yazma geregi duymamışımdır nassıllll:lepi:
boncuk hanım baska evrende suan fıstıkım hosgeldın tatlısımbenım face resımlerıne baktım cok sıırnler hepsıde allah mutlulugunuzu bozmasın ınsallah:Saruboceq:

canım benim ya sagol fıstıkımopuyorumnanaktanamin hepimizin.

ay laf atılıyo bana farkındayımda çalış çalış ne olduki 10 yıldır tok yok artık çalışma var ama bebiş düşüncesi yok guclubacismile

kıslar ya saat geç olmadan ben biraz şekerleme yapmaya gitsem kızar mısınızboshayallersmileçok uykusuzum.sahura kadar uyuyam bari uyuyabilirsem.

yok demedin:umursamaz:yoruoluyosun madem demealsanaalsanasmile

kıs görmez miyim ben seni..seninle artık bir bütün olmuşuk ondan yazma geregi duymamışımdır nassıllll:lepi:

canım benim ya sagol fıstıkımopuyorumnanaktanamin hepimizin.

olumunekankayizsmileŞeniz
canımsın ivet aynen öyle

Back
X