Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ee gidin madem çok işiniz var sizin anladım ben onu
bizim iş yok oturalım sahura kadar
kardeloş güle güle kaydirigubbakcemile2

hıh işte valla bende denemek istiyorum bu korunma olayını bize yasak değil sadece olmaz dedi doktor ama Alah bilir tabi

kız gebelik bölümüne biri konu açmış
yazmışki tuvaletten sperm sıçrarsa hamile kalınırmı sempatiksalakcinni
ben kendimi hamile hissediyorum kaydirigubbakcemile3

tamam kıslar sagolun..bırakmak istemiyom ama uykumda var..

hem çalışmak,hem evi temizlemek,sahura kalkmak toplamak vs..yoruyo insanı..3 buçuga kadar kestireyim biraz inşallah kalkabilirim..öptüm şekerlerŞeniz

he bu arada o ismi lazım degil şahsın ismi geçmiş tüylerim diken diken oldu şakkıdıruhsal sorunları olanlar ugruyor bazen tövbe yarabbim neyse günaha girmeyim şimdi..öpüldünüz tekrardan..hatta ben topicten giderken ingilizce bişeyler parçalardım hep ama malum şahıs aynısını yapmaya çalıştı bigün :roflol: o gün bu gündür yazmıyom ingilizce:roflol:

ebrarım ben istesemde gideem küsme takır takır öksürüyom su var yanımda sula duruyom
kıyamam sana sana küsmem gitsende hastasın kuzum opuyorumnanaktan

hem çalışmak,hem evi temizlemek,sahura kalkmak toplamak vs..yoruyo insanı..3 buçuga kadar kestireyim biraz inşallah kalkabilirim..öptüm şekerlerŞeniz

he bu arada o ismi lazım degil şahsın ismi geçmiş tüylerim diken diken oldu şakkıdıruhsal sorunları olanlar ugruyor bazen tövbe yarabbim neyse günaha girmeyim şimdi..öpüldünüz tekrardan..hatta ben topicten giderken ingilizce bişeyler parçalardım hep ama malum şahıs aynısını yapmaya çalıştı bigün :roflol: o gün bu gündür yazmıyom ingilizce:roflol:

anladım ben onu
cano boşver herkes birdeğil işte türlü türlü huylar var
hadi iyi uykular opuyorumnanaktan

bu arada derdacım demin hoşgeldin dedigini gördüm kaynadı arada yazmamışımŞenizgeçmiş olsun aynı zamanda..pekmez kaşıkla varsa iyi gelir cnm.
ben kaçtımmmmmmkaydirigubbakcemile4

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

tamam ebuşum..yok biliyosun takmam öyle şahısları ..sadece komik geliyo bazı şeyler..şaşıyorum insanlara..kendince bişeyler yapıyolar egolarınla sorunları var sanırsam:)))

Back
X