Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ne gusell yaaa Allahımm hemencık veriyooooo

hosgeldınnn canımmm mercımk nasılll

merciimek iyide ben degilim kız bugün dadılık yaptım arkadaş dedi parasıyla bak dedim milyarları versen bakmam dedim anamı aglattılar 2 taneside ikiz bunlar 7 yaşındalar karıştırmadıkları yerim kalmadı he gittiler bide arkalarından mercimekle temizlik yaptık kız çocuk tabe oynamaz oturmadımki hiç popomun üstüne allah sabır versin çok çocugu olan annelere he anneleri nasıl yetiştirdiyse hiç izin almıyolar heryere girdiler he tuvalet aynamın üstündekileri hep karıştırdılar düzeltene kadar canım çıktı he okadar kalabalıkki üstü daha dün temizledik eşimle allah razı olsun kız elim ayagım oldu adam he her işi diyorum allah razı olsun yapıyo gıkı bile çıkmıyo he allah herkeze öyle eş versin vallahi helede 10 seneden sonra baba olucakya sevinçten adam hem evi hemde işi kaştarıyo heŞenizŞenizŞeniz

ye bee amann sende..şakalaşıyom kıss..dondurmadan meyveden kilo mu alınırmışş.daha çok yararı var..hele dondurmayı bol ye ki mercimek dogunca sütün bol olur cnm.

napam kıs..demin geldim işten..sagolsun eve bıraktı adalet ablacım..yani patronumun annesi...geç çıkıyom artıkboshayallersmilesen napıyon kuzum.

canım bnm niye bu kadar geç çıkıyorsun sen yaa,ramazan dan dolayı mı? kız yoksa işten çıkıcam dedin diye ne kadar çalışsa kârdır diye mi düşünüyorlaalsanaalsanasmile

ebroş gelene kadar ben gidicem ama yaa bu gün kasılmalarım oldu korktum biraz o yüzden belimde agrıyo kociş şimdiye kadar pc başındaydı yoksa ben bu kadar beklemezdim ayakta :( neyse

iyilik derinim saol canım sen nasılsın zemuszemus
iyiyim kuşum yaa aynı işte..sende iyisin dimi?opuyorumnanaktan
canım bnm niye bu kadar geç çıkıyorsun sen yaa,ramazan dan dolayı mı? kız yoksa işten çıkıcam dedin diye ne kadar çalışsa kârdır diye mi düşünüyorlaalsanaalsanasmile

yok tatlım yaa..ben bebe magazasındayım..haliyle duruyoruz artık bikaç gündür geçe kadar..arefeye kadar böyle..hatta bu hafta sonu 12-1 olur heralde..tek sinir oldugum da kalmak bişey degilde hakkımı verseler bari.

canım benim iyiyim nolsun..dedigim gibiişte tatlım iş güç falan idare ediyoruz...sen erken olmuşsun yaa..olsun takma kafaya sakın..herşeyin sırası var olacak inşallah yakında.

takmıyomm canımmm amannn RAbbımmmn vardır bı bıldıgı olucak az kaldı ben bılıyrmmm ıcımde bı rahatlık varrr hayır olsunn bakalımmm

iyiyim kuşum yaa aynı işte..sende iyisin dimi?opuyorumnanaktan

yok tatlım yaa..ben bebe magazasındayım..haliyle duruyoruz artık bikaç gündür geçe kadar..arefeye kadar böyle..hatta bu hafta sonu 12-1 olur heralde..tek sinir oldugum da kalmak bişey degilde hakkımı verseler bari.

Allah ıslah etsin canım ya ne diyim işvern milleti böyle sempatiksalakcinni

takmıyomm canımmm amannn RAbbımmmn vardır bı bıldıgı olucak az kaldı ben bılıyrmmm ıcımde bı rahatlık varrr hayır olsunn bakalımmm

ah canım benim.o rahatlık bende de var kaç aydır..hiç takmıyorum kafama çok rahatım..gecikince testlerle ugraşsamda bana bakmayın siz.alışkanlık olmuş artıkın:sinifsinif:

hoşbulduk turkuazım he derinde dedi ebroş gelmedi diye neyse gelsin yapsın olmazsa ben yarın gelir duaya bakar amin derim :) bu arada azraperinin yasinin okudu die yazdım ablam bitirdi gözden kaçmıştır die söyleyim gene dedim :)
ablam için dua okuyan herkesten allah razı olsun okumayandanda razı olsun inş rabbim herkesin gönlüne göre verir

Allah ıslah etsin canım ya ne diyim işvern milleti böyle sempatiksalakcinni
Amin canım..iyiler hoşlar bi kötülüklerini görmedim aile gibiyiz ama herşey bunlarla bitmiyor işte...aile gibiyiz diye diye harcadık heryerde kendimizi malesef...
derinim seni çok zorluyolar o iş yerinde yaa ben fazla dayanamazdım maşalllah sana iyi dayınddın onlara

valla canım sanki dükkanı üstüme zimmetlemişler gibi bi yerede çıkamıyorum gelmesseler..gün oluyodu hiç ugramıyodu anası ..kendisi hiç gelemiyo zaten diger dükkanla meşgul..amann neyse dua edin de daha iyi maaşa alacagım bi yer bulayım.burada kendi dükkanımmış gibi çalışıyorum rahatım ama ne bilim işte cano yaaa.uzun hikaye.

iyiyimde benim bebiş oynamıyo bugün nedense canım ya kafama takıldı eşime dedim gel gidelim dedim dedi bugün çok yoruldun ondandır oynamıyo dedi gel vereyim yavyum lolipopunu:icecream: kız çikolata muz yedim bananesin dedi mercimek ya kız bu uşak yordum diye küstümü bana be:a015:
ahh canim oynar annesi insallah allah korktuguna ugratmasin insallah canim benim

kızlar bugün amcam için mevlit okuttuk hepiniz için dua ettim hayırlısıyla Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi versin. yarında iftar verip hatim okunacak yarında inş dua edeceğim sizlere
hayırlısıyla Allah yüzünüzü güldürsün canlarımmm
allah kabul etsin canim:Saruboceq:

sevtunum kuzum ya çok yordun kendini ondan mercimekte yorulmuştur demek çikolata ile kandıramadın he bebişikaydirigubbakcemile3 tatlı bişeler yemeye çalış canım
Allah ikiz,üçüz annelerine güç versin,sabır versin yaa zordur eminimm
tugcalım hoşgeldin kuzu,Allah bozmasın canım ne güzel moralin yüksek maşaallah saba inşaallah bu rahayırlı gelir de sana bebişin gelir yaa
azra girmiyor ne zamandır birde zeynep gelmiyor hiç haberi olan var mı?
samyelim geçmiş olsun,akşama doğru yazmıştım sana naber diye ama cevap vermedin:kedi:
bi kaç kere daha böyle olduakannehir
papatya naber canım..

ee kızlar nasılsınız bakalım...Şeniz
iyiyiz canim sen nasilsin??kaydirigubbakcemile5

:3:kizlar sabah doktora gittim adetimin 3. günüydü yumurta takibine basladik 7 gün puregon kullanicam sonra catlatma ignesi olucam bu ikinci denemem ilki olmadi 1 ay ara verdim bakalim bu sefer ne olcak bunuda denedikten sonra ins olur ama olmazsa ben bayabi ara vermek istiyorum zaten cok yiprandim 5 düsügüm oldu allahim kimseye vermesin,:gitme: herseyin hayirlisiyla karsilastirsin rabbim hepimizi

herkese iyi geceler kizlar ben bugün 3 saatlik uykuyla duruyorum yatip dinleneyim öpüyorum hepinizi

gökçem inşallah ablacıgının duası kabul olur canım bu mübarek ayda rabbi geri çevirmez inanıyorum...kızlar mübarek günlerin bitmesine 9 gün kaldı..bol bol dua edelim kaçırmayalım bu günleri...inanın orucumu açarken iki saat bekliyorum aklıma dua gelsin diye..o kadar inan mısım ki dualarımızın geri çevrilmeyecegine...rabbimin hazinesi sonsuz yeter ki isteyelim.

ahh canim oynar annesi insallah allah korktuguna ugratmasin insallah canim benim

allah kabul etsin canim:Saruboceq:

iyiyiz canim sen nasilsin??kaydirigubbakcemile5

:3:kizlar sabah doktora gittim adetimin 3. günüydü yumurta takibine basladik 7 gün puregon kullanicam sonra catlatma ignesi olucam bu ikinci denemem ilki olmadi 1 ay ara verdim bakalim bu sefer ne olcak bunuda denedikten sonra ins olur ama olmazsa ben bayabi ara vermek istiyorum zaten cok yiprandim 5 düsügüm oldu allahim kimseye vermesin,:gitme: herseyin hayirlisiyla karsilastirsin rabbim hepimizi

herkese iyi geceler kizlar ben bugün 3 saatlik uykuyla duruyorum yatip dinleneyim öpüyorum hepinizi

şeydam hoşgeldin cnm..sıkma canını..herşeyin hayırlısı inşallah..bakarsın bu tedavi yanıt verir:Saruboceq:

DerinSu, GokceRana23, pelin67, sevtun2, seydam kızlar hepinize slm duaya kalamıycam bu gece kocişim evde pc de işi varmış hepinizden öpüyorum iyigeceler benden sonra gelenlere çok slm canlar iyigecelereyvahedigeldismile eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan

Back
X