- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen gelmişti de,ondan dedim.
hale diğeri,inş. ikisindende güzel haberler alırız.
kardelenim ben kaçayım canım..Allaha emanet ol...gözlerim kapanıyor...
kızlar hepinizi çok öpüyorum..nolcak benim bu halim..gece işten geç gelicem hep.uyumasam uykusuz uykusuz nasıl çalışıcam..uyusam sahuru kaçırıyom of offff...neyse.
yelizim umarım hayırlı haberlerle dönersin canım doktordan..
bide birisi kanda baktırıcaktı kimdi unuttum inşallah o da öyledir..mızmız baktırıcak onu biliyorum da.digeri kimdi unuttum valla bu kafayla iyi mızmız geldi aklıma:))
haydiin kaçtım.
mızmızım hamıssın sen ozaman cnm hadı hayırlısı sonucunu ögrenmek ıcın gırıcem kac gıbı cıkar
cnm ınsallah ya ınsallah
oglen cıkar dedı doktor 12 de netten bakcam sonuca
işşallah arkadaşım allah gönlünün muradını tez zamanda verir sanada bir mercimek duygusunu tattırır rabbim :saruboceq:
hadı bakalım mızmızım bende12 de burda olurum ınsallah halay cekerız hep beraberopuyorumnanaktan
kız dün ne yaptıysam bebek oynamadı dedimya eşime dedim hastaneye gidelim ne olur mercimek hiç böyle yapmazdı dedim aglamaya başladım dondurma bile olmadı kız muzu çok seviyo kıpırdıyo mercimek aglayınca garibim dedi çok yorulmuşun sen kızlar çok yormuş alışkın degilsin dedi hamile kaldın kalalı hiç yorulmadın demi dedi bende hiç yormuyorum seni dedi bende evet dedim garibim telkin etti yatıyorum aglıyorum o ara dedi kalk yanıma gel söz bişey yapıcam eger gene oynamazsa söz acile gidicez dedi kız yatırdı beni açtı karnımı başladı masal anlatmaya tık yok konuştu tık yok dedim boşver gitmicem dedim yatıyım belki sabah oynar dedim acile gidince rahat bırakmıyolar insanı hep alttan bakıyolar biraz uzandım eşim şarkı dinliyo yarım saat geçti tabi dedim ne dinliyosun adam demezmi yeni şarkısı bak çok güzel dinle dedi kulaklıgı tattım dinlemeye başladım kız inanmazsınız na yaptıysak olmadı mercimek başladı kıpırdamaya şaştık kaldık he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşim dedi oynatmak istersen 1 adet tarkan şarkısı şart mercimege dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne oluyomuş nasip olursa bebişleriniz olunca 1 tarkan işi hallediyo kız bu kızmı acaba şimdiden tarkan hayranı he oldu çıktı:roflol::roflol::roflol: