kız mızmız saatler yaklaşıyo he bende senin gibi oldum evde yaptım emin olamadım kan verdim sabahtan akşama kadar baktım çıkmamıştı eve geldim ablam aradı dedi sevtun rabbime şürler olsun bebek geliyo deyince çok aglamışız telefonda mafoldumbenmafoldumben 10 sene dile kolay rabbimda bana acısını göstermesin abisi gibi beni işşallah terketmez melegim ablama gittim kan testi için verdik eve geldik onun bebegine ben annelik ettim dogum etmedim onu ama herşeyini ben karşıladım kendim hamileymiş gibi elime dogdu hastanelerde bile ben baktım ogluma testen sonra ve gelirken ben arkamdan çok aglamış garip ablam rabbim demiş çok iyi kardeşim tüm zor zamanlarımda yanımda oldu benimle çok ilgilendi şu garip kardeşimi sevindir demiş aglamış ertesi gün doktora gittik kadın yüzüme baktı dedi hamilesin bende bir aglama varmış sormayın susturana aşk olsun bebegim için 4 aydır yatıyorum bayramdan sonra rahim açıklıgına bakıcaklar varsa dikilicek hamile kalmakla bişmiyoki canlarım güzel eziyeti var tabi her levabaya gidince insanın aklı çıkıyoohaoldumsmile bebegimi sag saglim alıyım kucagıma şu garip kocamın kucagına veriyim deyimki bak bu senin bebegin deyim yeter bana eltim dogurdu bebegi hastanede görmeye gittik onun sevincini görünce çok aglamıştım hemde çok:çok üzgünüm: dedim rabbim benim için vermiyosan allahım eşimi mutlu ediyim onun için ver dedim çok üzülüyodum haline ben ya beni boşverinde başkasının bebegini sevince çok kötü oluyodu içim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: