Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masalcıgım 31 temmuzmu 31 agustosmu
derinişkom seni buralarda görmek ne güzel işi bıraktın mı yoksam özledim kız seni
bugün çok bereketli bi gün ne kadar kalabalığız maşallah![]()
ama kimse benim selamımı almadı:çok üzgünüm:
sevtun sen bu hamileliğinden önce bir bebekmi kaybettin...geçmiş olsun...rabbim bunu sana bağışlasın...
![]()
![]()
![]()
HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
![]()
![]()
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
![]()
![]()
KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS
![]()
![]()
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
![]()
![]()
![]()
ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL
![]()
![]()
HAMıŞLERıMıZ
![]()
![]()
![]()
MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
ama kimse benim selamımı almadı:çok üzgünüm:
2003 kaybettim canım 20 haftalıktı erkekti normal dogum ettim 7 senede olmadı bebegim oglumu bana ne hastane nede kaynanam gösterdi eve geldik bebekle 6 mart ta dedim anne bakıyım olmaz dedi göstermem dedi hava soguk kar var biyerde ozaman balkona koydular poşetin içindeydi bebegim gözümün önünde dedim ablamda benle geldi kaynanama dedim abla o çocuk üsür orda dedim aglamaya başladım içeri alalım ne olur desemde kaynanam kızım o melek oldu giittiiiiiiiiiiiiii üzülme dedi kedi kapıya nasıl bakarya bende öyle ham aglıyorum hemde yalvarıyorum ablam baktı olmuyo kaynımı bakkala gönderdi dedi kutu al gel dedi içine koydular bak dedi şimdi üşümez bebegin dediysede olmadı anne yüregi işte çok agladım acısını halen yüregimde hem agladım hemde rabbim sabrını sen ver deyip hem agladım hemde dizlerime çok vurmuşumdur allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor bana diyolar sen görmemişsin acısını nerden bilişrsinki diye kızdılar nasıl bilmeme ben ya tekme atışlarını bile duyuyodum ben anne için 1 aylık olmuş 9 aylık olmuş farkedermi demi üzülme diyolar bunu alırsan kucagına unutursun dediler kız ben onu nasıl unutuyum burda 40 karıştı 7 kişiyle onları görünce çok üzülüyorum rabbim işşallah öteki tarafta bize şefaatçi eder allahım işşallah bunu sag saglim alıyım kucagıma ahtım var kuranını okutucam kurbanını kesicem 40 kapıya aşure dagıtıcam allahım sen nasip et melegimi alıyım kucagıma:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
TMM MASALIM EKLEDIM CNM UMARIM UGURLU GELIR:Saruboceq:
haydi mız mız haydi mız mız haydi tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii
sevtuncum bende 2 kere bebeğimi kaybettim 18 haftalıktı biri diğeri 22 haftalıktı. sakın aklına bir önceki olayı getirme. senin doktorun sana ne güzel dikiş olayını anlatmış. benimki rahimağzını bile ölçmedi. canım bol bol yat dinlen.. mümkün olmadıkça kalkma.
mızmız inşallah iyi haberlerle gelirsin.