Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet derin büyük acı hele herşeyi belli olunca daha zor bişe

duyunca insan kötüoluyo yaşayan bunları neleri hisseder

RABBİM yaşatmaz İNŞALLAH böyle acılar bidaha hiç kimseye

evet derin büyük acı hele herşeyi belli olunca daha zor bişe

duyunca insan kötüoluyo yaşayan bunları neleri hisseder

RABBİM yaşatmaz İNŞALLAH böyle acılar bidaha hiç kimseye

sorma canım ya.senamız da diger topicten..ilk önce üçüzlerini kaybetti geçen yıl:(((
şimdi de bikaç gün önce ikizlerini..:gitme:

tamam bulutcum bende kaçıyom canım..tekrar sagol çin takvimi için:)) öptüm seni...

kızlar görüşürüz pc açık ama burda degilim.arada bakarım yazarım bişeyler yaparım:)
bi süpürem evi de gelem...

canım yaa Allah bi dahakine yaşatmasın böyle şeyler inşallah..bende düşük yaptım ama küçüktü..6 haftalık..öyle oldugu halde ne çok aglamıştım..hele eşim işten geldiginde hala haberi yoktu kaybettigimden.ben yatıyodum odamda..geldi oturdu yanıma gülüyodu iyi misin bebegim dedi..düşük riskim oldugunu biliyodu..gözlerine baktım anladı zaten çok agladım çok..ama daha kötülerini yaşayanların yanında benimki hiç kalır tabi..demek istedigim en hafif kayıpta bile insan yıkılıyor.
seninde başın sag olsun bebem bebek ana rahmine düşsede anne için birride bir binide bir canım anlıyorum seni işşallah rabbim öyeki tarafta mükafatını verir takvimin arkasında bişey yazıyodu diyoduki anenin rahmine düşen bir bebek ölürse bebegin kordonu bile anneyi kurtarırmış hayretler içinde kaldım bende bide geçen gün duydum 120 gün yani 4 aylıkken cenabı allah ruh üflermiş bebeklere şaşırdım kaldım vallahı he duyuncaohaoldumsmileohaoldumsmile

kız mızmız daha mercimegi yıkıcam namaz kılıcam arkadaş dogum etmiş ona gidicem bebesinin sarılıgı 19 olmuş geçmiş olsuna gidicem ah mızmız bir elime geçirsem seni sana yapcaklarım var haberin olsunalsanaalsanasmile:oklava::mymeka:

seninde başın sag olsun bebem bebek ana rahmine düşsede anne için birride bir binide bir canım anlıyorum seni işşallah rabbim öyeki tarafta mükafatını verir takvimin arkasında bişey yazıyodu diyoduki anenin rahmine düşen bir bebek ölürse bebegin kordonu bile anneyi kurtarırmış hayretler içinde kaldım bende bide geçen gün duydum 120 gün yani 4 aylıkken cenabı allah ruh üflermiş bebeklere şaşırdım kaldım vallahı he duyuncaohaoldumsmileohaoldumsmile
sagol canım...kordon olayını biliyodum ama 4 aylıkken ruh üflendigini bilmiyodum ay gerçekten yaaa bilmedigimiz o kadar çok şey var ki...Allahım kimseye evlat acısı vermesin.
derinimm kuzum Allah bi daha böyle acılar yaşatmasın bitanem..

amin canım inşallah hiçkimseye yaşatmasın.

ya bacılar benim çıkmam lazım olurda gelirse mızmız özele size zahmet mesaj atın merakta beni bırakmayın işlerimi yapıyım hasta ziyaretine gidicem eve gelip daha yemek yapcam biliyosunuz anca mercimekle işim biter arkadaş üst katta allahtanda yorulmaz benim mercimek öpüyorum sizi nanaklarınızdan opuyorumnanaktan

ayşenim facete sayfası var tıp merkezinin...

hadi mızmız yeni evin inşallah sana ugur getirmiştir kuşum yaa..neyse ben başlıyom süpürgeye.
kolay gelsin gülüm sana
opuyorumnanaktan
ya bacılar benim çıkmam lazım olurda gelirse mızmız özele size zahmet mesaj atın merakta beni bırakmayın işlerimi yapıyım hasta ziyaretine gidicem eve gelip daha yemek yapcam biliyosunuz anca mercimekle işim biter arkadaş üst katta allahtanda yorulmaz benim mercimek öpüyorum sizi nanaklarınızdan opuyorumnanaktan

tamam canım haber veririz merak etme sen,güle güleopuyorumnanaktan

slm kızlar neyi bekliyonuz sgl derincim hoşgeldim mız mız a duamı var bugün eee napıyonuz

Back
X