Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızmasan bişey sorucam ben göremedim dedikleri kadar çok küçük oluyolarmı herşeyi tamdı demi kız nasıl ana yüregin dayandı iyi sana göstermişler bana göstermediler sadece ölü dogdu bizden degildir diye bir kagıda imza attırdılar ayaklarını gördüm kagıtta ayagının izi vardı ama çok pişmanım kimseyi dinlemicektim bakıcaktım bebegime bir mezarı bile yok bebegimin kayınpederim bir erkegin üstüne gömmüş bebegimi soruyorum ne yapıvcaksın burdan dua et gider dedi halen gıcıgım o lafına:mymeka::mymeka:klava:
BİRSEN için dua listesi
EBRAR.............30
ALEYNA...........30
DERDA.............30
SAMYELİ...........20
MAVİŞ...............20
BONCUK...........30
DERİN...............30
AYŞEN..............30
HALE.................20
kızlar okumak isteyeni eklerim
perşembe gecesi duasını yapıcaz ay kızlar nasıl duygulandım bilemezsiniz inanın ağlayasım geldi ilk defa benim için birileri dua edecek çok teşekkür ederim sağolun inşallah Allahım tez zamanda hepimizin bebişlerini kucağımıza verir ebrarcım eğer olursa bende okuyabilirse komşuma soruyum akşam muhakkak dönerim sana olur derse onuda yazarsın listeye teşekkürler en büyük bizim topic
canım geçmiş olsun ben bilmiyordum zehirli guatr olduğunu... inşallah öncelikle bu hastalğını atlatır ondan sonra da bebeşine kavuşursun....:Saruboceq:ebrarcım turkuazım samyelim ...ben geldim canlarım. Çok özledim sizleri. ne zamandır giremiyorum biliyorum, bugün ilk kez vaktim oldu bir bakayım kızlara dedim. Günlerdir aklımdasınız. Kötü günler geçirdim bu arada. Zehirli guatrım vardı biliyosunuz proypcil kullanmaya başlamıştım endokrinoloji prof. e gitmiştim bunun için. 17 gün ilaç bende inanılmaz boyutlarda yan etki yaptı. Tüm vücudum kabarcıklar içindeydi kıpkırmızı ayrca. Günde 2-3 defa acile gittim eşimle, uyku muyku kalmadı acillerde süründüm. Doktoruma gittim sonra. inanaılmaz bişey hiç bu kadar dokunduğunu görmemiştim dedi. ;Farklı bir ilaç vermeyi düşünmüyorum çünkü içerikler aynı sende üst düzey bir zarar var dedi o yüzden başka ilaç kullanmayacağız, gözetim altında tutacağım seni dedi. Eylülün ilk haftası tahlillerimi yaptırıp götürücem bakalım. Bebeğim içindi bu tedavi ne yapacağım şimdi ben mafoldumben
Bana dua edin yalvarırım senağlama
eli ayagı saglıklı olsunda dadlum farketmez ablam rüyasını görmüş bana cinsiyetine baktırma kız dedi kız dediydı hamile kalıcan inanmadım kadına en son dedi haziranda hamileyim diye arıcan dedi şaştım kaldım heohaoldumsmileohaoldumsmilekızlar merhaba herkese...
mızmızcım neler yaptın bak burda herkes haber bekliyor senden... hale de kan testi yaptıracaktı bugün... kızlar nolur güzel haberlerle gelin... duble halay çekelim burda....
sevtuncum bugün yazdıklarınla beni ağlattın canım biliyormusun... benim çok yakın kardeşim kadar yakın bir arkadaşım tam 1 ay önce 25 haftalık bebeğini kaybetti erken doğumla... inan mezarı var bebeğin ama o kadar zor ki... sen kızıyormuşsun mezarı bile yok diye ama inan böylesi daha iyi çünkü arkadaşım her gün 2 kez gidiyor mezarlığa... neyse zaten mercimek var artık... bunları düşünmeye de mercimeği üzmeye de gerek yok....tarkanın yeni şarkıları çok güzel sen bol bol tarkan dinlet mercimeğe hem oda oynasın acık... hatırlarsan ben geçenlerde mercimek hanım demiştim... içime doğuyo walla kız olacak seninki...
ebrarcım turkuazım samyelim ...ben geldim canlarım. Çok özledim sizleri. ne zamandır giremiyorum biliyorum, bugün ilk kez vaktim oldu bir bakayım kızlara dedim. Günlerdir aklımdasınız. Kötü günler geçirdim bu arada. Zehirli guatrım vardı biliyosunuz proypcil kullanmaya başlamıştım endokrinoloji prof. e gitmiştim bunun için. 17 gün ilaç bende inanılmaz boyutlarda yan etki yaptı. Tüm vücudum kabarcıklar içindeydi kıpkırmızı ayrca. Günde 2-3 defa acile gittim eşimle, uyku muyku kalmadı acillerde süründüm. Doktoruma gittim sonra. inanaılmaz bişey hiç bu kadar dokunduğunu görmemiştim dedi. ;Farklı bir ilaç vermeyi düşünmüyorum çünkü içerikler aynı sende üst düzey bir zarar var dedi o yüzden başka ilaç kullanmayacağız, gözetim altında tutacağım seni dedi. Eylülün ilk haftası tahlillerimi yaptırıp götürücem bakalım. Bebeğim içindi bu tedavi ne yapacağım şimdi ben mafoldumben
Bana dua edin yalvarırım senağlama