Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avazım cıktıgı kadar bugün bagırmak istiyorum cok yorgunum cok üzgünüm dokunsalar aglıycak modundayım
bugün adet oldum normalde 26 günde bi olurum bu ay 28. günümde oldum 2 gün için kendimi farketmeden kaptırmışım aglamak istiyorum bu ay cok üstüne düşmüştük eşimle
cok yorgunum aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
boncuğum hoşgeldin canım
bugün herkes kötü yaa bende kötüyüm test yaptım yine tek artık ramazan geçsin soğana başlıyorum
senin neyin var kuzum
Ebrarım neyım olcak cnm aynı dertler haftaya salı gün almaya gıtcem cok korkuyorum umarım temız cıkar fılmım yıkılırım rabbım neolur ya
aleynam amın cnmda artık bızde mutlu olmak ıstıyoruz
kardelenim, halem, derdam siz de iyisinizdir inşallah... bu akşam uykuya yenik düştüm... yarın görüşürüz inşallah... hayırlı sahurlar hepnize kader arkadaşlarım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
YA RABBİM
FETHİYE ABLAMIZ için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ HAYIRLI bir eş bulması için vesile kıl .mutlu,huzurlu bir aile kurmasını nasip et .her daraldığında onun yardımcısı ol
bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım hayırlısı olsun,bize yine beklemek kalıyor,sabretmek kalıyormafoldumbenkızlar kan testi yaptırdım size haber vereyim dedim malesef negatif cıktı sonucum hayırlısı böyleymiş yapcak bişey yok söktürücü kullancam artık sonra gelirim gene görüşürüz canlarr
bitanem eşim iş için şehir dışına çıkmıştı,dün geldi de onun için dedi eboş..sen de sağolasın..kızlar,kimseyi göremiyorum,sorun kk den mi kaynaklanıyo acaba?:uhm:
mızmız çok sevindim,inş.değerin yükselir,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.:ecrin_bebek:
turkuazım gözün aydın,kocişin gelmiş.nerdeydi onuda bilmiyom gerçi,merak ta ettim.bayanssulusmile
mehtap,topivcimize hoş geldin,zaten özeldende soruna cvp verdim,burdanda sohbet ederiz gene inş.vereliniortak:
halecim,belki rahim hamileliğe alıştırma yapıyodur canım,ondan gecikmişindir.:teselli:
yelizcim,folikül olması çok güzel,çok sevindim,yakında sende hamile olcaksın inş.hihoyyyt
kızlar herkeze yazamadım,kusura bakmayın.opuyorumnanaktan
eboşum sana soru sorcaktım,ama ne sorcaktın diye yazmamışın,hiç mi merak etmedin kız.:umursamaz:
inşallah kardelenimm folikül var demeleri bile büyük gelişme benim için canımm
derdam tekrar geçmiş olsun canım...slm kzlar nasılsınız ben iyi sayılırım doktora gittim bağdemciklerim çok miltihaplanmış bisürü hap verdi
MIZMIZ HAMİLEYNİŞ ÇOK TEBRİKLER CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım derdam görmüş zaten çok saol
buarada birsen içinde 30 tane ayetel kürsi yazdım okursun değilmi kuzum opuyorumnanaktan/QUOTE]okurum abla bugun kayınvalidemlere gidicez,yarın izinliyim Allah izin verirse Eyüp Sultan'a gitmeyi düşünüyorum orda okucam dualarımızı:)
canım bnm üzülme,hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz malesf...teşekkürler...evet..öyle oldu...nasıl olayım canım..iyi diyeyim iyi olalım..hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşsakda dahada iyi olacağız...
ebrarım akşam iftara davetliydim...kadınlar ayrı bir masadaydık rahat olalım diye...masada bir tek benim çocuğum yoktu...hep benden sonra evlenenler veya aynı zamanda evlendiğimiz kişiler..hepsinin 1 veya 2 çocukları var...hepsi masada çocuklarıyla uğraşıyor..birtek ben ellerim koynumda onlara bakıyorum..benim ilgilenecek yavrum yokki..mafoldumben:çok üzgünüm::a015:
birde bana bakışları...o an oradan çıkıp..bağıra bağıra ağlamak geldi içimden...neden rabbim neden bizlerden bu mutluluğu esirgiyorsun asla isyan etmiyorum sana sığınıyorum....sen bizlere tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla bebekler ver...kucağımıza almayı nasip et..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnn
boncuğum üzülme canım,aleynam sende lütfnn,gerçi ben size diyorum ama dün işten çıktığmda ağlaya ağlaya gittim eveal bendende okadar aleynam bende aglamak ıstıyorum cok yoruldum rabbım güç versın bızleremafoldumbenherşeyin hayırlısı olsun
bu arada sen rahim filmi çektirdin mi ki sonuçları alacaksınsempatiksalakcinni
ben görmedim kuzum ya kusura bakma gözümden kaçtı sanırım
selamün aleyküm arkadaşlar, sabahınız ve gününüz hayırlı geçsin inşaallah
dün amcam için dua ve hatim okuttuk, akşamında da iftar verdik köyde.
hatimde sizlere de dua ettim ismini hatırladıklarımı saydım, hatırlayamadıklarım için dileği anne olmak ve bunun için dua eden arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım dedim
dualarınız ve dualarımız kabul olsun inşaallah canlarım.
ve aleyküm selam canım,Allah razı olsun...Allah kabul etsin inşaallah,mekanı cennet olsun amcanın...
canım bnm niye beğenmeyelim unutmuştus kızlar,zaten forumda da sorun varebrar cım 30 tane ayetel kürsi yazıcaktım neden yok listede ben akuyummu okumuyummu kafam karıştı bilmiyorumkismile kız aşk olsun kimse beni hatırlamamışsınız alıcagınız olsu:çok üzgünüm::a015:mafoldumben:gitme:senağlama siz beni beyenmiyormusunuz beni
turkuazım cektırmedım cnm hala haftaya gün alıcam cekılmek ıcın adet olmayı beklıyorum ıyısın dımı sen neden agladın aglamak keske fayda etse cnm vallah sımdıye kadar nelerı gerceklestırırdık rabbım büyük sıkma canınıa.s.
sevtunum ebrar unutmustur dur ben eklım hemen senı nıye unutalım fıstıgım benım:1hug: