Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selamün aleyküm arkadaşlar, sabahınız ve gününüz hayırlı geçsin inşaallah
dün amcam için dua ve hatim okuttuk, akşamında da iftar verdik köyde.
hatimde sizlere de dua ettim ismini hatırladıklarımı saydım, hatırlayamadıklarım için dileği anne olmak ve bunun için dua eden arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım dedim
dualarınız ve dualarımız kabul olsun inşaallah canlarım.

aleyküm selam canım Allah kabul etsin... allah razı olsun dualarında bizi de unutmadığın için... amcanın mekanı cennet olsun inşallah....

İyiyim cok şükür Tugcemmm Rabbim bugunumuzu aratmasın inş.bu gece yoktun bende merak ettim seni sonra grsrz bebem cok öptümmmmmm :1hug::1hug:a.s.

amin canım en kötü günümüz böyle olsun ne diyelim... dün gece çok yorgundum bebem yaa yaattım uyudum bugün işlerim vardı erken de kalkmam gerekiyodu... zaten kk da sorun var hala kimsecikler görünmüyor.....bende seni öptüm cnm...

cnm ben burda konuştuğum gibi kimseyle konuşamıyorum ki,hem bu bebek yüzünden hem de iş yüzünden sıkıntılıyım... eşime anlatıyorum mesela şöyle yapalım böyle yapalım diye televizyona odaklanıyor sinir oluyorum içim acayip doldu dokunsalar ağlarım yani..
hiçbişeyden zevk almıyorum,ne hayattan ne de yaşamaktan..
hep borç hep borç bi seneden fazla oldu işe başlayalı kendime zırnık almadım yaa:(
neyse çok uzattım,boşver cnm sen beni...

ahhh turkuazı oı kadar iyi anlıyorum ki seni... bende çalışırken aynı şekilde hem bebe hemde iş yüzünden baya sıkıntılıydım... borçlar bitince de ilk ,işim istifa etmek oldu zaten...iş sıkıntılarım bitti bebe sıkıntıları duruyo hala... neyse yine bu günlerimize de şükür elimiz ayağımız sağlam... beterin beteri de var.....

kızlarr 2 gündür adet olamıyorum.lekelenme geliyo sadece,halbuki benim çok gelirdi,dün adet günüm test yaptım negatif,çıldırmak üzereyim.böyle olan var mı?üstüne görme olsaydı çıkardı demi?

canım bilmem ki yerleşme kanaması diye de bişey var.... yani 2 gün testin doğru sonuç vermesi için erken olabilir... sen 2 gün sonra hala adet olmassan bir daha test yap istersen.... inşallah hamilesindir....

selammm canlarımmmm ben geldimmmmmmmmm nasılsınızzzzzzz

mızmızımmmm tebriklerr canımmm hayırlıı olsunnnnn çokkkkkkk sevindimm kuzummm

rabbimm kucagına almayıı nasipp etsinnnn inşallahhhh

:CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: darısııı bizlerinde başınaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

hoşgeldin azram...olumunekankayizsmile sanırım kimse yok... varsa da görünmüyo...kk da sorun var dünden beri... nasılsın... topiğin bir hamilesi daha oldu.....zemuszemus inşallah bizler de görürüz o günleri....

hoşgeldin azram...olumunekankayizsmile sanırım kimse yok... varsa da görünmüyo...kk da sorun var dünden beri... nasılsın... topiğin bir hamilesi daha oldu.....zemuszemus inşallah bizler de görürüz o günleri....

hoşbuldukk kuzummm iyiyimm sen nasılsınn tatlımmm çok sevindimm mızmızaaaa canımm

inşallah topigimizdkii herkesinn hamilee haberlerinii alırızz canımm inşallahhhh

aşagıda kimse yok örünüyo kuzum sende yok görünüyorsunn

yaaa ebrarımm bana birsen içinn yazmadınnmıı duaa kuzummm bana da yaz canımm

kime okunursa okunsun canımm sen sormadan bana 20 yaz kuzumm

ahhh turkuazı oı kadar iyi anlıyorum ki seni... bende çalışırken aynı şekilde hem bebe hemde iş yüzünden baya sıkıntılıydım... borçlar bitince de ilk ,işim istifa etmek oldu zaten...iş sıkıntılarım bitti bebe sıkıntıları duruyo hala... neyse yine bu günlerimize de şükür elimiz ayağımız sağlam... beterin beteri de var.....
tugcem bende aynen senin gibi yapıcam Allah'ın izniyle o günleri dört gözle bekliyorum bebek için bile bu kadar sıkılmadım ben ya:(

tugcem bende aynen senin gibi yapıcam Allah'ın izniyle o günleri dört gözle bekliyorum bebek için bile bu kadar sıkılmadım ben ya:(

canım benim iş olupta rahat olanı varmı sıkıntı çekmedende rahat edilmiyo inan ben sana bi anlatsam sıkıntılarımı oo herkez yaşıyo deyip kendimi rahatlatıyorum yoksa çekilmiyo valla hem sen bu kadar stres yaparsan bebişde olmaz

slm kızlar ıdrar yolumumda enfeksıyon varmıs yarın ılac alcam

trıot ılacımıda yukseltı

ALLAHIM TEZ ZAMANDA TUM KK ARKADASLARIMA NASIP ETSIN BU DUYGUYU

Aleyküm selam canım dün tebrik ettim ama görmedin sanırım Allah tez zamanda kucağınada almayı nasip etsin inşAllah canım idrar yolu enfeksiyonunuda en kısa zamanda atlatırsın inşAllah

ebrarcım merhaba uzun zamandır giremedim ama güzel bir haber getirdim sizlere melek oğlum haktanım kardeşini yolladı 2 hafta gecikti adetim düzensiz olduğundan bekledim bugün kan testinde gebelik çıktı >1000 değerinde.Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim artık nete çok girmiyorum durumundan girdikçe haberdar ederim Allaha emanet olun hayırlı Ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin ve sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarıımıza kavuşmayı mübarek ramazanın hürmetine nasip etsin inşallah.

canım benim iş olupta rahat olanı varmı sıkıntı çekmedende rahat edilmiyo inan ben sana bi anlatsam sıkıntılarımı oo herkez yaşıyo deyip kendimi rahatlatıyorum yoksa çekilmiyo valla hem sen bu kadar stres yaparsan bebişde olmaz

haklısın canım ama elimde değil,neyse boşver sen beni..
trıot ılacımıda yukseltı

Geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine
Allah razı olsun sağol...

ebrarcım merhaba uzun zamandır giremedim ama güzel bir haber getirdim sizlere melek oğlum haktanım kardeşini yolladı 2 hafta gecikti adetim düzensiz olduğundan bekledim bugün kan testinde gebelik çıktı >1000 değerinde.Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim artık nete çok girmiyorum durumundan girdikçe haberdar ederim Allaha emanet olun hayırlı Ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin ve sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarıımıza kavuşmayı mübarek ramazanın hürmetine nasip etsin inşallah.

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ya çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin,inşAllah bu sefer o güzel duyguyu tatmak nasip olu

iki günde iki güzel haber kaydirigubbakcemile5
tebrik ederim,Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin:Saruboceq:

Selam tugcalım sen nasılsın

iyiyim mavişim bende bildiğin gibi bir deiğişkilik yok.....

evet canım öyle yap biraz sıkıntı oluyor tek maaşa düşünce ama sen de özel sektördesin galiba çekilmez walla... bu sene adam akıllı çalışıp kpss ye girmeyi düşünüyorum... en iyisi devlet kapısı walla....

trıot ılacımıda yukseltı

canım senin tiroit rahatsızlığın mı var.... ben bilmiyodum bak.....ya bende dün hormon testi yaptırdım da tsh yüksek çıktı kızlar ya bir bilen varmı neden... t3 ve t4 normal seviyede ama tsh biraz yüksek internetten araştırtım ipotiroid falan diyor morelim de bozuldu gerçi haftaya doktora gidicem ama belki içinzde bir bilen vardır neden böyle olduğunu.....

hayırlı olsun gelincik seni hatılrlıyorum diğer topiklerden galiba bir bebeni kaybetmiştin... Rabbim bunu sağlıla kucağına almayı nasip etsin inşallah......

haklısın canım ama elimde değil,neyse boşver sen beni..

niye boşverelim canım biz nurda niye varız ki sen üzüldükçe bizde üzülüyoruz bende

aslında sıkıntı yönünden senden farklı değilim daha geçen gün ağlayarak gittim eve ama

Rabbime sığınıyorum o herşeyi görüyo şüphesiz bu kadar sıkıntının da elbet bi ferahlığı

olu be canım olumunekankayizsmile

Back
X