selamün aleyküm arkadaşlar, sabahınız ve gününüz hayırlı geçsin inşaallah
dün amcam için dua ve hatim okuttuk, akşamında da iftar verdik köyde.
hatimde sizlere de dua ettim ismini hatırladıklarımı saydım, hatırlayamadıklarım için dileği anne olmak ve bunun için dua eden arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım dedim
dualarınız ve dualarımız kabul olsun inşaallah canlarım.
aleyküm selam canım Allah kabul etsin... allah razı olsun dualarında bizi de unutmadığın için... amcanın mekanı cennet olsun inşallah....
İyiyim cok şükür Tugcemmm Rabbim bugunumuzu aratmasın inş.bu gece yoktun bende merak ettim seni sonra grsrz bebem cok öptümmmmmm :1hug::1hug:a.s.
amin canım en kötü günümüz böyle olsun ne diyelim... dün gece çok yorgundum bebem yaa yaattım uyudum bugün işlerim vardı erken de kalkmam gerekiyodu... zaten kk da sorun var hala kimsecikler görünmüyor.....bende seni öptüm cnm...
cnm ben burda konuştuğum gibi kimseyle konuşamıyorum ki,hem bu bebek yüzünden hem de iş yüzünden sıkıntılıyım... eşime anlatıyorum mesela şöyle yapalım böyle yapalım diye televizyona odaklanıyor sinir oluyorum içim acayip doldu dokunsalar ağlarım yani..
hiçbişeyden zevk almıyorum,ne hayattan ne de yaşamaktan..
hep borç hep borç bi seneden fazla oldu işe başlayalı kendime zırnık almadım yaa
neyse çok uzattım,boşver cnm sen beni...
ahhh turkuazı oı kadar iyi anlıyorum ki seni... bende çalışırken aynı şekilde hem bebe hemde iş yüzünden baya sıkıntılıydım... borçlar bitince de ilk ,işim istifa etmek oldu zaten...iş sıkıntılarım bitti bebe sıkıntıları duruyo hala... neyse yine bu günlerimize de şükür elimiz ayağımız sağlam... beterin beteri de var.....
kızlarr 2 gündür adet olamıyorum.lekelenme geliyo sadece,halbuki benim çok gelirdi,dün adet günüm test yaptım negatif,çıldırmak üzereyim.böyle olan var mı?üstüne görme olsaydı çıkardı demi?
canım bilmem ki yerleşme kanaması diye de bişey var.... yani 2 gün testin doğru sonuç vermesi için erken olabilir... sen 2 gün sonra hala adet olmassan bir daha test yap istersen.... inşallah hamilesindir....