Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevtuncumm canım yazdıklarını okudumm kuzummm rabbimm mükafatını vermişş çektiklerinin

o eltinde güzelligine güvenmesinn bi sivilceye bakar

malına güvenmesin bi kıvılcıma bakarr okadarr insan kalbi kırmakk iyi deyilll

rabbimmm bi tokatt atı verir nerden geldigini şaşırır

sen hiçç bişeyii artık düşünme kuzummm sadece mercimegini düşünn herşey çok güzell olcak kuzum

rabbimm kucagına almayı nasip etsinn saglıkla sıhhatlee dualarımdasın canımm

bende iyiyim canım işteyim bende her boşlukta bakmaya çalışıyorum iişte
ne zaman düzelecek bu kk sinir oluyorum bende

kızlarr adetim 2 gün geçti yook bişey adet günü lekelenme gibi oldu başka gelmedi yok hala ,adet günü test yapmıştım negatif,sonradan hamilelik çıkma ihtimali var mı acaba??

bende iyiyim canım işteyim bende her boşlukta bakmaya çalışıyorum iişte
ne zaman düzelecek bu kk sinir oluyorum bende

sorma valla ya ne bu böyleee nedenn deyiştiriyolar ha boyna bişeylerii

aşagı bakıp kimse yok sanıp gdiyoo insan yaa lütfennn ama lütfennn sayınnn site yöneticileriii

bu durumu en kısa zamandaa düzeltinizz böyle hoşş olmuyorrrrr ıssız adammm gibiyizzz ayoll

kızlarr adetim 2 gün geçti yook bişey adet günü lekelenme gibi oldu başka gelmedi yok hala ,adet günü test yapmıştım negatif,sonradan hamilelik çıkma ihtimali var mı acaba??
canımmm inşallah hamilesindirrrr inşallahhhh hemen çıkmaya bilirrr bekle 1 2 gün daha kanda yap canımmm ayyyyy inşallahhh hamişsindirrrr bu ayyy hamişş kalan kalana olsunn inşallahhh

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
azracım aklınada geliyo valla ıssız adam diye

noluuuyoooo anacımmm gene aldılarr bakımaaa düzeltemedilerr halenn sorunuuuuu

kimseyi göremedigim zaman aşagıdaa korkuyomm ben anacımmmmm

ıssız adamm fobisiii var bendeeee o bakımdaannnn hahahaha

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzz ayolllllllll saattt kaçççç olduuuu uyuyormusunuzzzz bu saattteee

haydddiinnnnn gelinnnn bak uyuyacammm bendeeee

selam her keze sitede sorun var galiba kim var kim yok göremiyorum

hoşgeldin canımmm nasılsın sanırım bi ben varımm mavi vardıı ama oda gitti sanırımmm ya ne sinirrrr haen düzeltmedilerr göremiyozz kim var kimm yokkkk bagırmakk geliyooo işimmmdennnnn

sesimiziiiiii duyannn yokkkkmuuuuuu diyeee

Back
X