Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

mrb hanımlar herkes uyuyo anlaşılan neyse hepinize güzel bi gün diliyorum akşam oruç tutanların oruçları kabul olsun inş afiyet olsun şimdiden hepinize

iyiyim mavicim sen nasılsın işler yoğun giremiyorum bugun biraz boş vaktim oldu

bende aynı işteyim şimdi boşlukta bakmaya çalışıyorum ama sabahtan beri burdaydım senin tarih 15 agustos görünüyo bi iyi gelişme var mı canım yada ben kaçırmış olabilirim tabibilmiyorumkismile

canlarım ben ayetel kürsiyi okudum eklersiniz birazdan mercimegi giydiricem doktora gidicem allah yardımcım olsun mercimegime dua edin teyzeleri sag saglim gidip gelelim işşallah rahhim açılıgı yoktur onada bakıcak doktor kız çok korkuyorum he açıklık varsa 41 yandımeyvahedigeldismile ben çıkıyorum 5 randevu gelince yazarım ne dedigini bana dua edin bu arada herkeze merhaba deyim :3: sonra görüşmek üzere ben kaçtımolumunekankayizsmile duayı kaçta yapıcaz haberim olsun bugün evde olmıcam iftara davetliyiz gelince anca bakarım

ebrarıımmmm derdaammmmmm kardelenimmmmm tugcemmmm aleyynammm boncugummm sevtunummmm ezgimmm yelizimmmm samyellimmmmm turkuazzımmmmm derinimmmm halemmmm bütünnn kızlarrr nerdesinizzzz yahuuuu yoksammm bütün kızlarr toplandıkk toplandıkkk sordukk nedenn yıprandıkkk yıprandıkkk mııı diyonuzzzz kızzz heeee küstümm bakk işteeee bütün kızlarr toplanmışınızzz sankii ben yıpranmadımmı kii anacımm benide alınn bende soramm nedennn yıprandıkk yıprandıkk diyyeee

bak 3 e kadarr sayacamm kuzularrrr geldiniz geldinizzz gelmedinizzz hepinizee bi beddua edecemm diyecem allahımm bu kızlarınn hepsine ikizlerrr verrr başlarınıı kaşıyamasınlarrrr ahanda görünn sizzz 3 kadar sayıpp başlıyommm bedduamaaa yandınızzz sizzz

canlarım ben ayetel kürsiyi okudum eklersiniz birazdan mercimegi giydiricem doktora gidicem allah yardımcım olsun mercimegime dua edin teyzeleri sag saglim gidip gelelim işşallah rahhim açılıgı yoktur onada bakıcak doktor kız çok korkuyorum he açıklık varsa 41 yandımeyvahedigeldismile ben çıkıyorum 5 randevu gelince yazarım ne dedigini bana dua edin bu arada herkeze merhaba deyim :3: Sonra görüşmek üzere ben kaçtımolumunekankayizsmile duayı kaçta yapıcaz haberim olsun bugün evde olmıcam iftara davetliyiz gelince anca bakarım

canımm hoşgeldinn güle güleeee güzell haberlerr alacann stressiz gitt canımmm dualrım seninle canımm korkma herşeyy güzell gidiyorr herşeyy yolunca canımm gidip gelince bizede bilgi ver kuzumm dua kaçta bilmiyorumm kuzummm güle güle git gel kuzummm öptüm seni

1 2 3 saydım bitttii şimdiii sırayla başlıyorum

allahımmmm ebrar arkadaşıma tez zamanda ikiz bebekler nasip et yarabbimmm başını kaşıyacakk vakti olmasınnn inşallahhh rabbimm sanaaa ikizz versinn evden dışarıı çıkama onların peşinde koşmaktannnn

Allahımmmm inşallahhh derdaa mada ikizz bebek versinn sendee inşallahh o ikizlerinn peşinde koşmaktann iş güçç yapama çokk yaramazz olsunlarrr

Sıra sende boncugummm sana rabbimm ikiz versinnn sen tek başına kalıyon kuzumm

eşin görevde oluyo geneldee sana ikizz yeterrr rabbimm inşallahh ikizz versindee oturr sende evindee ugraşş onlarla bakalımmm sonra yiterrr yaaaa yiterrrr demeee

Kızzlarrr siteee beddualarımaa ambargo koydu aynı diyeee ben topunuza birden edeyimm en iyisii kardelenn samyeliii yelizzz halee turkuazzz ezgiiiii derinnnn tugçemmm hepinizee rabbimmm ikizlerr versinde uyumaya fırsatt bulamayınnnızzz inşallahhhh bizi bu gün burda bıraktınız maviyleee maviimmmm kızz rabbimmm sanada versinnn inşallahh ikizzzzz ugraşınn drunnn ikizlerleee toplanıp birbirineze gidemezzsiniz okadar çocukla hahaha

Ayyyyyyyyyyyyyy yiterr yaaaa yiterrrrrr ne buu böyleee görünmüyooo kimseeee mavi sendemi terkettin benii kızzzz aglarımm bak şimdiii kırk yılın başııı dedim bu gün iş güç yapmayamm kaç gündürr kuzularımlaa muhabbet edemedimmm anamm şansıma bakk yaaa kuzularr ortada yokkk gidiyomm işte bende uyuyacam napimmm bana ne bana neee gidiyomm işteeee

gidiyorummmmm bütünnn kuzularrr yüregimmdeeee gidiyorummmmm topikkk halennn görünmezzlerdeee sizee sevgilerrr bırakıyorummm size topigi bıraktımm birdee inşallah yenii müjdelerr bir ben bir kendimm gidiyorummm

özleyin benii anacımmm namı diyerrr delii azra :)

nediyim kızlarr bensizeee bu saatte kadarr uyunurmu allahhımm topunuza ikizlerrr üçüzlerrr versindeee bakalımm uyuyabilcenizmiii çokk arıcanızzz bu günleriniziii çokkkkk

Back
X