Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

NANELİŞEKERİM okumuşsun ayetel kürsi ama sana sayı verilmeden okuma tatlım
bide liste yapıyoruzya o kişiye niyet edip okunuyo
galiba bilmiyodun okudun rabbim kabul etsin
ozaman sen boncuk için niyet et bende listede düzenleme yapayım olurmu canım
inşallah buyazdıklarımı görürsün
şimdi senin okuduğun 30 taneyi boncuk için ekliyorum allah kabul etsin

bebek bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yıl
boncuk..........1,5 yıl
turkuaz...........2 yıl
nanelişeker......2 yıl

UĞURBONCUĞUM için dua listesi
EBRAR...............30
DERDA...............30
DERİN.................30
TUĞÇE................30
MAVİŞ.................20
AZRA...................30
TURKUAZ.............30
SAMYELİ.............20
NANELİŞEKER.....30BİTTİ
HALE...................25
SEVTUN..............20
AYŞEN...............8bitti
listemiz bitmiştir
kadir gecesinde duası olucak

DERDAM benim yasini şeriflerde bitti
ALLAHIM AZRAMA tez zamanda hayırlı çift bebiş versin herşey ogüzel gönlünce olsun
canım arkadaşım dilerim daha fazla beklemezsin seviyoruz seni

bu edıt işi iyi olmdı listeleri sürekli yenilemem gerekiyo neyapıcaz ya inşallah geri gelir .

buarada SEYDAM VE BERSUM uğramış karşılaşamadık
iyisiniz değilmi canlarım çok öpüyorum sizi

bende hayranım canım yaaa... dediğim gibi kıskanmıyorum asla kötü düşünmüyorum ama işte nasıl olur kzayla hiç de anlamam bu işi... inşallah kürtaj olup da bebesine kıymaz o arkadaş... öylelerine çok kızıyorum işte..... hemen kötü düşünmeyelim gerçi belki sorunludur hamileliği kürtaj olması gerekiyordur... ben 2 kez oldum kürtaj demiyorum hiç bir yerde millet yanlış anlar diye... ama işte düşük de yapsan kürtaj yapıyolar maalesef...

aynen cnm ama benden başka bi bayan daha var ama o da evli değilsempatiksalakcinni
neyse inşaallah bizede nasip olur hamiş kalmak
herkese hayırlı iftarlarrr

heyyoo ben geldimmm boncuğuma dua okuyomusuzz mende isterimmm

bide kaç yıldır bebek istediğimizi yazıyomuşuz yaklaşık 2 yıl
şimdi biraz geçmişi okumaya gideyim malum 3 gündür gelem,iyorumm ama iibitti misaifrler bende bittim tabe

hayırlı iftarlar kızlar
bende azra için yasini okudum allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşlhhhh :Saruboceq:

sevtuncum yeminini bozmuşsun bakıyorum seninde oğluşun olacakmış allah sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah bende isim aramaya başladım isim koymak karar vermek zor işmiş valla

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım...benimde en büyük dileğim hatta tek dileğim anne olmak..1 başarısı tüp bebek denemem var...inşallah bi daha deneme yapmaya gerek kalmazda bende anne olurum...hepinize sevgiler...

sevtuncum yeminini bozmuşsun bakıyorum seninde oğluşun olacakmış allah sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah bende isim aramaya başladım isim koymak karar vermek zor işmiş valla

kız sorma bir halt ettim işte sag saglim alıyım kucagıma daha bişey istemem he
isim düşün dur sen canım sana zahmet benim aklımda kurandan geiyo cihat ve umut var aklımda
:kedi: daha varmı arttıran:roflol::roflol: hadi teyzeleri beraber koyalım oglumun adını isim anneleri olun canlarımopuyorumnanaktan

UĞURBONCUĞUM için dua listesi
EBRAR...............30
DERDA...............30
DERİN.................30
TUĞÇE................30
MAVİŞ.................20
AZRA...................30
TURKUAZ.............30
SAMYELİ.............20
NANELİŞEKER.....30BİTTİ
HALE...................25
SEVTUN..............20
AYŞEN...............8bitti
listemiz bitmiştir
kadir gecesinde duası olucak

33 tane okudum canım 20 arkadaşınkine koy gerisi kalsın başka arkadaşıunkine ekleriz allah kabul etsin 8 tane açık var diye okuyum dedim ama okunmuş kusura bakma geç kaldım bu sefer allah tez zamanada muradını versin arkadaşımızın canlarım misafir gelcek gece allah nasip ederse girerim öptük mercimekle isim anneleri olun ben çok zorlanıyorum kafayı yicam artık benim beyendigimi söyleyen arkadaşa dondurma hediye edicem haberiniz olsun dondurma seven arkadaşlara duyurulur:icecream:ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

cnm yarında gelmezse kanda baktırırısın he,bizede hbr ver ama merak ederiz
bu ay iki hamiş çıktı topicten üçüncüsüde sen ol inşaallah

baktırmak isterim ama niyetliyim o yüzden pek kan aldırmak istemiorum en erken gebelik testi nezaman yapılıo yardımcı olurmusunuz?

kardeloşum,nanelişekerim,sevtunum iyi uykular canlarım
öpüyorum hepinizi

buarada KARDELOŞUN canı kısır çekmiş nedenki acep bilen varmı ?
ya konuştukta ondan çekti,hemende neye yorarsınız,keşkem öyle olsa,ne güsel olurdu.
ebrar biz azrayla kısır lafı ettik kardelenin canı çekti acaba neden insanın düşünesi geliyo
ya olsa bile çok erken,daha çatlatmayı yapalı bi hafta oldu,siz hesaplayın gerisini.
bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen bırsen arkadasımıza hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eyle okudugumuz ayetel kürsiler yüzü hürmetıne muradını nasıp eyle

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif

sagol ebrarımopuyorumnanaktan
buarada derınım msjını cok sevdım cnm cok üzgündüm bgn cok agladım o anda geldı msjın yüzümü güldürdün allahta senı güldürsün fıstıgım benımopuyorumnanaktan
kızlar ben kacıyorum müsadenızle haftaya hıc kacmıcam namaz kılıp derse oturucam
kendınıze ıyı bakın öptüm hepınızıopuyorumnanaktan
amin amin aminnnnnnnn.
DUYURU
kızlar ayetel kürsi okumaya devam ediyoruz
yanlız aksatmadan okunmasını ve haber verilmesini rica ediyorum
bu şekilde ben okurum diyen kararlı arkadaşlar bana bildirsin
bende liste yapayım hem hepimize eşit düşer
hemde sorun yaşamayız inşallah
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
listede bebek bekleme senesini gözönüne alıcaz
katılmak isteyen arkadaşlar nezamandır beklediklerinide yazarsa iyi olur
ben alıntı yaptım ama sen nekadar beklediğimi yazmışın zaten,neyse VARIMMMM DİYORUM.
dost006.jpg

BU SIZLER ICIN :)
çok tatlı.
kardelen hanım biz gideriz sen gelirsin yoksam bizi beğenmiyonmu mafoldumbenmafoldumben
tatlım,malesef sahuru bi gözüm kapalı yedim sayılır,öyle uykum vardı ki.gelemedim buraya hiç.
slm ben geldimmmm nezamandır giremedim nasılsınız anneadaylarııı
hayırdır,nerelerde kaldın,gel,takıl bizi,unutturma kendini.
kızlar bende kaçar namaz kılmadım ve yemek yapıcam kociş işyerinde davet veriyo
evdeki davetler bitti bide dükkan kaldı .güveç istedi delümmm bıkmadıda yav
neyse işim bitince gelirim bugün evdeyim inşallah

vay,güvecin namı,ülkeler ulaştı he,banane,bende istiyom,yap yolla,canım çekti.cokacimcoooknolur nolmaz,bak sorumlu olursun ona göre.aklinialirimsmile

esrecim,kan vermek,hele tahlil için azıcık kan vermek oruca zarar vermez,halsiz düşeceğin kadar fazla kan verirsende mekruh oluyo,genede orucu bozmuyo canım.

Back
X