• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5 BİTTİ
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2 BİTTİ
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5 BİTTİ
NANELİŞEKER------3 BİTTİ
ALEYNA--------------3 BİTTİ
BULUT83--------------2 BİTTİ
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2 BİTTİ
AYŞEN 34-----------1 BİTTİ
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2 BİTTİ
kızlar liste tamamlandı az kaldı canalrım ha gayret hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktan

GÜNAYDIN TOPİCİN GÜZEL KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN
NANELİŞEKERİM SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN
BULUTCUM SENDE SAOL CANIM MEVLAM TEZ VAKİTTE SİZEDE VERSİN MURADINIZI
DĞER KIZLAR OKUYUNCA HABER VERİN BUGÜN SON YARIN DUASINI YAPICAZ BEN OKUMADIM YARIN YANİ KAİL GÜNÜ BİTİRİCEM HAPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN CANLARIMopuyorumnanaktan

aa maşallah maşallah ne güzel darısı başımıza gerçekten de
inşaallah canım yaa

iyi hafta sonları kızlar benim misafirim gelecek temizlik yapmam lazım hadi bana kolay gelsin ....hepinizi öptümmm
kolay gelsin cnm kendini yormamaya çalış emii
Canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah razı olsun inşallah herkes hayırlısıyla hamiş kalır Rabbim sağlıklı ömürlü versin hayırlısını versin hepimize dualarımdasınız sizde dualarınıza katın beni

Mızmızcım sende müjdeli haberi almışsın Rabbim hayırlı ömürlü etsin inşallah.Ayaklarımızı sürtüyoruz ona göre Allaha emanet olun canlarım.
amin cnm inşaallah,sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşaallah

GÜNAYDIN TOPİCİN GÜZEL KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN
NANELİŞEKERİM SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN
BULUTCUM SENDE SAOL CANIM MEVLAM TEZ VAKİTTE SİZEDE VERSİN MURADINIZI
DĞER KIZLAR OKUYUNCA HABER VERİN BUGÜN SON YARIN DUASINI YAPICAZ BEN OKUMADIM YARIN YANİ KAİL GÜNÜ BİTİRİCEM HAPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN CANLARIMopuyorumnanaktan

kızzzz ne günaydını öğlen oldu Allah iyliğini versin emiikaydirigubbakcemile3

terkedildim gene ah ulen ah çıldırıcim buralarad kız bu hatunların annesi gelicekti almaya gelmedi he:kızgın::mymeka: alıcagı olsun okadarda dedim he öglen al diye gelsin iki çift lafım var oma inanmazsınız stresten 15 çıktı tansiyonum allahta tansiyon hapını attımda indi kafam çok karışık ya eşimde kzıdı zaten kabul ettim diye hadi dedi öncelere eyvallah tamam bakıyodun ama hamilesin ben sana kıyıpta iş yaptırmıyorum dedi 2 tane veledin elinde genemi kalıcaksın dedi gelince anlıcak zaten suratımdan yoruldugumu iş yapıcam diye kız biri uyudu kıymetse digeride uyusa bir offfffff dicem he:mymeka: kız kavga ettiler olan mercimegime oluyodu zor kurtardın belimi he kör şeytan diyoki al çocukları götür iş yerine hadi öglen üstüne bastıra bastıra dedim öglen al diye ya ben çok yumuşak yüzlüyüm yada salagım anlayamadım gitti vallahı her gören kızıyo ban onların evde ne işi var diye ne olur bana kızmayın hep sitem ediyo diye ne yapayım yazınca biraz rahatlıyorum allah nasip ederse oglum dünyaya sag saglim gelsin allaha büyük konuşmuyum asla arkadaşım gibi yetiştitmicem çok ukala yetiştirmiş laf dinlemiyolar sabahtan beri anam agladı onlara bagırmaktan he:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

terkedildim gene ah ulen ah çıldırıcim buralarad kız bu hatunların annesi gelicekti almaya gelmedi he:kızgın::mymeka: alıcagı olsun okadarda dedim he öglen al diye gelsin iki çift lafım var oma inanmazsınız stresten 15 çıktı tansiyonum allahta tansiyon hapını attımda indi kafam çok karışık ya eşimde kzıdı zaten kabul ettim diye hadi dedi öncelere eyvallah tamam bakıyodun ama hamilesin ben sana kıyıpta iş yaptırmıyorum dedi 2 tane veledin elinde genemi kalıcaksın dedi gelince anlıcak zaten suratımdan yoruldugumu iş yapıcam diye kız biri uyudu kıymetse digeride uyusa bir offfffff dicem he:mymeka: kız kavga ettiler olan mercimegime oluyodu zor kurtardın belimi he kör şeytan diyoki al çocukları götür iş yerine hadi öglen üstüne bastıra bastıra dedim öglen al diye ya ben çok yumuşak yüzlüyüm yada salagım anlayamadım gitti vallahı her gören kızıyo ban onların evde ne işi var diye ne olur bana kızmayın hep sitem ediyo diye ne yapayım yazınca biraz rahatlıyorum allah nasip ederse oglum dünyaya sag saglim gelsin allaha büyük konuşmuyum asla arkadaşım gibi yetiştitmicem çok ukala yetiştirmiş laf dinlemiyolar sabahtan beri anam agladı onlara bagırmaktan he:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hala gelmedi mi almaya ohaoldumsmile
e durumunu biliyor senin,cnm sen strese girme demekki bişe olmuş gelememiş yoksa gelirdi herhalde ne bilim sen tanıyorsun söz vermiş sonuçta...hem biri uyuduysa diğeri tek başına yaramazlık yapamaz bu arada evi dağıtırsada bırak peşinden toplama hemen annesi görsün sonra sen yavaş yavaş yaparsın yapabildiğin kadar yapamadığını eşin yapar olmaz mı?

hala gelmedi mi almaya ohaoldumsmile
e durumunu biliyor senin,cnm sen strese girme demekki bişe olmuş gelememiş yoksa gelirdi herhalde ne bilim sen tanıyorsun söz vermiş sonuçta...hem biri uyuduysa diğeri tek başına yaramazlık yapamaz bu arada evi dağıtırsada bırak peşinden toplama hemen annesi görsün sonra sen yavaş yavaş yaparsın yapabildiğin kadar yapamadığını eşin yapar olmaz mı?

yok gelmedi canım ya uyuyan uyumadıki uyuyo zannettim ama yok nerde televizyon seyrediyolar hiç yapmadıgımı yaptım he bagırdım oturmuşlar şimdi çık yok birazdan yemek faslı başlar artık :a015::mymeka: gelsin dicem ama böyle olmazki ya söz vermese anlarım dedim zaten eskiye gitme bak ben hamileyim kavga ediyolar aralarında lkalıyorum dite strese gelde girme bunlar çok fenalar yawalsanaalsanasmile

slm kızlar
turkuazcım naber canım ben o satte kalktım bugün saba 5 de yattım cüzlerim vardı oyüzden oldu kız

selam kızlar kusura bakmyın kalamıycam çok geç kalktım şimdide gezmeye gidiyorum iftara davetliyiz
MAVİŞİM 30 okuduysan ben benimkinden düşerim çok saol ağzına sağlık aslında sana 30 yazmıştım nanelişeker listeye yazılmadan okumuş oyüzden karışıklı oldu neyse ben okumamıştım seninkini eklerim..buarada nedemek kısa dönem yazarmısın tabiki yazarım ama şuanda hiç vaktim yok .
KIZLAR tek tek yazamıyorum hepinizi çok öpüyorum zaten yazsamda çoğu geçmişi okumuyo kaydirigubbakcemile3
HALECİM okey canım şimdi ekliyorum

UĞURBONCUĞUM için dua listesi
EBRAR...............20
DERDA...............30
DERİN.................30
TUĞÇE................30
MAVİŞ.................30bitti
AZRA...................30
TURKUAZ.............30
SAMYELİ.............20
NANELİŞEKER.....30BİTTİ
HALE...................25bitti
SEVTUN..............20bitti
AYŞEN...............8bitti
listemiz bitmiştir
kadir gecesinde duası olucak

KIZLAR biliyorsunuz yarın YASİNİ ŞERİFLERİN VE AYETEL KÜRSİLERİN bitmesi gerekiyo
duasını yapıcaz lütfen bizi haberdar edin canlarım

derdamm bana 2 gün önce gelen bi abla vardıı
ben ona yasini okuyabilirmiyim arada okuyorum dedim
okuma dediii :(
yanlış okursan günah olur dediii :(
ne yapayım ben şimdi kalan biri okuyayaımmı

derdamm bana 2 gün önce gelen bi abla vardıı
ben ona yasini okuyabilirmiyim arada okuyorum dedim
okuma dediii :(
yanlış okursan günah olur dediii :(
ne yapayım ben şimdi kalan biri okuyayaımmı

rabbim kalbinin niyetini bilmiyomu canım ya bence gühan olmaz ya gene sen bilirsin için nasıl rahat ederse benceolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Back
X