• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bugün neden kimse bana pas vermiyo sıkılıyorum sabahtan beri biri gelsede konuşuk etsemde sıkıntım gitse diyorum ama laf atan yok banamafoldumben

mrb kızlar,, kaç gündür giremedim.. biraz kafam karışık..

hayırlır ne oldi bacım
ya bişey sorucam sen dogumdan önce doktor baktımı sana dogumdan sonramı baktı sana açıklıga bana baktı yok dedi ama ya varsa kafam karıştı hamileyken açıklık yok dedi hamilelik yoktu bir doktorda baktı rahimde yetmezlik var dedi dikilmesi lazım dedi banimkide açıklık yok dikilmesi lazım degil dedi her ay konturol edicez dedi benimde kafam karıştı yav biri içime su srepsin kafayı yicam ya ben eyvahedigeldismile

kızlar bende 3 yaşından beri konuşmamda kekemelik var, küçükken aşırı derecede idi. ortaokulda türkçe öğretmenimin sayesinde azalttım. kızkardeşimin oğluda 7 yaşında şuan oda bu durumda ve onun yaşadığı sıkıntığı eniyi ben anlıyorum. yeni bi merkez duymuşlar, kekemelodi diye. eskişehire yeni merkez açmışlar. hemen oraya konuşmaya gittiler. 15 gün tedaviyle geçiyorlar. 1.200 tl. ama uygulanan program 7 gün boyunca hiç konuşmayacak, beyin bunu algılayacak ve 7 gün hergün 4 saatlik seanslarla beyne düzgün konuşmayı empoze ediyorlar. ama canım yavrum yeğenim bugün ilk gün ya çook sıkılmış. verilen nefes egzersizlerini yapmıyormuş. canım yaa inşallah emeği boşa gitmez..

hayırlır ne oldi bacım
ya bişey sorucam sen dogumdan önce doktor baktımı sana dogumdan sonramı baktı sana açıklıga bana baktı yok dedi ama ya varsa kafam karıştı hamileyken açıklık yok dedi hamilelik yoktu bir doktorda baktı rahimde yetmezlik var dedi dikilmesi lazım dedi banimkide açıklık yok dikilmesi lazım degil dedi her ay konturol edicez dedi benimde kafam karıştı yav biri içime su srepsin kafayı yicam ya ben eyvahedigeldismile

banaa doğumdan önce bakmadı zaten baksaydı herhalde dikiş atardı,,, 2. hamileliğimde ilkini söylediğim halde rahimağzı boyunu ölçmedi.

kızlar bende 3 yaşından beri konuşmamda kekemelik var, küçükken aşırı derecede idi. ortaokulda türkçe öğretmenimin sayesinde azalttım. kızkardeşimin oğluda 7 yaşında şuan oda bu durumda ve onun yaşadığı sıkıntığı eniyi ben anlıyorum. yeni bi merkez duymuşlar, kekemelodi diye. eskişehire yeni merkez açmışlar. hemen oraya konuşmaya gittiler. 15 gün tedaviyle geçiyorlar. 1.200 tl. ama uygulanan program 7 gün boyunca hiç konuşmayacak, beyin bunu algılayacak ve 7 gün hergün 4 saatlik seanslarla beyne düzgün konuşmayı empoze ediyorlar. ama canım yavrum yeğenim bugün ilk gün ya çook sıkılmış. verilen nefes egzersizlerini yapmıyormuş. canım yaa inşallah emeği boşa gitmez..

işşallah canım ya allah yardımcısı olsun ne deyim bizimde burda eşimin akrabasının kızı var oda biraz kekeliyo konuşurken ama okurken bişey yok maşallah hep tadtir getiriyo yavrum çok akıllı oluyolar öyleleri maşşallah allah her güzele bir kusur verirmiş derler allah beterinden korusun şifa versin bacım:Saruboceq:

banaa doğumdan önce bakmadı zaten baksaydı herhalde dikiş atardı,,, 2. hamileliğimde ilkini söylediğim halde rahimağzı boyunu ölçmedi.

neden canım delü bu doktor
neden bakmadıki gerekçesi neymiş doktorun bakmamasının merak ettim benim doktoruma dedim baktı allah için adam hamilelik yokken baktırdım dedim yetmezlik varmış dedim o doktor dikilicek dedi benim doktorda öyle saçmalıkmı olur hamileyken belli oılur o açıklık dedi kız ben :uhm:güveneyim kafam karıştı hedelikafadulden

derdanur şükür kavuşturana be nerdesin sen ya ben giriyom sen yoksun ben çıkıyom sen varsın aşkımız buruya kadarmıydı kız:mymeka::roflol::roflol:

yok gelmedi canım ya uyuyan uyumadıki uyuyo zannettim ama yok nerde televizyon seyrediyolar hiç yapmadıgımı yaptım he bagırdım oturmuşlar şimdi çık yok birazdan yemek faslı başlar artık :a015::mymeka: gelsin dicem ama böyle olmazki ya söz vermese anlarım dedim zaten eskiye gitme bak ben hamileyim kavga ediyolar aralarında lkalıyorum dite strese gelde girme bunlar çok fenalar yawalsanaalsanasmile
akşam oldu nerdeyse hala gelmedi hee
kusura bakma arkadaşın ama ayıp etti,senin durumunu bilmiyo mu ki sanki
neyse oruçlu oruçlu milletin günahını almıyım

slm kızlar
turkuazcım naber canım ben o satte kalktım bugün saba 5 de yattım cüzlerim vardı oyüzden oldu kız
şaka yaptım zaten cnm,iyi yapmışın...

cnm inş tedavi olur kıyamam ya..
eboşş ben okuyorum geçmişi aşk olsun,senden maşallah kız hiç evde durmuyorsun hee
ben de işten çıkıp gezmek istiyorum yaaaaaboshayallersmile

samyelicim benim amcamın kızındada var zamanla geçiyo ama tabi biraz sıkıntı çeker ama sürekli konuşma agzersizleri yapması lazım aslında anne ve babasıda yaptırabilir

turkuazcım canım benim analdım şaka yaptığını nasılsın
sevtuncum hastayım kız anca iyiym biraz bu sıra pek giremedim
ebrarım ben boncuğun duasını bitirdim canım eklerin naber bu arada

işşallah canım ya allah yardımcısı olsun ne deyim bizimde burda eşimin akrabasının kızı var oda biraz kekeliyo konuşurken ama okurken bişey yok maşallah hep tadtir getiriyo yavrum çok akıllı oluyolar öyleleri maşşallah allah her güzele bir kusur verirmiş derler allah beterinden korusun şifa versin bacım:Saruboceq:

bende de aynı sorun olduğu için çok iyi anlıyorum.

akşam oldu nerdeyse hala gelmedi hee
kusura bakma arkadaşın ama ayıp etti,senin durumunu bilmiyo mu ki sanki
neyse oruçlu oruçlu milletin günahını almıyım

şaka yaptım zaten cnm,iyi yapmışın...

cnm inş tedavi olur kıyamam ya..
eboşş ben okuyorum geçmişi aşk olsun,senden maşallah kız hiç evde durmuyorsun hee
ben de işten çıkıp gezmek istiyorum yaaaaaboshayallersmile

ah bacım dedigin dogru yemek yiyolar şimdi ama ben bir gelsin yapacagımı biliyorum ona merak etmesin hadi gelmicen neden alıcam çocukları öglen diyosun garip alt komşum iftar vericek millete dedi abla sen gel otursan yanıma sülaleyi çagırmış yemek hazırlarım yanımda olsan akıl verirsin dedi garibim ama nerde demin geldi dedi gelmiyomusun dedim nasıl gelem çocuklar var dedi sen çok yüz veriyosun şutla gitsin onları senin böyle oldugunu bilmiyomu ayıp yaptıgı dedi allah sabır versin ne deyim dedi yardımada gidemedim yemekleri o hazırlıcaktı ben sadece ayarlarını yapıcaktım ama kısmet olmadı kızada ayıp oldu dün dedim ögleden sonra işim var gel dedim gelmedi hatun :mymeka::mymeka:

KIZLAR BEN HATMİMİ YARIN AKŞAM BÜYÜK İHTİMAL BİTİRİCEM VE BEN BUNU BİZİM YANİ BEBEĞİ OLMAYANLAR İÇİN OKUDUM YARIN AKŞAM DAUSI VAR GELİP AMİN DERSENİZ SEVİNİNRİM GALİBA BİRAZ GEÇ YAPICAZ HERKEZ CAMİYE GİDER BELKİ DİYE CANLARIM GELİRSENİZ BENİ MUTLU EDERSİNİZopuyorumnanaktan

KIZLAR BEN HATMİMİ YARIN AKŞAM BÜYÜK İHTİMAL BİTİRİCEM VE BEN BUNU BİZİM YANİ BEBEĞİ OLMAYANLAR İÇİN OKUDUM YARIN AKŞAM DAUSI VAR GELİP AMİN DERSENİZ SEVİNİNRİM GALİBA BİRAZ GEÇ YAPICAZ HERKEZ CAMİYE GİDER BELKİ DİYE CANLARIM GELİRSENİZ BENİ MUTLU EDERSİNİZopuyorumnanaktan

allah kabul etsin canım,, rabbim herkesin duasını kabul etsin.

saol samyelim canım azramın duasını okudunmu eğer okuyamazsan bitirmyeye çalışıcam yarın kaşam duası var

derdamm bana 2 gün önce gelen bi abla vardıı
ben ona yasini okuyabilirmiyim arada okuyorum dedim
okuma dediii :(
yanlış okursan günah olur dediii :(
ne yapayım ben şimdi kalan biri okuyayaımmı

canım yanlış olduğunun bende farkındayım evet türkçesi ve arapçası farklı ama bu tamamen benim fikrim
bak canım şimdi sen bilmiyosun bi çok arkadaşta bilmiyo bu insanalar kurandan uzakmı kalsınlar bilenlerde yanlış okuyunca okunuyo dikkat etmek lazım sonuçta Allahın kelamı ama bundan uzak kalmakta yanlış bana göre eğer böğle yaparsak uzaklaşır herkez ben okuyamıyorum diyip bırakır olmaz öğle kabul edicek mevlam ona sığınıcaz mevlam inşalah kabul eder yani ben oku derim dediğim gibi dilerim bilmeyen arkadaşlarımız en kısa zamnada öğrenir ama öğrenen kadar bu nimetten uzaklaşmayın

Back
X