saol samyelim canım azramın duasını okudunmu eğer okuyamazsan bitirmyeye çalışıcam yarın kaşam duası var
yarın gündüz okucam canım... hem yasinleri hem ayetel kürsiyi okucam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol samyelim canım azramın duasını okudunmu eğer okuyamazsan bitirmyeye çalışıcam yarın kaşam duası var
opuyorumnanaktanturkuazcım canım benim analdım şaka yaptığını nasılsın
sevtuncum hastayım kız anca iyiym biraz bu sıra pek giremedim
ebrarım ben boncuğun duasını bitirdim canım eklerin naber bu arada
ah bacım dedigin dogru yemek yiyolar şimdi ama ben bir gelsin yapacagımı biliyorum ona merak etmesin hadi gelmicen neden alıcam çocukları öglen diyosun garip alt komşum iftar vericek millete dedi abla sen gel otursan yanıma sülaleyi çagırmış yemek hazırlarım yanımda olsan akıl verirsin dedi garibim ama nerde demin geldi dedi gelmiyomusun dedim nasıl gelem çocuklar var dedi sen çok yüz veriyosun şutla gitsin onları senin böyle oldugunu bilmiyomu ayıp yaptıgı dedi allah sabır versin ne deyim dedi yardımada gidemedim yemekleri o hazırlıcaktı ben sadece ayarlarını yapıcaktım ama kısmet olmadı kızada ayıp oldu dün dedim ögleden sonra işim var gel dedim gelmedi hatun :mymeka::mymeka:
KIZLAR BEN HATMİMİ YARIN AKŞAM BÜYÜK İHTİMAL BİTİRİCEM VE BEN BUNU BİZİM YANİ BEBEĞİ OLMAYANLAR İÇİN OKUDUM YARIN AKŞAM DAUSI VAR GELİP AMİN DERSENİZ SEVİNİNRİM GALİBA BİRAZ GEÇ YAPICAZ HERKEZ CAMİYE GİDER BELKİ DİYE CANLARIM GELİRSENİZ BENİ MUTLU EDERSİNİZopuyorumnanaktan
canım yanlış olduğunun bende farkındayım evet türkçesi ve arapçası farklı ama bu tamamen benim fikrim
bak canım şimdi sen bilmiyosun bi çok arkadaşta bilmiyo bu insanalar kurandan uzakmı kalsınlar bilenlerde yanlış okuyunca okunuyo dikkat etmek lazım sonuçta Allahın kelamı ama bundan uzak kalmakta yanlış bana göre eğer böğle yaparsak uzaklaşır herkez ben okuyamıyorum diyip bırakır olmaz öğle kabul edicek mevlam ona sığınıcaz mevlam inşalah kabul eder yani ben oku derim dediğim gibi dilerim bilmeyen arkadaşlarımız en kısa zamnada öğrenir ama öğrenen kadar bu nimetten uzaklaşmayın
ben çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize Allahıma emanet olun
çok şükür kızların babası aldı götürdü evlerine:sm_cool::sm_cool:
canım ya Allah razı olsun,ben malesef olamıcam
bu arada ben bayramda da burdayım.nöbetçiyim topicte :sinifsinif:
insallah canim sagolllopuyorumnanaktanseydam,inş senden de bu ay güzel haberler alırız canım...
yerim ben onu cokacimcoook
insallah canim allah razi olsuncanım hayırlısıyla çatlar yumoşda bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah dualarım seninle bitanem
bende aynıyım ramaz telaşı işte .görüşürüzinşallah
canım haber veririm çok saolasın
canım benim acele çıktım vallahi evi topladım temizlik anca işim biiti eşimle iftar yapıcez o oruç tutuyo ben tekne orucu:roflol::roflol::roflol::roflol:allahıma şükürler olsun eşine dedim zaten öglen alıcaktı neden gelip almadı çalışıyo dedi beni ilgilendirmez bana öglen alırım dedi ayıp etti bidaha olmasın ben ona öglene kadar bakarım demiştim oda o şartla bıraktı bakarım dedim kusura bakma sagol baktıgın için dedi bişey degi dedim biliyosun dedim eşine bebek bekliyorum ama senin elşin bunun farkında degil dedim senin kızlar malum dedim haklısın dedi kusura bakma başka zaman bakıyodum biliyosun ama artık karnımdakinide düşünmem lazım dedim zaten rahim açıklıgı çıkıcak diye korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile allahım sen melegimi koru oglumu bana bagışla rabbim daha bişey istemem sag saglim eli ayagı saglıklı evlatlar ver rabbim bütün mümmeti muhammede rabbim amin:Saruboceqgözün aydın kuzuuu,hmen çocukları verirvermez de çıkmış kaydirigubbakcemile3