Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyigeceler yarın görüşmek üzere iyi kandiller
saol haletrn hosbuldum iim saol sen nasılsın? sanada hayırlı geceler ve ii kandiller birsen[/QUOTE
sende saol canım iyiyim cok sükür bayram telaşı işte iş güçBen seninle ilk defa karsılastım yenimi giriyosun bu topige
yeni sayılır bi kac gün oluyor iste bende senle karsılasmamıstım pekde sık girmiorum aslında
Ne kadardır bebek bekliyosun canımm benim 2 yıl oldu
1. aydan beri tam anlamıyla bebek bekliorum sayılır cünkü ozaman düzene girdi adetim falan ama bu ay herzamankinden fazla bekliorum iki gündür hastalanmadımda heycanla bekliorum canım
Hayırlısı olsun canım inş.hamilesindir :sm_cool: ne kadarlık evlisin?
İdrarda hemen belli olmuyo günün gecmesi lazım diyolar ama kanda hemen cıkıyo senin 2 gün gecmiş idrarda cıkar büyük ihtimalle yapsana kız :dance:
cok korkuorum tek cizgi cıkıcak die yapamıorum o yüzden ya ve gebelik testimde yok simdi nekadar zor bisey beklemek
slm arkadaşlar
haklısın canım hakkımızda hayırlısı olsun...O korkular hep var canım ama korkunun ecele faydası yokbenimde bu ay günüm gecti bende 2 kere yaptım ama negatifi gördüm malesef :gitme: Ama herseyin vakti zamanı var canım Rabbim hayırlısını versin inş. O ol demeden olmuyo işte :umursamaz:
kızlarrrrrrrrrrr selammmm kimse yokmuuuu benmi göremiyorummm
ebrarrımm boncugumun duasını okudum kuzummm rabbim kabull etsinn inşallahhh
inşalllah flimii temiz çıksın arkasındanda hemen hamişşş kalsınn mübarekk kadir gecesi hürmetine peygamber efendimizzz hürmetineee inşallahh rabbbimm boncukk arkadaşımız içinn okudugumuzzayetl kürsi lerimizi kabull etsinnn boncukk arkadaşımızın muradını bebişini vesinn tez zamanda İNŞALLLAHHHHHHHHHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
haklısın canım hakkımızda hayırlısı olsun...
senin nekadar gecti günün?