• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

idrar testi adet geciktikten enaz 10 gün sonra belli oluyor umarım hamilesindir allah tüm bebek isteyen herkeze nasip etsin ben 9 aydır uğraşıyordum ilk zamanlarolmadı deyip ağlıyordum kafaya takıncada gecike biliyormuş uzun zaman önce kafaya takmayı bıraktım ve şuan iki aylık hamileyim kafaya fazla takmayın aklınıza getirmeyin gündelik yayaşamınıza bakın birde çocuk yapalım düşüncesiyle değilde eşinizle onu sevdiğiniz için birlikte olduğunuzu düşünün

Gec döllenme olunca cok gecmesi gerekiyomus diye duydum normalde 2 gün gecse bile cıkıyo idrarda benim arkadasın öyle cıktı Sen mucizene kavusmussun Allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

Ebrarımm,Tugcemm,Derdaamm,Aleynamm,Boncukummm,Kardelenimm,Azramm nerdesiniz yawwwwwww :oklava::oklava::oklava:

kuzum sitede sorunmu var anlamadımmm giremedim girdim yazıları göremedim yazdım yazım gitmedii anamm dedimm noluyoo gene gündüz saat 12 e takılmışş kalmışş sitee

bendemii öyle oldu yoksa herkeste aynımı oldu dün gece gelemedimm misafirim vardı muhabbet sohbett sahuru ettikkk ondan gelemedimm sabahta kalktık ev topla sonra valideye gittik kayganaya yanii

akşam 11 de geldikk abimler yengemler yukarda ablamdaydılar ramazan etkinlikleri var her gece burda oraya gittik güçlü soydemir konserinee yarım 1 saat oldu eve geldikk oturdular biraz gittiler bizde indikk eve girem dedimm site bana zorlukk çıkardı nasılsın canımm bu arada hayırlı kandiller ayyy ne uzun yazdımm demiii

kuzum sitede sorunmu var anlamadımmm giremedim girdim yazıları göremedim yazdım yazım gitmedii anamm dedimm noluyoo gene gündüz saat 12 e takılmışş kalmışş sitee

bendemii öyle oldu yoksa herkeste aynımı oldu dün gece gelemedimm misafirim vardı muhabbet sohbett sahuru ettikkk ondan gelemedimm sabahta kalktık ev topla sonra valideye gittik kayganaya yanii

akşam 11 de geldikk abimler yengemler yukarda ablamdaydılar ramazan etkinlikleri var her gece burda oraya gittik güçlü soydemir konserinee yarım 1 saat oldu eve geldikk oturdular biraz gittiler bizde indikk eve girem dedimm site bana zorlukk çıkardı nasılsın canımm bu arada hayırlı kandiller ayyy ne uzun yazdımm demiii

Yok ya bende bi dorun yok site gayet iyi calısıyo hihoyyyt ooo bakıyom baya gezmişsin degişiklik oluyo insana ya iyi etmişsin canımm Bende iyiyim cok sükür sanada hayırlı kandiller kuzumm olumunekankayizsmile

hoşbuldukk canımm nasılsınnn nerde kızlarrrrrr dün gittinizmii birsenee yaaa ben gelemedimmm :(((((((((( geçmişe bakmadımm henüzzz girersem çıkamam geçmişten diyee birazdan göz atacammm varmıı bi yaramazlıkk

Yok ya canım ben dün aksam uyumusum sahura bile kalkamadım dün temizlik yaptımda cok yorulmusum cekyatta sızmısım valla :1:

selam kızlar ben geldim
hepinizin KADİR GECESİ MÜBAREK olsun şimdiden
ben geçmişe bi bakıyım dönücem canlarım

merhaba kızlar, acayip bi gece geçirdik. geçirdik derken eşimle beraber. iftarı dışarda yaptık, ordan eve geri gelecektik. çarşıda bi yolda 35-40 km le ile eşim giderken önümüze 60-65 yaşlarında bi amca çıktı ve adama benim oturduğum yerden çarptık ve adam yere düştü. sol kolu kırılmış, hemen ambulans geldi amcayı aldı hastaneye götürdü, bizide merkeze aldılar. ordakilerde adamın dalgın olduğunu söylediler, eşim ifade verdi, sonra ekip hastanye gidip amcanın ifadesini aldılar. amca ben dalgındım,hata bende şikayetçi değilim demiş. neyse bizi karakolda serbest bıraktılar. eşimin içi rahat etmedi hastaneye gidelim dedi. biz hastaneye gittiğimizde saat 10 du, amcanın kolunu alçıya almışlar.ama amcanın kimsesi yok, neyse bekledik. saat 12 ye kadar bekledik bi komşusu geldi. amcayı salı günü ameliyata alacaklarmış. eşime dedim ki bak gittik amvcayı gördük. ama eşimin içi hala rahat değil..ayy allahım nasıl geceydi...rabbim adam inşallah ameliyattan sonra iyileşecek. oğlu falan izmirdeymiş,

merhaba kızlar, acayip bi gece geçirdik. geçirdik derken eşimle beraber. iftarı dışarda yaptık, ordan eve geri gelecektik. çarşıda bi yolda 35-40 km le ile eşim giderken önümüze 60-65 yaşlarında bi amca çıktı ve adama benim oturduğum yerden çarptık ve adam yere düştü. sol kolu kırılmış, hemen ambulans geldi amcayı aldı hastaneye götürdü, bizide merkeze aldılar. ordakilerde adamın dalgın olduğunu söylediler, eşim ifade verdi, sonra ekip hastanye gidip amcanın ifadesini aldılar. amca ben dalgındım,hata bende şikayetçi değilim demiş. neyse bizi karakolda serbest bıraktılar. eşimin içi rahat etmedi hastaneye gidelim dedi. biz hastaneye gittiğimizde saat 10 du, amcanın kolunu alçıya almışlar.ama amcanın kimsesi yok, neyse bekledik. saat 12 ye kadar bekledik bi komşusu geldi. amcayı salı günü ameliyata alacaklarmış. eşime dedim ki bak gittik amvcayı gördük. ama eşimin içi hala rahat değil..ayy allahım nasıl geceydi...rabbim adam inşallah ameliyattan sonra iyileşecek. oğlu falan izmirdeymiş,

Çok gecmiş olsun canımm Rabbim beterinden saklasın

sağol canım ama bugece ikimizde harap olduk... aklımdan çıkmıyor,, saniyelik olay ya adam bi adım daha atsaydı, kesin arabanın altına alırdı...

akşam oldu nerdeyse hala gelmedi hee
kusura bakma arkadaşın ama ayıp etti,senin durumunu bilmiyo mu ki sanki
neyse oruçlu oruçlu milletin günahını almıyım

şaka yaptım zaten cnm,iyi yapmışın...

cnm inş tedavi olur kıyamam ya..
eboşş ben okuyorum geçmişi aşk olsun,senden maşallah kız hiç evde durmuyorsun hee
ben de işten çıkıp gezmek istiyorum yaaaaaboshayallersmile
tutişim aşkolsun balım senin için demedim merak etme :kedi:
geçmişi takip edenlerden biri sensin kuzum saol opuyorumnanaktanseviyorum seni
buarada napıyım yav davetler var şimdi gezme sırası bende kaydirigubbakcemile3
sende eyübe gidememişsin sağlık olsun canım dinlenmişsin enazından
ah bacım dedigin dogru yemek yiyolar şimdi ama ben bir gelsin yapacagımı biliyorum ona merak etmesin hadi gelmicen neden alıcam çocukları öglen diyosun garip alt komşum iftar vericek millete dedi abla sen gel otursan yanıma sülaleyi çagırmış yemek hazırlarım yanımda olsan akıl verirsin dedi garibim ama nerde demin geldi dedi gelmiyomusun dedim nasıl gelem çocuklar var dedi sen çok yüz veriyosun şutla gitsin onları senin böyle oldugunu bilmiyomu ayıp yaptıgı dedi allah sabır versin ne deyim dedi yardımada gidemedim yemekleri o hazırlıcaktı ben sadece ayarlarını yapıcaktım ama kısmet olmadı kızada ayıp oldu dün dedim ögleden sonra işim var gel dedim gelmedi hatun :mymeka::mymeka:
ay senin şu arkadaşını varya pataklamak gerek eğer bidaha alırsan onları benm seni pataklıycam canım .kocişin haklı kızmakla senin bol bol dinlenmen gerek boshayallersmile
KIZLAR BEN HATMİMİ YARIN AKŞAM BÜYÜK İHTİMAL BİTİRİCEM VE BEN BUNU BİZİM YANİ BEBEĞİ OLMAYANLAR İÇİN OKUDUM YARIN AKŞAM DAUSI VAR GELİP AMİN DERSENİZ SEVİNİNRİM GALİBA BİRAZ GEÇ YAPICAZ HERKEZ CAMİYE GİDER BELKİ DİYE CANLARIM GELİRSENİZ BENİ MUTLU EDERSİNİZopuyorumnanaktan
canım Allahım kabul etsin inşallah yarın akşam bol bol dua edicez
insallah canim sagolllopuyorumnanaktan

yerim ben onu cokacimcoook

insallah canim allah razi olsun
amin bitanem inşallah
slm hanımlar,nassınız bakalım,ben iyi sayılırım,boynum tutuldu,bugün kıpırdayamadım hiç,yani mecburen kıpırdadım da,çok acı çektim,kociş zeytinyağıyla ovdu da,biraz geçmeye durdu şimdi.
kıyamam sana ya ceyrandamı kaldın kuzum çok fenadır ben çok yaşarım inşallah çabuk geçer şimdi ilaçta kullanamazsın hay allah opuyorumnanaktan
akannehir aaa kimsecikler yok
ben geldiiiiimmmmmmmm:3:
ebrarcık nerdesin. Güzel haberlerim vardı ama siz olmadan söylemem kaydirigubbakcemile3
canım karşılaşamadık nasılsın bakalım
kız ebrar eklemiş beni listeye canım
ekledim kuzu merak etme
buarada baklava yapıcakmışsınız kolay gelsin ah bu kayganalar
bebek-079.gif
yerim ben bunu yaa
buarada öğrenmişsin sevindim
Allah'ım
Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım
Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü, korktuğunu kendisine
itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur
ve dik kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve şefkatli olabilsin.
Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım,

Yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın, seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımanın bilginin temel taşı olduğunu bilsin .
Sana yalvarırım ALLAH’ım, onu kolay ve rahat yollarda değil, güçlüklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yürüt ki, fırtınalarda ayakta kalmayı, ayakta kalamayanlar için de sevgi ve şefkat duymayı öğrensin.

Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım,
Kalbi temiz olsun, ümitleri yüksek…
Öyle bir evlat olsun ki, başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin, öyle bir evlat ki, geleceğe uzansın
ama geçmişi unutmasın.

Ve bütün bunları ona verdikten sonra, yine yalvarırım ALLAH’ım, ona gülebilme duygusunu ver ki, daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın, ona alçak gönüllülük ver ki daima gerçek büyüklüğün sadeliğini, gerçek zekanın açık sözlülüğünü, gerçek gücün şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın.
Amiin!
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM
ya kızlar kusura bakamyın hasretim depreşti bugün yokluğu ne zor yaşamayan anlamaz anlayamaz hasretğim mis kokun ahsretim sana küçücüksün ama inan muhtacım ben sana çok ihtiyacım var benim sana bilmeden özlermi insan ben özledim allahım bu kadar kimseyi bekelmedim ben yardım et bana
canalrım ben bugün çok duygusalım yüreğim bom boş hasret dolu bitarafım eksik eşimle mutluyum aam en mutlu olduğum anda bile bi boşluk var içimde nedense azım sanki mevlama sığındım
kıyamam sana kuzum inşallah rabbim yüzümüzü gülsdürcek
Ebrarcım sende gelseydin ben ayrına kadar yokum merak ettim noldu hastanız
saol canım hastamız biraz daha iyi ama tehlikeyi atlattı çok şükür
ALLAHIM,şunun tatlılığına bakın,ne güzel yaratmış rabbim,çok canım çekti,o totoşundan,bacaklarından ısırmak istiyorum.

bütün kalbimle aminnnnnnnnnn.
kızlar bu saat olmuş kimse yok,benimde ağrılarım azıttı,ilaç sürdüm,yani merhem,şimdi biraz yatcam,inş.sahura kadar geçer.
herkezi öpüyorum.
gülşahcım,çok geçmiş olsun,çok sevindim senin adına.
canım demek arttı ya sıcak duşa gir bol bol başka türlü geçmez bide havlu ısıtıp koy bu sıcakta çekilmezde
herkese selammmmopuyorumnanaktan

nanelişeker geçmişi okuyordum canım kusura bakma buradaydım ama görmedim yazdıgını yoksa cevap verirdin.

birsencim selam tatlımopuyorumnanaktan

DERDANURUM AZRAMIN yasinlerini bitirdim demin canım...Allah kabul etsin inşallah...

EBUŞUM ugurboncugumun ayetel kürrülerini de bitti sayabilirsin başladım okumaya devam edicem birazdan...

kızlar işten 11 de geldim..heme bi duş aldım duaları okudum...rabbim kabul eder inşallah...

hepinizi çok öpüyorum ALLAHA EMANET OLUN..

BU ARADA ebrarım,senden bişey rica edicem cano...sahurda 3:30 da beni arar mısın kuşum yaaa...kalkamıyorum annemde unutuyo aramayı bazen:(((yarın tutamazsam kahrolurum...evi arayabilirsin benden başkası açmaz ..öpüyom seni canımopuyorumnanaktan
kuzu ALLAH kabul etsin ağzına sağlık bugünde görüşemedik
merak etme ben arıycam seni inşallah
Ebrarımm,Tugcemm,Derdaamm,Aleynamm,Boncukummm,Kardelenimm,Azramm nerdesiniz yawwwwwww :oklava::oklava::oklava:
ben geldim burdayım kaydirigubbakcemile5
kızlarrrrrrrrrrr selammmm kimse yokmuuuu benmi göremiyorummm

ebrarrımm boncugumun duasını okudum kuzummm rabbim kabull etsinn inşallahhh

inşalllah flimii temiz çıksın arkasındanda hemen hamişşş kalsınn mübarekk kadir gecesi hürmetine peygamber efendimizzz hürmetineee inşallahh rabbbimm boncukk arkadaşımız içinn okudugumuzzayetl kürsi lerimizi kabull etsinnn boncukk arkadaşımızın muradını bebişini vesinn tez zamanda İNŞALLLAHHHHHHHHHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

CANIM ALLAH razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah
özledim kuzuuu

HALEM ,AZRAM hoşbulduk canlarım saolun sizinde mübarek olsun

SAMYELİM çok geçmiş olsun canım çok şükürki kötü bişey yok tabi korkusu yetmiştir .bende ençok araba kullanırken yayalardan korkuyorum helede çocuklar .ay verilmiş sadakanız varmış çok büyük geçmiş olsun

kızlar ben bide listeyi öne alıyım sonra muhabbete başlıyalım
buarada ALEYNA ve TUĞÇE yok iki gündür merak ettim onları

HALEM ,AZRAM hoşbulduk canlarım saolun sizinde mübarek olsun

SAMYELİM çok geçmiş olsun canım çok şükürki kötü bişey yok tabi korkusu yetmiştir .bende ençok araba kullanırken yayalardan korkuyorum helede çocuklar .ay verilmiş sadakanız varmış çok büyük geçmiş olsun

şimdi eşimin telefonu çaldı, amcanın arkadaşı arıyor. amcayı hastaneyi yatırdılar bilginiz olsun dedi. bi hastaneye gidersiniz dedi. eşim tabiki gitcem dedi...

UĞURBONCUĞUM için dua listesi
EBRAR...............20
DERDA...............30bitti
DERİN.................30bitti
TUĞÇE................30
MAVİŞ.................30bitti
AZRA...................30bitti
TURKUAZ.............30bitti
SAMYELİ.............20
NANELİŞEKER.....30BİTTİ
HALE...................25bitti
SEVTUN..............20bitti