• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hadi hepberaber kaçalım saat 3 oldu
hepinizi çok öptüm yarın görüşmek üzere
azram,halem,derdam hayırlı geceler canlarım

Canlar hepinize hayırlı sahurlar olsun inş. cok öpüyorum sizi Dualarda bulusmak dilegiyle..

kardeloşumda inşallah daha iyidir yaa
ha buarada kardeloş takvimimi beğenmişsin sevindim ayrıca bişey diycem yazdığımız şey çok benziyo ama inanki içimden oanda bu geçmişti sonra bir baktım aynı şok oldum kaydirigubbakcemile3
neyse kızmadın inşallah

azram geçmiş çok uzun ama senin kulaklarını çok çınlattık
fırsat bulursan oku derim kaydirigubbakcemile3
inşalah yarınn gündüzz giripp okurummm canımm çok çınladı gercektendegece kulagımm neler kaynattınızz bakacam yarın

iyiyim aazramm sen nasılsın balım özledim yaw gel öpemŞeniz

iyiyimm kuzumm çokk şükürrr öpp kuzumm öpp durr bende senii öpeyinmm kuzumm

derdam maşallah liste tamamlanıyo
RABBİM kabul etsin azrama tez zamanda hayırlı ikiz evlat versin

aminnn canımmmm rabbbimmm sizlerede versinn inşallahhh bu günn hep dua ettimm canımm hepinizeee rabbimm duysunn inşallahhh daha fazla bekletmeden yollasınn ikizlerimiziii inşallahh çok ta zorr ikizz büyütmekk ama napalımmm katlanacaksınız kuzularrr

ha buarada kardeloş takvimimi beğenmişsin sevindim ayrıca bişey diycem yazdığımız şey çok benziyo ama inanki içimden oanda bu geçmişti sonra bir baktım aynı şok oldum kaydirigubbakcemile3
neyse kızmadın inşallah

kuzumm takvimm neee acaba adett günleriniimi hesaplıyonuzz

AZRAM BİZ KAÇTIK CANIM opuyorumnanaktan

offf kıracamm şunuu haaaa yatişemiyomm canım agırr ya bişey oldu gene bunaa

tamam tatlımm öpüyorumm hepinizi hayılı sahurlarrr KADİR GECENİZ MÜBAREKK OLSUN CANLARIMM RABBİMM DUALARINIZI KABULL ETSİNNN İNŞALLAHHHH HAYIRLII YAZILARR YAZSINNN RABBİMM GÖNÜLLERİNİZDEKİİ MURATLARII VERSİNN İNŞALLAHH ÖPÜLDÜNÜZ CANLARR BENDE HAZIRLAYAM BİŞEYYY HEMENCİKK

amin ebrarım yaa bende çok mtlu oldum dilerim vesile olurda azram şöle nur topu gibi mis kokulu bir evladı olur

aminnn balımmm aminnnn rabbimm hepimizee birdenn nasipp etsinn inşallahh nerde el açıpp yalvarann varsa hepsine versinn hepsinii güldürsünn inşallah
kızlşar sizinle sohbet çok hoş am ben kaçtım sofrayı hazırlama lazım öpüyorum sizleri

hayırlı iftarlar kuzumm iyi bakk kendinee öptümmm
azram negüzel yaa bende bayılıyorum semazenlere nasıl dönüyolar hey yarabbim ben iki dönsem başım fırıl fırıl olur
keyifli oluyo etkinlikler allah seneye ramazanada hayırlısıyla ulaşmayı nasip etsin

bayıldımm canımm bayıldımm ilk defa böyle yakından izledimm

tüylerim diken diken olduu müthişş bişey ya çok etkilendimm

canlar hepinize hayırlı sahurlar olsun inş. Cok öpüyorum sizi dualarda bulusmak dilegiyle..

asaol canım sanada hayırlı sahurlar öptümm
neyse kızmadın inşallah

kardeşun nesi var kuzum geçmişş olsunn allah şifa versin inşallah

gidm yetişemicem sahura yoksa öpüldünüzz canlarımm

neyse kızmadın inşallah

ay,ne dediğini anlayabilmek için tam beş defa okudum,neyi aynı yazmışız diyekaydirigubbakcemile3,hiç farketmedim bile,tek gördüğüm zuzuydu,profilindede var galiba,hııı demek kocişine zuzum diyo dedim sadece.:asigim:
hem niye kızim canım,sonuçta herkez sevdiğiyle bir ömür geçirmek isterolumunekankayizsmilebende burdaki arkadaşlarımla bir ömür boyu görüşmek isterim ayrıca.
heee,bende geçmişi okuyorum,ama millet okumadığı için,ara sıra gelenleri özellikle cevaplamıyorum,ya okusunlar onlarda,yada alıntı yapmam.umursamaz:
ağrım hala var,ağızdan ilaç normal zamandada almam zaten,aklıma gelmedi daha doğrusu,en azından bi minoset içebilirdim,accık fayda ederdi belki,dolgit var bende,onu sürünce çok hafif kesildi,ama bugünde çekerim bu ağrıyı gibi geliyo.hayırlısı,akşama iyileşim en azından.
şimdiden herkeze hayırlı kandiller,rabbim K.KERİMDE övdüğü bu gece hürmetine,tüm bebek isteyenlere,size bize,bütün herkeze an kısa zamanda,sağlıklı,akıllı ve hayırlı evlatlar versin
azraya beşiz,diğer kızlara ikiz,banada üçüz versin inş.başka üçüz isteyn varsa,onlarada versin rabbim.
:a015::a015:

canlarım hepinize hayırlı kandiller..kadir geceniz mübarek olsun...
güzel Allahım inşallah tüm dileklerinizi,en başta da annelik dileginizi gerçek kılsın...

ebrarımaradıgın için Allah razı olsun canım seni çok seviyorum canım arkadasımopuyorumnanaktan

samyelim ya çok üzüldüm kıs amcayaa..sizin durumada üzüldüm tabi..rabbim şifa versin canım umarım ameliyatı iyi geçer..Allah beterinden korumuş ayy çok fena:çok üzgünüm:

Azracım senin için okunan dualar da inşallahhh kabul olur gülüm..rabbim daha fazla bekletmeden melegini yada meleklerini kucagına verir:Saruboceq:öpüyom kuzummmopuyorumnanaktan

boncukum canım fıstıgım ugramamışsın iyisindir inşallah canım çok öptüm seni opuyorumnanaktan

derdanurum bugün çok duygusal şeyler yazmışsın tatlım sabır canım..Allahım hepimizin muradını versin inşallah..lütfen üzme kendini böyle bi daha..öpüyorum opuyorumnanaktan

sevtun hanım benim mesajlarımı kale almasada insanlık olsun onada selam.geçmiş sayfalarda ogluşuna çocuk isimleri önermiştim ama bi yorum yapmadın..olsun alıştım ben senin bu tavrına...bundan sonra ona göre davranırım.canın sagolsun.

kardeloşum benim napıyosun..sitede görünüyon şuanda cano nasılsın?agrın varmış yaff geçmiş olsun..bi ara msn de görüşek bari özledim seniŞeniz

bu arada kıslarr,bugünlerde çok fazla kalamıyorum sitede..normalde herkese alıntı yaparım elimden geldigince cevalarım herşeyi ama inanın vaktim olmuyor..işten 11 de geliyorum yinede girip geçmişi kurcalıyom yazabildigim kadar yazıyorum...bu yüzden alınan gücenen varsa kusuruma bakmasın tekrardan...
gerçi herkes buna önem vermiyo,yazsam bile cevaplamayan çok ama olsun..ben böyle alıştım,kimseyi es geçemiyorum,özellikle bana yazılan bişeyi atlayamıyorum içim el vermez beni önemseyip yazan birine kayıtsız kalmak olmaz...o yüzden bugünlerde topici boşladıgım için kendimi kötü hissettim bi an..yeni gelen arkadaslarımız da beni soguk buluyo olabilirler bu yüzden. çünkü paylaşım yapamadık çok fazla...herşey zamanla inşallah..öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kadirgecesi.jpg

birlikte tutarız nöbeti üzülme sen olumunekankayizsmile
birinci günü nöbet yazmışlar bana da :sinifsinif:
üçüncü günü de kocişimin nöbeti varmış bayramda burdayım yani :sinifsinif:
sen yalnız kalma diye gitmiyorum bi yerlere :3: aklinialirimsmile
heyooo sağoll bebeeemmm
sen ne işinde çalışıyorsun canım merak ettim şimdi he:)
gel geliyom gidiyom kimse yok kaynanam temizlik yaptırıyo başımda nöbet bekliyo offf offfffff daha baklava yapılacak yafu ecik yardıma gelinde çabucak bitirelim kızlar hadiinnn ama nazlanmayın
ayy kuzuu gelim yardım ediyim, çalışmasam bende baklava yapacaktım bu sene
çalıştığım için yapamıyorum yerimseniben
canım benim acele çıktım vallahi evi topladım temizlik anca işim biiti eşimle iftar yapıcez o oruç tutuyo ben tekne orucu:roflol::roflol::roflol::roflol:allahıma şükürler olsun eşine dedim zaten öglen alıcaktı neden gelip almadı çalışıyo dedi beni ilgilendirmez bana öglen alırım dedi ayıp etti bidaha olmasın ben ona öglene kadar bakarım demiştim oda o şartla bıraktı bakarım dedim kusura bakma sagol baktıgın için dedi bişey degi dedim biliyosun dedim eşine bebek bekliyorum ama senin elşin bunun farkında degil dedim senin kızlar malum dedim haklısın dedi kusura bakma başka zaman bakıyodum biliyosun ama artık karnımdakinide düşünmem lazım dedim zaten rahim açıklıgı çıkıcak diye korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile allahım sen melegimi koru oglumu bana bagışla rabbim daha bişey istemem sag saglim eli ayagı saglıklı evlatlar ver rabbim bütün mümmeti muhammede rabbim amin:Saruboceq:olumunekankayizsmile
iyi yapmışsın cnm gerçi kadının yerine adam azar işitmiş ama olsunaklinialirimsmile
oğluşunu düşünmen lazım ilk önce
slm hanımlar,nassınız bakalım,ben iyi sayılırım,boynum tutuldu,bugün kıpırdayamadım hiç,yani mecburen kıpırdadım da,çok acı çektim,kociş zeytinyağıyla ovdu da,biraz geçmeye durdu şimdi.
kardelenimm kuzum ceyran mı carptı niye oyle oldu cnm,inş bugun bişeyin kalmaz gülüma.s.

canım Zehirli guatr (hipertiroid) vardı bende.Sadece 17 gün ilaç kullanmıştımki acayip bir yan etki yapmıştım. Doktorum ilacı kesti bir hafta sonraya test yaptırıp gelmemi söyledi. Testlerimi yaptırdım, götürdüm inanamazsın 17 güncük kullandığım ilaç işe yaramış her şey normale dönmüş. Hamile kalmama engel yokmuş artık. Allahın izniyle bebeğime kavuşmak kaldı sadece çok mutluyum çoookkkkaydirigubbakcemile3
gülsahh çok sevindim cnm senin adına, hadi bakalım inşaallah bebişn en kısa zamanda gelir sana...
ben geldim şimdide gidiyom mafoldumben eşim bugün oturtmuyor başına kız ben bir bakıyım ne yapıyolar dedim:3: herkeze merhabagamyoncuiremsu oglumun kamyonu nasıl teyzeleri pek dadku demi oglum:roflol:
yerim senin oğlunu delüüükaydirigubbakcemile3

Allah'ım
Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım
Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü, korktuğunu kendisine
itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur
ve dik kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve şefkatli olabilsin.
Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım,

Yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın, seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımanın bilginin temel taşı olduğunu bilsin .
Sana yalvarırım ALLAH’ım, onu kolay ve rahat yollarda değil, güçlüklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yürüt ki, fırtınalarda ayakta kalmayı, ayakta kalamayanlar için de sevgi ve şefkat duymayı öğrensin.

Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım,
Kalbi temiz olsun, ümitleri yüksek…
Öyle bir evlat olsun ki, başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin, öyle bir evlat ki, geleceğe uzansın
ama geçmişi unutmasın.

Ve bütün bunları ona verdikten sonra, yine yalvarırım ALLAH’ım, ona gülebilme duygusunu ver ki, daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın, ona alçak gönüllülük ver ki daima gerçek büyüklüğün sadeliğini, gerçek zekanın açık sözlülüğünü, gerçek gücün şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın.
Amiin!

AMİİNNN canım ellerine sağlık çok güzel bi dua,inşaallah Rabbim bizlerede hayırlı,sağlıklı,dinini seven,sahip çıkan evlatlar nasip etsinn...:Saruboceq:

ya kızlar kusura bakamyın hasretim depreşti bugün yokluğu ne zor yaşamayan anlamaz anlayamaz hasretğim mis kokun ahsretim sana küçücüksün ama inan muhtacım ben sana çok ihtiyacım var benim sana bilmeden özlermi insan ben özledim allahım bu kadar kimseyi bekelmedim ben yardım et bana
canalrım ben bugün çok duygusalım yüreğim bom boş hasret dolu bitarafım eksik eşimle mutluyum aam en mutlu olduğum anda bile bi boşluk var içimde nedense azım sanki mevlama sığındım
oyyy oyyy oyyy kuzumm Allah seni tez zamanda meleğine kavuştursun gülümm yaa
üzülme kafana takmamaya çalış,klozet takımların bitti mi kız
bi ara resimlerini koyda bizde görelim gerçi kızlar gördü sanırım ya da bnm aklımda mı öyle kaldı acepolumunekankayizsmile
merhaba kızlar, acayip bi gece geçirdik. geçirdik derken eşimle beraber. iftarı dışarda yaptık, ordan eve geri gelecektik. çarşıda bi yolda 35-40 km le ile eşim giderken önümüze 60-65 yaşlarında bi amca çıktı ve adama benim oturduğum yerden çarptık ve adam yere düştü. sol kolu kırılmış, hemen ambulans geldi amcayı aldı hastaneye götürdü, bizide merkeze aldılar. ordakilerde adamın dalgın olduğunu söylediler, eşim ifade verdi, sonra ekip hastanye gidip amcanın ifadesini aldılar. amca ben dalgındım,hata bende şikayetçi değilim demiş. neyse bizi karakolda serbest bıraktılar. eşimin içi rahat etmedi hastaneye gidelim dedi. biz hastaneye gittiğimizde saat 10 du, amcanın kolunu alçıya almışlar.ama amcanın kimsesi yok, neyse bekledik. saat 12 ye kadar bekledik bi komşusu geldi. amcayı salı günü ameliyata alacaklarmış. eşime dedim ki bak gittik amvcayı gördük. ama eşimin içi hala rahat değil..ayy allahım nasıl geceydi...rabbim adam inşallah ameliyattan sonra iyileşecek. oğlu falan izmirdeymiş,
samyelim canım çok çok geçmiş olsun yaa,Rabbim daha kötüsünden sakınsın..
Bi an bana da araba çarpmıştı o geldi aklıma havada takla attığımı hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3
ay,ne dediğini anlayabilmek için tam beş defa okudum,neyi aynı yazmışız diyekaydirigubbakcemile3,hiç farketmedim bile,tek gördüğüm zuzuydu,profilindede var galiba,hııı demek kocişine zuzum diyo dedim sadece.:asigim:
hem niye kızim canım,sonuçta herkez sevdiğiyle bir ömür geçirmek isterolumunekankayizsmilebende burdaki arkadaşlarımla bir ömür boyu görüşmek isterim ayrıca.
heee,bende geçmişi okuyorum,ama millet okumadığı için,ara sıra gelenleri özellikle cevaplamıyorum,ya okusunlar onlarda,yada alıntı yapmam.umursamaz:
ağrım hala var,ağızdan ilaç normal zamandada almam zaten,aklıma gelmedi daha doğrusu,en azından bi minoset içebilirdim,accık fayda ederdi belki,dolgit var bende,onu sürünce çok hafif kesildi,ama bugünde çekerim bu ağrıyı gibi geliyo.hayırlısı,akşama iyileşim en azından.
şimdiden herkeze hayırlı kandiller,rabbim K.KERİMDE övdüğü bu gece hürmetine,tüm bebek isteyenlere,size bize,bütün herkeze an kısa zamanda,sağlıklı,akıllı ve hayırlı evlatlar versin
azraya beşiz,diğer kızlara ikiz,banada üçüz versin inş.başka üçüz isteyn varsa,onlarada versin rabbim.
:a015::a015:
ayy biitanemm yaa kızz ne bu asabiyet dicem şimdi bana kızacaksınnaniknanik
boşver gülüm zaten kasten yapıyorlarsa bellidir ama bazen gözden kaçabiliyorbilmiyorumkismile

bu arada kıslarr,bugünlerde çok fazla kalamıyorum sitede..normalde herkese alıntı yaparım elimden geldigince cevalarım herşeyi ama inanın vaktim olmuyor..işten 11 de geliyorum yinede girip geçmişi kurcalıyom yazabildigim kadar yazıyorum...bu yüzden alınan gücenen varsa kusuruma bakmasın tekrardan...
gerçi herkes buna önem vermiyo,yazsam bile cevaplamayan çok ama olsun..ben böyle alıştım,kimseyi es geçemiyorum,özellikle bana yazılan bişeyi atlayamıyorum içim el vermez beni önemseyip yazan birine kayıtsız kalmak olmaz...o yüzden bugünlerde topici boşladıgım için kendimi kötü hissettim bi an..yeni gelen arkadaslarımız da beni soguk buluyo olabilirler bu yüzden. çünkü paylaşım yapamadık çok fazla...herşey zamanla inşallah..öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
kuzuu sen de mi,ne bu alınganlık kızlarr yoksa sizde bişeyler mi var? inş inşşş
kuzuumm yazmayanı boşverin amannnhihoyyyt
ebroşum alıntı yaptım sandım ama yapmamışm cnm ya dün gözümden kaçmış,ya da yazdım mı onuda hatırlamıyorum ki:(kaza olmuş şimdi nasıl durumu yakınınızın,kusura bakma gülüm bilmiyorumkismile
bu arada ayeteli söylemeyi de unuttum sanırsam ben okudum Allah kabul etsin,bugün unutkanlık had safhada Allah verede işte bi yanlışlıkyapmıyım yoksa mahvolurum ben :kedi:
tekrardan HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN...
ALLAH gönlünüzden geçen ne varsa kabul eylesin...Borçlu kullarını borçlarını ödeme kolaylığı,dertli kullarına devalar,hasta kullarına şifalar ihsan eylesin...
Bizler gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeşlerimize hayırlı evlatlar,sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eylesin... Hayırlı rızık kapıları açsın,hayırlı insanlarla karşılaştırsın,bütün fesatlıklardan korusun bizi Kurban olduğum Rabbim...
AMİİNNN
Sizleri Seviyorum bebiklerimm olumunekankayizsmilea.s.
iyi ki varsınızŞeniz

hayırlı sabahlar arkadaşlar
Kadir geceniz mübarek olsun

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:
"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

Ey talihsizlerin sığınağı,
ey âcizlerin güç kaynağı,
ey dertlilerin tabibi
ey yolda kalmışların yol göstereni!
Ey çaresizler çaresi!
ve Ey her duada bulunana icabet eden ululuk tahtının Sultanı!
İçinde bulunduğumuzkadir gecesihürmetine
bizleri affeyle ya Rabbi

Allahım
Sen bizleri ufku, inancı ve davaranışlarıyla
tam bir ruh ve mana kahramanı eyle
Derinlik ve enginliğimizi
bilgi ve muktesebatımızla birlikte
gönül zenginliği, ruh saffeti
ve hakka kurbetimiz itibarıyla yap Ya rabbi

Allahım
Sen bizleri kalbi ve ruhi hayata programlı,
maddi manevi bütün kirlerden uzak durmaya kararlı,
cismani ve bedeni isteklere karşı her zaman teyakkuzdaKin, nefret hırs hased bencillik ve şehvet gibi hastalıklarla mücadele azmiyle gerilmiş
tevazu ve mahviyet abideleri eyle Ya Rabbi

Allahım
Sen bizleri her zaman hakkı tutup kaldırma peşinde,
mülk ve melekut alemiyle alakalı duyup hissettiklerini başkalarına duyurma iştiyakiyla yanıp tutuşan diğer gamlardan eyle Ya rabbi

Allahım
Sen bizleri, olabildiğine sabırlı ve temkinli;
konuşup gürültü çıkarmadan daha çok,
inandıklarını yaşayan,
yaşadıklarıyla başkalarına da örnek olan
bir iman ve aksiyon insanı eyle Ya rabbi

Allahım
Sen bizleri dur-durak bilmeden sürekli koşan..
Hak'ka yürüyenlere yürümenin âdâbını öğreten
iç dünyası itibarıyla her zaman ocaklar gibi cayır cayır yanan
ve yanarken de asla gam izhar eylemeyen; eyleyip ağyârı âhına âgâh kılmayı düşünmeyen her zaman içten içe yanan
ve kendine sığınanların ruhlarına hararet üfleyen
kullarından eyle Ya rabbi

Allahım
Sen bizleri öylesine içten bir hakikat eri eyle ki ,
oturup kalkıp sürekli yeryüzünde hakkı ikame etmeyi düşünelim
ve senin hatırın söz konusu olduğunda da
rahatlıkla bütün arzularımızdan ve isteklerimizden vazgeçebilelim ya Rabbi!

Allahım
herkese sinemizi açalım,
herkesi şefkatle kucaklayalım ve toplum içinde hep bir siyanet meleği görüntüsü sergileyelim.
Ne var ki, senden başka kimseden de bir şey beklemeyelim ya Rabbi!

Allahım
Sen bizleri bir Hak âşığı ve Hak rızası sevdalısı eyle.
Nerede ve hangi şartlar altında olursa olsun
bütün hareketlerimizi senin hoşnutluğuna bağlayalım
Seni memnun etme yolunda ölesiye bir hırs gösterelim
ve böyle bir hedefe ulaşmak için de
bütün varımızı feda edebilelim,dünyevî-uhrevî her şeyden vazgeçebilelim ya Rabbi!

Allahım
düşünce dünyamızda "benim yapmam", "benim başarmam", "benim sonuçlandırmam".. gibi merdud mülâhazalara asla yer verme ya rabbi
yerine getirilmesi gerekli olan şeyleri kim yaparsa yapsın,
kendimiz yapmış gibi memnun olalım,
başkalarının başarılarını kendi başarılarımız sayalım
öncülük yapma şeref ve payesini de onlara bırakalım ya Rabbi!

Allahım
her zaman kendimizle yaka-paça
ve kendi ayıplarımızla meşgul olalım kimsenin eksiğiyle-gediğiyle uğraşmayalım.
Her fırsatta iyi bir insan olma örneği sergileyelim,
başkalarını daha yüksek ufuklara yönlendirip
herkese bir hüsn-ü misal olalım
İnsanların ayıplarına ve kusurlarına göz yumalım..
Onların olumsuz tavırlarına tebessümle karşılık verelim, kötülüklerini iyilikle savalım
ve elli defa rencide edilsek de,
bir kerecik olsun kimseyi kırmayı düşünmeyelim ya Rabbi!

Allahım
hayatımızı iman-ı kâmil yörüngeli
ve ihlas donanımlı yaşamayı
en birinci mesele bilelim,
duyguları, düşünceleri ve davranışları itibarıyla
öylesine Hak rızasına kilitlenmiş bir hakikat eri olalım
beraber yürüdüğümüz,
aynı mefkûreyi paylaştığımız kimselerle
asla rekabete girmeyelim..
onlara karşı kat'iyen kıskançlık duymayalım..
aksine, onların noksanlarını giderip, eksiklerini tamamlayalım.. ve onlara karşı hareketlerimizde
hep bir vücudun uzuvlarından
herhangi bir organmış gibi davranalım ya Rabbi!

Allahım
Tam bir îsar rûhuyla,
Makam ve mansıp, Paye ve şöhret gibi
maddî-manevî hemen her konuda
yol arkadaşlarımızı öne çıkarıp
kendimiz gerilerden gerilere çekilerek
onların başarılarının dellalı gibi davranalım,
kardeşlerimizin mazhariyetlerini alkışlayıp
muvaffakiyetlerini de bir bayram sevinciyle karşılayalım ya Rabbi!

Allahım
başkalarının düşünce ve hareketlerine karşı
hep saygılı kalmaya çalışalım
paylaşmaya, beraber yaşamaya açık duralım..
oturur kalkıp aynı mefkûre insanlarıyla
müşterek hareket etme yollarını araştıralım..
müşterek projeler geliştirelim..
ve "ben" yerine "biz"i ikame etme gayreti gösterelim..
dahası, başkalarının mutluluğu yolunda
rahatlıkla kendi saadetimizi feda edebilelim..
ve bunları yaparken de
kimseden herhangi bir teveccüh beklemeyelim.
hattâ böyle bir beklentiye girmeyi
kendi hesabımıza bir düşüş sayalım;
yılandan-çıyandan kaçtığımız gibi önde görünmekten,
namdan-şandan kaçalım
ve unutulma murakabesine dalalım ya Rabbi!

Allahım
Kimsenin kılına dokunmayalım,
saldırıya saldırıyla mukabelede bulunmayalım.
En kritik durumlarda bile hep dengeli hareket edelim.
Her zaman fenalıklara karşı iyilikle mukabelede bulunalım..
kötülükleri kötülerin işi sayıp, bir iyilik âbidesi gibi davranalım ya Rabbi!

Allahım
hayatımızı Kur'ân ve Sünnet çizgisinde
Hak dostluğu, takva, azimet ve ihsan şuuru çerçevesinde yaşayalım..
benlik, gurur, şöhret gibi kalbi öldüren hislere karşı
sürekli tetikte bulunalım
kendimize nisbet edilen güzellikleri "her şey senden" deyip sana verelim.
iradeye vâbeste işlerde de her zaman "ben"den kaçıp, "biz"e sığınalım.
hiç kimseden korkmayalım.
Hiç bir hâdise karşısında telâşa kapılmayalım;
ve doğru bildiğimiz şeylerden asla geriye durmayalım ya Rabbi!

Allahım
kimseye gücenmeyelim;
hele Hak'ka dilbeste olanlara kat'iyen kırılmayalım.
Yol arkadaşlarımızı herhangi bir fenalık içinde gördüğümüzde onlardan uzaklaşmayalım..
Perdeyi yırtıp onları utandırmayalım;
utandırmak bir yana,
böyle bir fenalığı gördüğümüzde
büyük bir hata işlemiş gibi kendimizi kınayalım.
mü'minlerin farklı yorumlara açık tavırlarından dolayı
onlar hakkında sû-i zanda bulunmaktan kaçınalım;
görüp duyduğumuz şeylere iyi yorumlar getirip
ve kat'iyen olumsuz mülâhazalara girmeyelim ya Rabbi!

Allahım
hareket ve faaliyetlerimizi,
bu dünyanın bir ücret yeri değil de,
bir hizmet mahalli olduğu mülâhazasına bağlayalım..
her zamanmemurbulunduğumuz sorumlulukları
fevkalâde bir disiplin içinde yerine getirelim..
netice ve sonuçla meşgul olmayı da
sana karşı bir saygısızlık sayalım ya Rabbi!

Allahım
dine, imana ve insanlığa hizmeti,
Hak rızası yolunda en büyük bir vazife bilelim
ne kadar büyük işler başarsak da,
bundan nefsimiz adına
maddî-manevî herhangi bir pâye çıkarmayı
hiç mi hiç düşünmeyelim ya Rabbi!

Allahım
Düzenimizin bozulmasından dolayı ümitsizliğe düşmeyelim
Bütün insanların bize karşı olmasından dolayı
sarsıntı yaşamayalım.
"bu dünya, darılma dünyası değil, bir dayanma âlemidir" deyip dişimizi sıkıp sabredelim,
maruz kaldığımız durumlardan kurtulmak için de
alternatif çıkış yolları arayalım
en kritik anlarda dahi değişik stratejiler üretip
hep azm u ikdamda bulunalım ya Rabbi!

Allahım
İnsanî değerlerin hor görüldüğü,
dînî düşüncede kırılmaların yaşandığı,
her taraf, başı boşların gürültüleriyle inlediği günümüzde,
başka bir şey değil, Sen bizleri gönül insanları eyle ya Rabbi!
Kadir gecesi hürmetine gönül insanları eyle ya Rabbi!
Mübarekramazanhürmetine gönül insanları eyle ya rabbi!

Allahım sen bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi olmayı ve hayırlı anne-babalar olmayı nasip eyle. Aileleriöize karşı da hayırlı evlatlar olmayı nasip eyle Ya Rabbi..
Bizleri SENİN yolundan ayırma, isyana düşürme Allahımmm.

Efendimiz Hazreti Muhammed’e, aile efradına ve O’nun bütün arkadaşlarına salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz;
dualarımızı kabul buyur ya Rabbi!

Amin..ve’l-hamdü lillahi rabbi’l-alemin

Ey talihsizlerin sığınağı,
ey âcizlerin güç kaynağı,
ey dertlilerin tabibi
ey yolda kalmışların yol göstereni!
Ey çaresizler çaresi!
ve Ey her duada bulunana icabet eden ululuk tahtının Sultanı!
İçinde bulunduğumuzkadir gecesihürmetine
bizleri affeyle ya Rabbi

Allahım
Sen bizleri ufku, inancı ve davaranışlarıyla
tam bir ruh ve mana kahramanı eyle
Derinlik ve enginliğimizi
bilgi ve muktesebatımızla birlikte
gönül zenginliği, ruh saffeti
ve hakka kurbetimiz itibarıyla yap Ya rabbi

Allahım
Sen bizleri kalbi ve ruhi hayata programlı,
maddi manevi bütün kirlerden uzak durmaya kararlı,
cismani ve bedeni isteklere karşı her zaman teyakkuzdaKin, nefret hırs hased bencillik ve şehvet gibi hastalıklarla mücadele azmiyle gerilmiş
tevazu ve mahviyet abideleri eyle Ya Rabbi

Allahım
Sen bizleri her zaman hakkı tutup kaldırma peşinde,
mülk ve melekut alemiyle alakalı duyup hissettiklerini başkalarına duyurma iştiyakiyla yanıp tutuşan diğer gamlardan eyle Ya rabbi

Allahım
Sen bizleri, olabildiğine sabırlı ve temkinli;
konuşup gürültü çıkarmadan daha çok,
inandıklarını yaşayan,
yaşadıklarıyla başkalarına da örnek olan
bir iman ve aksiyon insanı eyle Ya rabbi

Allahım
Sen bizleri dur-durak bilmeden sürekli koşan..
Hak'ka yürüyenlere yürümenin âdâbını öğreten
iç dünyası itibarıyla her zaman ocaklar gibi cayır cayır yanan
ve yanarken de asla gam izhar eylemeyen; eyleyip ağyârı âhına âgâh kılmayı düşünmeyen her zaman içten içe yanan
ve kendine sığınanların ruhlarına hararet üfleyen
kullarından eyle Ya rabbi

Allahım
Sen bizleri öylesine içten bir hakikat eri eyle ki ,
oturup kalkıp sürekli yeryüzünde hakkı ikame etmeyi düşünelim
ve senin hatırın söz konusu olduğunda da
rahatlıkla bütün arzularımızdan ve isteklerimizden vazgeçebilelim ya Rabbi!

Allahım
herkese sinemizi açalım,
herkesi şefkatle kucaklayalım ve toplum içinde hep bir siyanet meleği görüntüsü sergileyelim.
Ne var ki, senden başka kimseden de bir şey beklemeyelim ya Rabbi!

Allahım
Sen bizleri bir Hak âşığı ve Hak rızası sevdalısı eyle.
Nerede ve hangi şartlar altında olursa olsun
bütün hareketlerimizi senin hoşnutluğuna bağlayalım
Seni memnun etme yolunda ölesiye bir hırs gösterelim
ve böyle bir hedefe ulaşmak için de
bütün varımızı feda edebilelim,dünyevî-uhrevî her şeyden vazgeçebilelim ya Rabbi!

Allahım
düşünce dünyamızda "benim yapmam", "benim başarmam", "benim sonuçlandırmam".. gibi merdud mülâhazalara asla yer verme ya rabbi
yerine getirilmesi gerekli olan şeyleri kim yaparsa yapsın,
kendimiz yapmış gibi memnun olalım,
başkalarının başarılarını kendi başarılarımız sayalım
öncülük yapma şeref ve payesini de onlara bırakalım ya Rabbi!

Allahım
her zaman kendimizle yaka-paça
ve kendi ayıplarımızla meşgul olalım kimsenin eksiğiyle-gediğiyle uğraşmayalım.
Her fırsatta iyi bir insan olma örneği sergileyelim,
başkalarını daha yüksek ufuklara yönlendirip
herkese bir hüsn-ü misal olalım
İnsanların ayıplarına ve kusurlarına göz yumalım..
Onların olumsuz tavırlarına tebessümle karşılık verelim, kötülüklerini iyilikle savalım
ve elli defa rencide edilsek de,
bir kerecik olsun kimseyi kırmayı düşünmeyelim ya Rabbi!

Allahım
hayatımızı iman-ı kâmil yörüngeli
ve ihlas donanımlı yaşamayı
en birinci mesele bilelim,
duyguları, düşünceleri ve davranışları itibarıyla
öylesine Hak rızasına kilitlenmiş bir hakikat eri olalım
beraber yürüdüğümüz,
aynı mefkûreyi paylaştığımız kimselerle
asla rekabete girmeyelim..
onlara karşı kat'iyen kıskançlık duymayalım..
aksine, onların noksanlarını giderip, eksiklerini tamamlayalım.. ve onlara karşı hareketlerimizde
hep bir vücudun uzuvlarından
herhangi bir organmış gibi davranalım ya Rabbi!

Allahım
Tam bir îsar rûhuyla,
Makam ve mansıp, Paye ve şöhret gibi
maddî-manevî hemen her konuda
yol arkadaşlarımızı öne çıkarıp
kendimiz gerilerden gerilere çekilerek
onların başarılarının dellalı gibi davranalım,
kardeşlerimizin mazhariyetlerini alkışlayıp
muvaffakiyetlerini de bir bayram sevinciyle karşılayalım ya Rabbi!

Allahım
başkalarının düşünce ve hareketlerine karşı
hep saygılı kalmaya çalışalım
paylaşmaya, beraber yaşamaya açık duralım..
oturur kalkıp aynı mefkûre insanlarıyla
müşterek hareket etme yollarını araştıralım..
müşterek projeler geliştirelim..
ve "ben" yerine "biz"i ikame etme gayreti gösterelim..
dahası, başkalarının mutluluğu yolunda
rahatlıkla kendi saadetimizi feda edebilelim..
ve bunları yaparken de
kimseden herhangi bir teveccüh beklemeyelim.
hattâ böyle bir beklentiye girmeyi
kendi hesabımıza bir düşüş sayalım;
yılandan-çıyandan kaçtığımız gibi önde görünmekten,
namdan-şandan kaçalım
ve unutulma murakabesine dalalım ya Rabbi!

Allahım
Kimsenin kılına dokunmayalım,
saldırıya saldırıyla mukabelede bulunmayalım.
En kritik durumlarda bile hep dengeli hareket edelim.
Her zaman fenalıklara karşı iyilikle mukabelede bulunalım..
kötülükleri kötülerin işi sayıp, bir iyilik âbidesi gibi davranalım ya Rabbi!

Allahım
hayatımızı Kur'ân ve Sünnet çizgisinde
Hak dostluğu, takva, azimet ve ihsan şuuru çerçevesinde yaşayalım..
benlik, gurur, şöhret gibi kalbi öldüren hislere karşı
sürekli tetikte bulunalım
kendimize nisbet edilen güzellikleri "her şey senden" deyip sana verelim.
iradeye vâbeste işlerde de her zaman "ben"den kaçıp, "biz"e sığınalım.
hiç kimseden korkmayalım.
Hiç bir hâdise karşısında telâşa kapılmayalım;
ve doğru bildiğimiz şeylerden asla geriye durmayalım ya Rabbi!

Allahım
kimseye gücenmeyelim;
hele Hak'ka dilbeste olanlara kat'iyen kırılmayalım.
Yol arkadaşlarımızı herhangi bir fenalık içinde gördüğümüzde onlardan uzaklaşmayalım..
Perdeyi yırtıp onları utandırmayalım;
utandırmak bir yana,
böyle bir fenalığı gördüğümüzde
büyük bir hata işlemiş gibi kendimizi kınayalım.
mü'minlerin farklı yorumlara açık tavırlarından dolayı
onlar hakkında sû-i zanda bulunmaktan kaçınalım;
görüp duyduğumuz şeylere iyi yorumlar getirip
ve kat'iyen olumsuz mülâhazalara girmeyelim ya Rabbi!

Allahım
hareket ve faaliyetlerimizi,
bu dünyanın bir ücret yeri değil de,
bir hizmet mahalli olduğu mülâhazasına bağlayalım..
her zamanmemurbulunduğumuz sorumlulukları
fevkalâde bir disiplin içinde yerine getirelim..
netice ve sonuçla meşgul olmayı da
sana karşı bir saygısızlık sayalım ya Rabbi!

Allahım
dine, imana ve insanlığa hizmeti,
Hak rızası yolunda en büyük bir vazife bilelim
ne kadar büyük işler başarsak da,
bundan nefsimiz adına
maddî-manevî herhangi bir pâye çıkarmayı
hiç mi hiç düşünmeyelim ya Rabbi!

Allahım
Düzenimizin bozulmasından dolayı ümitsizliğe düşmeyelim
Bütün insanların bize karşı olmasından dolayı
sarsıntı yaşamayalım.
"bu dünya, darılma dünyası değil, bir dayanma âlemidir" deyip dişimizi sıkıp sabredelim,
maruz kaldığımız durumlardan kurtulmak için de
alternatif çıkış yolları arayalım
en kritik anlarda dahi değişik stratejiler üretip
hep azm u ikdamda bulunalım ya Rabbi!

Allahım
İnsanî değerlerin hor görüldüğü,
dînî düşüncede kırılmaların yaşandığı,
her taraf, başı boşların gürültüleriyle inlediği günümüzde,
başka bir şey değil, Sen bizleri gönül insanları eyle ya Rabbi!
Kadir gecesi hürmetine gönül insanları eyle ya Rabbi!
Mübarekramazanhürmetine gönül insanları eyle ya rabbi!

Allahım sen bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi olmayı ve hayırlı anne-babalar olmayı nasip eyle. Aileleriöize karşı da hayırlı evlatlar olmayı nasip eyle Ya Rabbi..
Bizleri SENİN yolundan ayırma, isyana düşürme Allahımmm.

Efendimiz Hazreti Muhammed’e, aile efradına ve O’nun bütün arkadaşlarına salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz;
dualarımızı kabul buyur ya Rabbi!

Amin..ve’l-hamdü lillahi rabbi’l-alemin
amin diyorum bende canı gönülden günaydın şekerim ne var ne yok bakem kadir gecem mubarek olsun dadlumŞenizŞeniz

canlarım hepinize hayırlı kandiller..kadir geceniz mübarek olsun...
güzel Allahım inşallah tüm dileklerinizi,en başta da annelik dileginizi gerçek kılsın...

ebrarımaradıgın için Allah razı olsun canım seni çok seviyorum canım arkadasımopuyorumnanaktan

samyelim ya çok üzüldüm kıs amcayaa..sizin durumada üzüldüm tabi..rabbim şifa versin canım umarım ameliyatı iyi geçer..Allah beterinden korumuş ayy çok fena:çok üzgünüm:

Azracım senin için okunan dualar da inşallahhh kabul olur gülüm..rabbim daha fazla bekletmeden melegini yada meleklerini kucagına verir:Saruboceq:öpüyom kuzummmopuyorumnanaktan

boncukum canım fıstıgım ugramamışsın iyisindir inşallah canım çok öptüm seni opuyorumnanaktan

derdanurum bugün çok duygusal şeyler yazmışsın tatlım sabır canım..Allahım hepimizin muradını versin inşallah..lütfen üzme kendini böyle bi daha..öpüyorum opuyorumnanaktan

sevtun hanım benim mesajlarımı kale almasada insanlık olsun onada selam.geçmiş sayfalarda ogluşuna çocuk isimleri önermiştim ama bi yorum yapmadın..olsun alıştım ben senin bu tavrına...bundan sonra ona göre davranırım.canın sagolsun.

kardeloşum benim napıyosun..sitede görünüyon şuanda cano nasılsın?agrın varmış yaff geçmiş olsun..bi ara msn de görüşek bari özledim seniŞeniz

aşk olsun canım kırrıyosun beni öyle sözlerinle ben neden senin sözlerini kale almıyım benim için herkez burda eşit hepinizi seviyorum bazen okumuyorum geçmişi hemen çıkıyorum gözümden kaçmış olamaz yani sen hep bana yazdıgında ben hep düzenli şekilde cevap vermeye çalıştım canım yemin ediyorum bu mubarek günde çok kırıldım sözüne kalbim acıdı vallahi tek sana cevap vermedigim şeyse bebegin ismini düşünmüşşün arkadaşım sag ol hamza ismi benimde hoşuma gidiyo sen dediydin hamzayı eşime dedim oda beyendi ama teyzemin damadının ismi canım sadece onu yazmamışımdır sen yazdıgında cevap yazıcaktım eşim kızdı daha halen oturuyosun bebek bir dinlenmedi giiti he diyo geliyorum hep başındasın diyo bende ogün çıkmak zorunda kaldın bazen selam vermeden çıkıyorum malesef ben arkadaşlarımın hepsi cevap yazdı sende içinde canım dikkat edip gidersen geçmişe hep toplu cevap yazmışımdır zaetn hep aksamları anca burda oluyosunuz eşimde yanımda oluyo kızıyo girince sizlerle muhabbet ediyorum yok yok çok oturuyosun bebek dinlenmiyo diye fırça atıyo çünkü ben hep uzanan yatan biriyim hiç ev i,i yapmıyorum elim ayagım eşim anca haftada 1 kere dışarı çıkıyorum oda hafta gelsede dışarı çıksam diyorum yasak oldugundan çıkamıyorum hem korkumdan hemde eşim in korkusundan dışarı çıktıgımda kızıyo cebi arıyo bazen evidi arıyo acaba evdemi degilmi diye anlıcagın sıkı yönetim var evde ben sizlerle konuşup deşarj oluyorum sag olun ama böyle yanlış anlaşılmalar beni çok kırıyo ve üzüyomafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kusura bakma ozaman arkadaşım özür dilerim senden seni kırdıgım için afedersin birdaha olmaz senağlamasenağlama NOT KUSURA BAKMAYIM BURDAKİ ARKADAŞLARIM KIRDIYSAM SİZLERİ AFFEDİN AMA BEN ÖYLE BİRİ DEGİLİM NE OLUR BENİ YANLIŞ TANIMAYIM BAŞKALARINADA CEVAP YAZMADIYSMDA KUSURA BAKMASINsenağlamasenağlama

heyooo sağoll bebeeemmm
sen ne işinde çalışıyorsun canım merak ettim şimdi he:)

ayy kuzuu gelim yardım ediyim, çalışmasam bende baklava yapacaktım bu sene
çalıştığım için yapamıyorum yerimseniben

iyi yapmışsın cnm gerçi kadının yerine adam azar işitmiş ama olsunaklinialirimsmile
oğluşunu düşünmen lazım ilk önce

kardelenimm kuzum ceyran mı carptı niye oyle oldu cnm,inş bugun bişeyin kalmaz gülüma.s.

gülsahh çok sevindim cnm senin adına, hadi bakalım inşaallah bebişn en kısa zamanda gelir sana...

yerim senin oğlunu delüüükaydirigubbakcemile3

AMİİNNN canım ellerine sağlık çok güzel bi dua,inşaallah Rabbim bizlerede hayırlı,sağlıklı,dinini seven,sahip çıkan evlatlar nasip etsinn...:Saruboceq:

oyyy oyyy oyyy kuzumm Allah seni tez zamanda meleğine kavuştursun gülümm yaa
üzülme kafana takmamaya çalış,klozet takımların bitti mi kız
bi ara resimlerini koyda bizde görelim gerçi kızlar gördü sanırım ya da bnm aklımda mı öyle kaldı acepolumunekankayizsmile

samyelim canım çok çok geçmiş olsun yaa,Rabbim daha kötüsünden sakınsın..
Bi an bana da araba çarpmıştı o geldi aklıma havada takla attığımı hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3

ayy biitanemm yaa kızz ne bu asabiyet dicem şimdi bana kızacaksınnaniknanik
boşver gülüm zaten kasten yapıyorlarsa bellidir ama bazen gözden kaçabiliyorbilmiyorumkismile

kuzuu sen de mi,ne bu alınganlık kızlarr yoksa sizde bişeyler mi var? inş inşşş
kuzuumm yazmayanı boşverin amannnhihoyyyt
ebroşum alıntı yaptım sandım ama yapmamışm cnm ya dün gözümden kaçmış,ya da yazdım mı onuda hatırlamıyorum ki:(kaza olmuş şimdi nasıl durumu yakınınızın,kusura bakma gülüm bilmiyorumkismile
bu arada ayeteli söylemeyi de unuttum sanırsam ben okudum Allah kabul etsin,bugün unutkanlık had safhada Allah verede işte bi yanlışlıkyapmıyım yoksa mahvolurum ben :kedi:
tekrardan HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN...
ALLAH gönlünüzden geçen ne varsa kabul eylesin...Borçlu kullarını borçlarını ödeme kolaylığı,dertli kullarına devalar,hasta kullarına şifalar ihsan eylesin...
Bizler gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeşlerimize hayırlı evlatlar,sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eylesin... Hayırlı rızık kapıları açsın,hayırlı insanlarla karşılaştırsın,bütün fesatlıklardan korusun bizi Kurban olduğum Rabbim...
AMİİNNN
Sizleri Seviyorum bebiklerimm olumunekankayizsmilea.s.
iyi ki varsınızŞeniz

BİRDAHADA GETİRMİCEK KIZLARI KONUŞTUM KIZDI BİRAZ AMA DÜŞÜNCESİZLİK ETTİM KUSURA BAKMA SEN HAKLISIN DEDİ BAN KADİR GECEN MUBAREK OLSUN CANIM BU ARADA ALLAH GÖNLÜNÜN MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN CANIM BUGÜN ÇOK SIKKIN OFFFFF YA OFFFFFFsenağlama

Back
X