• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

es selam canlarım kadir geceniz mübarek olsun rabbim ettiğimiz edeceğimiz ibadetleri kabul eylesin inşlhhhh
tez zamnda bizlerinde muradnı versin
özledim sizleri ama pek vaktim olmuyo girmeye annemle abim geldi iftarlar felan derken geçiyo vakit opuyorumnanaktan

nanelişekerim sağol cnm seninde kadir gecen mübarek olsun

BİRDAHADA GETİRMİCEK KIZLARI KONUŞTUM KIZDI BİRAZ AMA DÜŞÜNCESİZLİK ETTİM KUSURA BAKMA SEN HAKLISIN DEDİ BAN KADİR GECEN MUBAREK OLSUN CANIM BU ARADA ALLAH GÖNLÜNÜN MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN CANIM BUGÜN ÇOK SIKKIN OFFFFF YA OFFFFFFsenağlama
iyi yapmışsın cnm,sağol cnm Allah razı olsun seninde mübarek olsun...
canın niye sıkkın hayırdır?
es selam canlarım kadir geceniz mübarek olsun rabbim ettiğimiz edeceğimiz ibadetleri kabul eylesin inşlhhhh
özledim sizleri ama pek vaktim olmuyo girmeye annemle abim geldi iftarlar felan derken geçiyo vakit opuyorumnanaktan

ve aleyküm es selam
sağol kuzum seninde mübarek olsun aminn aminnn

Adaleti kesin merhameti sonsuz olan güzel Allahım!

Sensin kullarına merhamet eden, şevkatı sonsuz olan, senin merhametinden fazlası merhamet değil! Hayırlı dualar senin kapından geri çevrilmez, sen ancak muhlet verirsin, sen bazen vererek bazen alarak kullarını sınar ve mukafatlandırsın Yüce Rabbim...

Rabbim beni sınavımda sabırlı ve muvaffak kıl, bana öyle bir hediye gönder ki yüce katından onunla hayatı daha çok seveyim, onunla senin sonsuz şevkatinden nasipleneyim, onu çok seveyim o da beni çok sevsin

Cömertliği sonsuz olan dilediğine ol diyen ve dilediği o anda olan kudreti sonsuz Allahım benim dileğimede OL De.

kadir gecemiz mubarek olsun dualar kabul olsun inşallah
kızlar gene kimse yok nasıl topic yalnız yakalıyom hayret yaa neyse:)kib

Adaleti kesin merhameti sonsuz olan güzel Allahım!

Sensin kullarına merhamet eden, şevkatı sonsuz olan, senin merhametinden fazlası merhamet değil! Hayırlı dualar senin kapından geri çevrilmez, sen ancak muhlet verirsin, sen bazen vererek bazen alarak kullarını sınar ve mukafatlandırsın Yüce Rabbim...

Rabbim beni sınavımda sabırlı ve muvaffak kıl, bana öyle bir hediye gönder ki yüce katından onunla hayatı daha çok seveyim, onunla senin sonsuz şevkatinden nasipleneyim, onu çok seveyim o da beni çok sevsin

Cömertliği sonsuz olan dilediğine ol diyen ve dilediği o anda olan kudreti sonsuz Allahım benim dileğimede OL De.

aminnnn aminnnnnnn

amin cnm sağolasın
kızlar dışarıda acayip yağmur yağıyor ya ne bereketli güna.s

kadir geceniz mubarek-tüm dualarımız kabul olsun allahın izniyle hepiniz için dua okuyacağım allah kabul etsin sizleri çok seviyorum umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.AMİN

• Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:
"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

• "Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."

• Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

• -Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

• - Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)
Peygamberimiz (sav) buyuruyor:

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

kizlar kadir geceniz mubarek olsun rabbim dualarinizi dualarimizi kabul eyeye ins

2216vuslatyolculugu_kadir_gecesi.jpg

ebrar canim nasislin??? tam cikicaktim gördüm gecen mübarek olsun canim benim allahim senin benim ,hepimizin dualarini kabul eder ins yarin gidiyorum doktora ins iyi haberlerle dönerim duacinim duacim ol olurmu?

ay,ne dediğini anlayabilmek için tam beş defa okudum,neyi aynı yazmışız diyekaydirigubbakcemile3,hiç farketmedim bile,tek gördüğüm zuzuydu,profilindede var galiba,hııı demek kocişine zuzum diyo dedim sadece.:asigim:
hem niye kızim canım,sonuçta herkez sevdiğiyle bir ömür geçirmek isterolumunekankayizsmilebende burdaki arkadaşlarımla bir ömür boyu görüşmek isterim ayrıca.
heee,bende geçmişi okuyorum,ama millet okumadığı için,ara sıra gelenleri özellikle cevaplamıyorum,ya okusunlar onlarda,yada alıntı yapmam.umursamaz:
ağrım hala var,ağızdan ilaç normal zamandada almam zaten,aklıma gelmedi daha doğrusu,en azından bi minoset içebilirdim,accık fayda ederdi belki,dolgit var bende,onu sürünce çok hafif kesildi,ama bugünde çekerim bu ağrıyı gibi geliyo.hayırlısı,akşama iyileşim en azından.
şimdiden herkeze hayırlı kandiller,rabbim K.KERİMDE övdüğü bu gece hürmetine,tüm bebek isteyenlere,size bize,bütün herkeze an kısa zamanda,sağlıklı,akıllı ve hayırlı evlatlar versin
azraya beşiz,diğer kızlara ikiz,banada üçüz versin inş.başka üçüz isteyn varsa,onlarada versin rabbim.
:a015::a015:
hee biz birbirimize zuzum derizde :kedi:
neyapalım zuzumuz yokya mafoldumben
canım ALLAHIM şifa versin inşallah çabucak geçer .buarada okadar anlaşılmaz yazdığımı farketmedim uğraştırdım seni sory kaydirigubbakcemile3
canlarım hepinize hayırlı kandiller..kadir geceniz mübarek olsun...
güzel Allahım inşallah tüm dileklerinizi,en başta da annelik dileginizi gerçek kılsın...

ebrarımaradıgın için Allah razı olsun canım seni çok seviyorum canım arkadasımopuyorumnanaktan

samyelim ya çok üzüldüm kıs amcayaa..sizin durumada üzüldüm tabi..rabbim şifa versin canım umarım ameliyatı iyi geçer..Allah beterinden korumuş ayy çok fena:çok üzgünüm:

Azracım senin için okunan dualar da inşallahhh kabul olur gülüm..rabbim daha fazla bekletmeden melegini yada meleklerini kucagına verir:Saruboceq:öpüyom kuzummmopuyorumnanaktan

boncukum canım fıstıgım ugramamışsın iyisindir inşallah canım çok öptüm seni opuyorumnanaktan

derdanurum bugün çok duygusal şeyler yazmışsın tatlım sabır canım..Allahım hepimizin muradını versin inşallah..lütfen üzme kendini böyle bi daha..öpüyorum opuyorumnanaktan

sevtun hanım benim mesajlarımı kale almasada insanlık olsun onada selam.geçmiş sayfalarda ogluşuna çocuk isimleri önermiştim ama bi yorum yapmadın..olsun alıştım ben senin bu tavrına...bundan sonra ona göre davranırım.canın sagolsun.

kardeloşum benim napıyosun..sitede görünüyon şuanda cano nasılsın?agrın varmış yaff geçmiş olsun..bi ara msn de görüşek bari özledim seniŞeniz

ne demek balım nezamanistersen ararm .yeterki arkideşim mutlu olsun
bende seni çok seviyom biliyosun canommm ŞenizŞeniz
KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN
heyooo sağoll bebeeemmm
sen ne işinde çalışıyorsun canım merak ettim şimdi he:)

ayy kuzuu gelim yardım ediyim, çalışmasam bende baklava yapacaktım bu sene
çalıştığım için yapamıyorum yerimseniben

iyi yapmışsın cnm gerçi kadının yerine adam azar işitmiş ama olsunaklinialirimsmile
oğluşunu düşünmen lazım ilk önce

kardelenimm kuzum ceyran mı carptı niye oyle oldu cnm,inş bugun bişeyin kalmaz gülüma.s.

gülsahh çok sevindim cnm senin adına, hadi bakalım inşaallah bebişn en kısa zamanda gelir sana...

yerim senin oğlunu delüüükaydirigubbakcemile3

AMİİNNN canım ellerine sağlık çok güzel bi dua,inşaallah Rabbim bizlerede hayırlı,sağlıklı,dinini seven,sahip çıkan evlatlar nasip etsinn...:Saruboceq:

oyyy oyyy oyyy kuzumm Allah seni tez zamanda meleğine kavuştursun gülümm yaa
üzülme kafana takmamaya çalış,klozet takımların bitti mi kız
bi ara resimlerini koyda bizde görelim gerçi kızlar gördü sanırım ya da bnm aklımda mı öyle kaldı acepolumunekankayizsmile

samyelim canım çok çok geçmiş olsun yaa,Rabbim daha kötüsünden sakınsın..
Bi an bana da araba çarpmıştı o geldi aklıma havada takla attığımı hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3

ayy biitanemm yaa kızz ne bu asabiyet dicem şimdi bana kızacaksınnaniknanik
boşver gülüm zaten kasten yapıyorlarsa bellidir ama bazen gözden kaçabiliyorbilmiyorumkismile

kuzuu sen de mi,ne bu alınganlık kızlarr yoksa sizde bişeyler mi var? inş inşşş
kuzuumm yazmayanı boşverin amannnhihoyyyt
ebroşum alıntı yaptım sandım ama yapmamışm cnm ya dün gözümden kaçmış,ya da yazdım mı onuda hatırlamıyorum ki:(kaza olmuş şimdi nasıl durumu yakınınızın,kusura bakma gülüm bilmiyorumkismile
bu arada ayeteli söylemeyi de unuttum sanırsam ben okudum Allah kabul etsin,bugün unutkanlık had safhada Allah verede işte bi yanlışlıkyapmıyım yoksa mahvolurum ben :kedi:
tekrardan HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN...
ALLAH gönlünüzden geçen ne varsa kabul eylesin...Borçlu kullarını borçlarını ödeme kolaylığı,dertli kullarına devalar,hasta kullarına şifalar ihsan eylesin...
Bizler gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeşlerimize hayırlı evlatlar,sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eylesin... Hayırlı rızık kapıları açsın,hayırlı insanlarla karşılaştırsın,bütün fesatlıklardan korusun bizi Kurban olduğum Rabbim...
AMİİNNN
Sizleri Seviyorum bebiklerimm olumunekankayizsmilea.s.
iyi ki varsınızŞeniz
bende okudum okdum bktım tutişim unutmuş beni sonra alta inince gördüm olsun canım alıntı yapmadanda yazmışınya .Allah kabul etsin okumuşsun canım hemen ekliycem belkide ekledim bende unuttum kaydirigubbakcemile3
hastamız daha iyi çok şükür tehlikeyi atlattı emar sonuçlarıda iyi çıkarsa problem yok cano .
hayırlı sabahlar arkadaşlar
Kadir geceniz mübarek olsun

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."
seninde kadir gecen mübarek olsun canım
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
aleykümselam datlum
seninde kadir gecen mübarek olsun
RABBİM gönlüne göre versin ayrıca kolay gelsin opuyorumnanaktan
cano seninde kadir gecen mübarek olsun
sen topicin enıssız olduğu zamanı denk getirmeyi başarıyosun sana ödül vericem :hooray:
kadir geceniz mubarek-tüm dualarımız kabul olsun allahın izniyle hepiniz için dua okuyacağım allah kabul etsin sizleri çok seviyorum umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.AMİN
bersum seninde kadir gecen mübarek olsun sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah
duanda unutmadığın için çok saol canım arkadaşım Şeniz
  • Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:
"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

• "Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."

• Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

• -Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

• - Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

kizlar kadir geceniz mubarek olsun rabbim dualarinizi dualarimizi kabul eyeye ins
seydam seninde kadir gecen mübarek olsun
Allahım gönlüne göre versin canım
dilerim tedavinden pozitif sonucu alırsın
paylaşımın için çok saol opuyorumnanaktan
kadir geceniz mübarek olsunn canlarımm

ben azranın yasinini okudum bilginizee
allah kabul etsin

yelizim seninde kuzum kadir gecen mübarek olsun
allahım gönlünün muradını versin
buarada allah klabul etsin opuyorumnanaktan

ebrar canim nasislin??? tam cikicaktim gördüm gecen mübarek olsun canim benim allahim senin benim ,hepimizin dualarini kabul eder ins yarin gidiyorum doktora ins iyi haberlerle dönerim duacinim duacim ol olurmu?

canımsın gecemiz mübarek olsun inşallah çok saol bitanem
herzaman duamdasın canım sende dua et inşallah
yarın güzel haberlerini bekliyorum canım

UĞURBONCUĞUM için dua listesi
EBRAR...............20bitti
DERDA...............30bitti
DERİN.................30bitti
TUĞÇE................30
MAVİŞ.................30bitti
AZRA...................30bitti
TURKUAZ.............30bitti
SAMYELİ.............20