• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

offf kimsecikler yok... ebrarımı da kaçırmışım galiba... offff morellerim bozuldu yaaaa..... bende geçmişi okuyum bari....kaydirigubbakcemile4

merhaba geleceğin güzel anne adayları... bilgisayarıma virüs girmiş nasıl girdi bilmiyorum... :oklava::oklava:dün gece eşimle uğraştık ama temizleyemedik... yarın format atılacakmış... kardeşimden ödünç aldım laptopunu.... :lepi:

mübarek kadir geceniz şimdiden kutlu olsun kuzularım bu aradada... bu akşam bol bol tövbe ve dua edelim... Yüce Rabbimin rahmet kapıları sonuna kadar açık olurmuş....

bu arada dün doktora gittim.... tsh yükseliği sorun olmaz çünkü t3 ve t4 ün normal dedi.. ama bir kez daha yapalım bakalım dedi... salı günü tekrar yaptırıcam...prolaktin hiç sorun değil sınırda sayılır dedi... muayene olumluydu... doktoru da beğendim...
amma haber biriktirmişim....:roflol:
kuzumm hadi hayırlı olsun bak şansına iyi doktor da çıkmış hadi hayırlısı
kadir gecen mübarek olsun seninde

inşallah Rabbim hepimizin duasını kabul eder ramazan mübarek ay hepimizin yüzünü güldüürür..

amin cnm inşaallah inşaallah

--------------------------------------------------------------------------------

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5 BİTTİ
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5 BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3 BİTTİ
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2 BİTTİ
AYŞEN 34-----------1
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2BİTTİ
kızlar liste tamamlandı az kaldı canalrım ha gayret hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktan

derdam benimki bitti kuzum cuma yazmıştım ama görmedin sanırım.... tekrar hatırlayaım dedim.... duası bugün mü olacak????

UĞURBONCUĞUM için dua listesi
EBRAR...............30
DERDA...............30
DERİN.................30
TUĞÇE................30
MAVİŞ.................20
AZRA...................30
TURKUAZ.............30
SAMYELİ.............20
NANELİŞEKER.....30BİTTİ
HALE...................25
SEVTUN..............20bitti
AYŞEN...............8bitti
listemiz bitmiştir
kadir gecesinde duası olucak

ebrarım benim bitmişti... cuma günü yazmıştım aslında ama görmedin herhalde.... Allah kabul etsin....

ay takvimim oldu benimde çok mutluyum
çok saol derdam yardımların için
hayırlı sahurlar opuyorumnanaktan

canlarım hepinize hayırlı kandiller..kadir geceniz mübarek olsun...
güzel Allahım inşallah tüm dileklerinizi,en başta da annelik dileginizi gerçek kılsın...

ebrarımaradıgın için Allah razı olsun canım seni çok seviyorum canım arkadasımopuyorumnanaktan

samyelim ya çok üzüldüm kıs amcayaa..sizin durumada üzüldüm tabi..rabbim şifa versin canım umarım ameliyatı iyi geçer..Allah beterinden korumuş ayy çok fena:çok üzgünüm:

Azracım senin için okunan dualar da inşallahhh kabul olur gülüm..rabbim daha fazla bekletmeden melegini yada meleklerini kucagına verir:Saruboceq:öpüyom kuzummmopuyorumnanaktan

boncukum canım fıstıgım ugramamışsın iyisindir inşallah canım çok öptüm seni opuyorumnanaktan

derdanurum bugün çok duygusal şeyler yazmışsın tatlım sabır canım..Allahım hepimizin muradını versin inşallah..lütfen üzme kendini böyle bi daha..öpüyorum opuyorumnanaktan

sevtun hanım benim mesajlarımı kale almasada insanlık olsun onada selam.geçmiş sayfalarda ogluşuna çocuk isimleri önermiştim ama bi yorum yapmadın..olsun alıştım ben senin bu tavrına...bundan sonra ona göre davranırım.canın sagolsun.

kardeloşum benim napıyosun..sitede görünüyon şuanda cano nasılsın?agrın varmış yaff geçmiş olsun..bi ara msn de görüşek bari özledim seniŞeniz

bende senle sohbeti özledim derincim,sen yoğun,ben yoğun denk gelemedik bi türlü,kalpler bir olsun,en önemlisi bu.olumunekankayizsmile

bu arada kıslarr,bugünlerde çok fazla kalamıyorum sitede..normalde herkese alıntı yaparım elimden geldigince cevalarım herşeyi ama inanın vaktim olmuyor..işten 11 de geliyorum yinede girip geçmişi kurcalıyom yazabildigim kadar yazıyorum...bu yüzden alınan gücenen varsa kusuruma bakmasın tekrardan...
gerçi herkes buna önem vermiyo,yazsam bile cevaplamayan çok ama olsun..ben böyle alıştım,kimseyi es geçemiyorum,özellikle bana yazılan bişeyi atlayamıyorum içim el vermez beni önemseyip yazan birine kayıtsız kalmak olmaz...o yüzden bugünlerde topici boşladıgım için kendimi kötü hissettim bi an..yeni gelen arkadaslarımız da beni soguk buluyo olabilirler bu yüzden. çünkü paylaşım yapamadık çok fazla...herşey zamanla inşallah..öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
senin hakkında kimse öyle düşünmüyodur,hiç endişelenme,düşünende bayramdan sonra tanır zaten.bayanssulusmile
heyooo sağoll bebeeemmm
sen ne işinde çalışıyorsun canım merak ettim şimdi he:)

ayy kuzuu gelim yardım ediyim, çalışmasam bende baklava yapacaktım bu sene
çalıştığım için yapamıyorum yerimseniben

iyi yapmışsın cnm gerçi kadının yerine adam azar işitmiş ama olsunaklinialirimsmile
oğluşunu düşünmen lazım ilk önce

kardelenimm kuzum ceyran mı carptı niye oyle oldu cnm,inş bugun bişeyin kalmaz gülüma.s.

gülsahh çok sevindim cnm senin adına, hadi bakalım inşaallah bebişn en kısa zamanda gelir sana...

yerim senin oğlunu delüüükaydirigubbakcemile3

AMİİNNN canım ellerine sağlık çok güzel bi dua,inşaallah Rabbim bizlerede hayırlı,sağlıklı,dinini seven,sahip çıkan evlatlar nasip etsinn...:Saruboceq:

oyyy oyyy oyyy kuzumm Allah seni tez zamanda meleğine kavuştursun gülümm yaa
üzülme kafana takmamaya çalış,klozet takımların bitti mi kız
bi ara resimlerini koyda bizde görelim gerçi kızlar gördü sanırım ya da bnm aklımda mı öyle kaldı acepolumunekankayizsmile

samyelim canım çok çok geçmiş olsun yaa,Rabbim daha kötüsünden sakınsın..
Bi an bana da araba çarpmıştı o geldi aklıma havada takla attığımı hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3

ayy biitanemm yaa kızz ne bu asabiyet dicem şimdi bana kızacaksınnaniknanik
boşver gülüm zaten kasten yapıyorlarsa bellidir ama bazen gözden kaçabiliyorbilmiyorumkismile

kuzuu sen de mi,ne bu alınganlık kızlarr yoksa sizde bişeyler mi var? inş inşşş
kuzuumm yazmayanı boşverin amannnhihoyyyt
ebroşum alıntı yaptım sandım ama yapmamışm cnm ya dün gözümden kaçmış,ya da yazdım mı onuda hatırlamıyorum ki:(kaza olmuş şimdi nasıl durumu yakınınızın,kusura bakma gülüm bilmiyorumkismile
bu arada ayeteli söylemeyi de unuttum sanırsam ben okudum Allah kabul etsin,bugün unutkanlık had safhada Allah verede işte bi yanlışlıkyapmıyım yoksa mahvolurum ben :kedi:
tekrardan HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN...
ALLAH gönlünüzden geçen ne varsa kabul eylesin...Borçlu kullarını borçlarını ödeme kolaylığı,dertli kullarına devalar,hasta kullarına şifalar ihsan eylesin...
Bizler gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeşlerimize hayırlı evlatlar,sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eylesin... Hayırlı rızık kapıları açsın,hayırlı insanlarla karşılaştırsın,bütün fesatlıklardan korusun bizi Kurban olduğum Rabbim...
AMİİNNN
Sizleri Seviyorum bebiklerimm olumunekankayizsmilea.s.
iyi ki varsınızŞeniz
galiba ceryandan oldu turkuazım,bu arada söyledim mi,çok tatlısın,yesmini gördüm.bayanssulusmile
alınganlık değil de,bazen önemli bişeyler yazıyolar,bizde cevp veriyoruz,geri dönüşü olmuyo,ona canım sıkılmıyo değil,neticede onlar geçmişi okumakla zaman kaybedemiyosa,ben neden cevap yazarken zaman kaybedim,öyle değil mi,okumayana yazmıyorum bende.
derinde ben gibi düşünüyo anladığım kadarıyla,burda herkez sanal olarak birbirine emek sarfediyo,canının sıkılmaması mümkün değpil.
Adaleti kesin merhameti sonsuz olan güzel Allahım!

Sensin kullarına merhamet eden, şevkatı sonsuz olan, senin merhametinden fazlası merhamet değil! Hayırlı dualar senin kapından geri çevrilmez, sen ancak muhlet verirsin, sen bazen vererek bazen alarak kullarını sınar ve mukafatlandırsın Yüce Rabbim...

Rabbim beni sınavımda sabırlı ve muvaffak kıl, bana öyle bir hediye gönder ki yüce katından onunla hayatı daha çok seveyim, onunla senin sonsuz şevkatinden nasipleneyim, onu çok seveyim o da beni çok sevsin

Cömertliği sonsuz olan dilediğine ol diyen ve dilediği o anda olan kudreti sonsuz Allahım benim dileğimede OL De.
aminnnnnnnnnn.
nanelişeker senin duan çok uzun diye alıntı yapomadım ama,onada canı gönülden amin diyorum canım.
kadir geceniz mubarek-tüm dualarımız kabul olsun allahın izniyle hepiniz için dua okuyacağım allah kabul etsin sizleri çok seviyorum umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.AMİN
amin bersum,çok dua et,hamilelerin duası kabul olur.
  • Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:
"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

• "Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."

• Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

• -Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

• - Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)
Peygamberimiz (sav) buyuruyor:

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

kizlar kadir geceniz mubarek olsun rabbim dualarinizi dualarimizi kabul eyeye ins
seninde kadir gecen mübartek olsun seydam.
hee biz birbirimize zuzum derizde :kedi:
neyapalım zuzumuz yokya mafoldumben
canım ALLAHIM şifa versin inşallah çabucak geçer .buarada okadar anlaşılmaz yazdığımı farketmedim uğraştırdım seni sory kaydirigubbakcemile3

ne demek balım nezamanistersen ararm .yeterki arkideşim mutlu olsun
bende seni çok seviyom biliyosun canommm ŞenizŞeniz

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

bende okudum okdum bktım tutişim unutmuş beni sonra alta inince gördüm olsun canım alıntı yapmadanda yazmışınya .Allah kabul etsin okumuşsun canım hemen ekliycem belkide ekledim bende unuttum kaydirigubbakcemile3
hastamız daha iyi çok şükür tehlikeyi atlattı emar sonuçlarıda iyi çıkarsa problem yok cano .

seninde kadir gecen mübarek olsun canım
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

aleykümselam datlum
seninde kadir gecen mübarek olsun
RABBİM gönlüne göre versin ayrıca kolay gelsin opuyorumnanaktan

cano seninde kadir gecen mübarek olsun
sen topicin enıssız olduğu zamanı denk getirmeyi başarıyosun sana ödül vericem :hooray:

bersum seninde kadir gecen mübarek olsun sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah
duanda unutmadığın için çok saol canım arkadaşım Şeniz

seydam seninde kadir gecen mübarek olsun
Allahım gönlüne göre versin canım
dilerim tedavinden pozitif sonucu alırsın
paylaşımın için çok saol opuyorumnanaktan

yelizim seninde kuzum kadir gecen mübarek olsun
allahım gönlünün muradını versin
buarada allah klabul etsin opuyorumnanaktan
yok canımcım,sen uğraştırmadın,ben anlayamadım,aslında gayet açıkca yazıyomuş.opuyorumnanaktan
turkuazım konuşmuycanmı kuzum ben çıkıcam şimdi sen yine kızıcan bana çok geziyosun diyede bugün kociş evde dışarda yapıcaz iftarı sınrada nasipse camiye gidicez
bende kısdım,haberin olsun,hemende az önce çıkmışın yav,yetişemedim san.
merhaba geleceğin güzel anne adayları... bilgisayarıma virüs girmiş nasıl girdi bilmiyorum... :oklava::oklava:dün gece eşimle uğraştık ama temizleyemedik... yarın format atılacakmış... kardeşimden ödünç aldım laptopunu.... :lepi:
tuğçecim pc ne geçmiş olsun dileklerimi ilet canım,virüsler kapmış,acaba ellerini yıkamadan yemek yediği için mi oldukaydirigubbakcemile3
ebrar gittin mi forumdan senden cevap bekliyorum lütfen

klomen işe yarayanlarda oluyo,yaramayanlarda,yumurtlama tedavisi için verilen bir ilaç,yumurtlama çoğu kişide oluşuyo.inş.sanada şifa olur.

slm mavi,slm tuğçe,turkuazda açıktı ama şimdi yok galiba,onada selam.
fazla kalamıcam,gidiyorum,gece görüşürüz inş.
herkezin kadir gecesi mübarek olsun tekrardan.

Allah'ım
Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım
Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü, korktuğunu kendisine
itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur
ve dik kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve şefkatli olabilsin.
Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım,

Yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın, seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımanın bilginin temel taşı olduğunu bilsin .
Sana yalvarırım ALLAH’ım, onu kolay ve rahat yollarda değil, güçlüklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yürüt ki, fırtınalarda ayakta kalmayı, ayakta kalamayanlar için de sevgi ve şefkat duymayı öğrensin.

Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım,
Kalbi temiz olsun, ümitleri yüksek…
Öyle bir evlat olsun ki, başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin, öyle bir evlat ki, geleceğe uzansın
ama geçmişi unutmasın.

Ve bütün bunları ona verdikten sonra, yine yalvarırım ALLAH’ım, ona gülebilme duygusunu ver ki, daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın, ona alçak gönüllülük ver ki daima gerçek büyüklüğün sadeliğini, gerçek zekanın açık sözlülüğünü, gerçek gücün şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın.
Amiin!
aminnnn ne güzel bir dua bu böyle....

kardelen ben göremedim resmi....
merhaba kızlar, acayip bi gece geçirdik. geçirdik derken eşimle beraber. iftarı dışarda yaptık, ordan eve geri gelecektik. çarşıda bi yolda 35-40 km le ile eşim giderken önümüze 60-65 yaşlarında bi amca çıktı ve adama benim oturduğum yerden çarptık ve adam yere düştü. sol kolu kırılmış, hemen ambulans geldi amcayı aldı hastaneye götürdü, bizide merkeze aldılar. ordakilerde adamın dalgın olduğunu söylediler, eşim ifade verdi, sonra ekip hastanye gidip amcanın ifadesini aldılar. amca ben dalgındım,hata bende şikayetçi değilim demiş. neyse bizi karakolda serbest bıraktılar. eşimin içi rahat etmedi hastaneye gidelim dedi. biz hastaneye gittiğimizde saat 10 du, amcanın kolunu alçıya almışlar.ama amcanın kimsesi yok, neyse bekledik. saat 12 ye kadar bekledik bi komşusu geldi. amcayı salı günü ameliyata alacaklarmış. eşime dedim ki bak gittik amvcayı gördük. ama eşimin içi hala rahat değil..ayy allahım nasıl geceydi...rabbim adam inşallah ameliyattan sonra iyileşecek. oğlu falan izmirdeymiş,

nerden gelmiş bilmiyorum virüs... girdiğim 3-5 site var zaten... bilmediğim kişilerden gelen mailleri hayattta açmam... virus koruma programının süresi de geçmiş galiba eşim öyle dedi... ben pek anlamıyorum o ayarlıyor bişeyler... unutmuş güncellemeyi heralde o arada girdi... bbütün dosyalarımız müzikler resimler herşey göçtü gitti... Allah'tan eşim onları flash belleğe yüklüyor... resimleri müzikleri....bir kaybımız olmadı pek.....

nerden gelmiş bilmiyorum virüs... girdiğim 3-5 site var zaten... bilmediğim kişilerden gelen mailleri hayattta açmam... virus koruma programının süresi de geçmiş galiba eşim öyle dedi... ben pek anlamıyorum o ayarlıyor bişeyler... unutmuş güncellemeyi heralde o arada girdi... bbütün dosyalarımız müzikler resimler herşey göçtü gitti... Allah'tan eşim onları flash belleğe yüklüyor... resimleri müzikleri....bir kaybımız olmadı pek.....

geçmiş olsun tuğçem,kaçtım ben.öptüm sizi.

kendim yazıp kendim okuyorum ayol.....mafoldumbenmafoldumben kimseler yok.... neyse ben de çıkayım bari... yine gelirim..... gideyim örgü neyin öreyim....:hulya::hulya:

Back
X