• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sunaycım derdam sana gündüz yardımcı olsun
şuanda çok kalabalık yaa anlatsada anlıyamazsın bence biraz uğraştırıyo çünkü

hıcc umıdım yokk ama denıycezzz sankıı bosa oluyoo asılam dırekk aslında tuppbebek ıstıyodumm ben ama dr um asılamz denıyelımm dıyoo bılmıyorm artıkk hayırlısıı bakalımm...ozel olmassa sızın neden olmuyoo

vavvvvv kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sagoln canlarım benim nasılda düşünürler bacılarınıolumunekankayizsmile

gitmiyom da kızlar

kız derdam ya her şeyi yaptım meyil adresini yazdım şifreyide girdim

Your email address: buraya adresimi gircem de alttakiler ne yazım
Password:
Password check:

aleyna84, azraperi34, derdanur, kk pro üyederinsu, dygydn, ebrar_53+, kardelen5233+, sunay88, tugcal kızlar bende akşam kuran kursuna gittim peygamber efendimizin sakal-ı şerifini öptüm allahım dedim biizm topiğn hepsine hayırlı bebişler ver kadir gecesi suresi ile dualar ettim herşeyin hayırlısı olsun canlarım

allahh razıı olsunn canımm bizleride duandan eksik etmedigin içinn rabbimm kabull etsinn dualarını canımm rabimm inşallahh tezz zamanda güldürsünn yüzümüzü rabbimm hayırlısını versinn

sunaycım canım adresi kopyala eğer yaptıysan kullanıcı paneline gir yukardan profili düzenle de sonrada altta çizelge yazıyo oraya yapıtırıp kaydet

hıcc umıdım yokk ama denıycezzz sankıı bosa oluyoo asılam dırekk aslında tuppbebek ıstıyodumm ben ama dr um asılamz denıyelımm dıyoo bılmıyorm artıkk hayırlısıı bakalımm...ozel olmassa sızın neden olmuyoo

duygu geçmiş olsun canım... inşallah tez vakitte gelir bebeğin... benim oluyor ama yaşamıyor maalesef... 3 tane düşük var bende... bir deneme daha yapıcaz yine düşerse tüp bebek denicez birde... sebepsiz düşük benimki....

duygu hoşgeldin canım aramıza

aşılama bende yaptırdım hemde prıfa ypatırdım ama olmayınca malesefki olmuyo canım

zaten aşılamanın nıormal ilşkiyle arsaındaki fark cok fazla deyi

cok büyük sorun yoksa devam et aşılamaya ama maddiyatım iyi diyosan yaptır tüpü kurtul canım

Back
X