Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnn amin,rabbim en kısa zamanda nasib etsin inş.![]()
ALLAHIM;
Ey sayısız Güzel İsimlerin sahibi Güzel Allahım! İnanan
bir insan Senin sonsuz güzel isimlerinin tecellisine
mazhardır. İnanalarında tecelli eden güzel isimlerinin
her biri, aşıklarında bir güneş ihtişamıyla zuhur eder.
Senin yanınında innanların ve özellikle aşıklarının her
birinin paha biçilemez bir değeri vardır. Sen
inanmayanlara hidayet, hidayete erenlere aşkını lutfeyle.
İnanmayanların hidayetini, hidayete erenlerin, aşkını öne
al. Bizleri Cemaline meftun, Vuslatına mazhar eyle.
ALLAHIM
OKUDUĞUMUZ YASİNİ ŞERİFLERİ HUZURU KATINDA KABUL EYLE YASİNLER HÜRMETİNE ŞU MÜBAREK GECELER HÜRMETİN KAPINA GELDİK GERİ ÇERVRME MEVLAM
AÇILAN ELLERİN ADINI ZİKREDEN DİLLERİN HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLARIN HÜRMETİNE BU GECEDE KABEDE EDİLEN DUKAR HÜRMETİNE
AZRAPERİ KARDEŞİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ BİR EVLAT NASİP EYEL YARABBİM
AMİNNNNNNNNNN
bende k.kerim hatmi yaptım ve kendim ve arkadaşlarım ve kk.deki bütün bebek bekleyen isteyenlere şifa niyetiyle diye niyet ettim,derdacım onun duasını da ayarlayabilir misin,sen baya uzman oldun maşallah.Kızlar ben hatim indirdim bizim için hepiniz için dua ettim mevlam kabul eder inşallah
amin,rabbim bu gece hürmetine okuduğumuz hatimleri,yaptığımız niyetlerimizi ve dualarımız kabul etsin,şu listedeki herkeze ve bebeık isteyen herkeze en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasib eylesin aminnnn.allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur
sunay
eş için;
buğlem
fethiye
arkadaşlarımı okuduğum hatmi şerifin yüzü suyu hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et mevlam bizlere daha fazla aratma güzel allahım sana sığındık sana güvendik
''sen olmasandın ben bu alemi yaratmazdım''
dediğin o güzel insan h.z. Muhammet hürmetine bizlerin kuıcaklarını boş bırakma allahım
evalt isteyene evlet eş isteyenlerede hayırlı eşler nasip et güzel allahım
geçmişteydim canım.kardelen geldi, naber cano
boynum banyodan sonra biraz daha iyi,ama hala sola selam vermek çok zor oluyo.derinim ve kardeloşumda burda niye sesiniz çıkmıyo kuzular
kardeloş boynun nasıl oldu
buarada derinim mesajını aldım çok duygulandım kuzum dönemedim sana evde değildik ve çok yoğun birgün geçirdim kusura bakma
sağol canım,biraz geçti hamdolsun.Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tugcal, aleyna84, azraperi34, birsen29, derdanur, DerinSu, dygydn, ebrar_53+, kardelen5233+, sunay88
kardelen derin nasılsınız kızlarrr....??? kardelen geçmiş olsun canım bu arada....
bende gördüm geçende,bende aynı şekilde dua ettim.aleyna84, azraperi34, derdanur, KK Pro ÜyeDerinSu, dygydn, ebrar_53+, kardelen5233+, sunay88, tugcal kızlar bende akşam kuran kursuna gittim peygamber efendimizin sakal-ı şerifini öptüm Allahım dedim biizm topiğn hepsine hayırlı bebişler ver kadir gecesi suresi ile dualar ettim herşeyin hayırlısı olsun canlarım
buarada kızlar tedavıye baslayan varmıı ben bu ay asılama yaptırdımm tutmadı sımdı tekrar denıycezz eylul sonu gıbı aslında cokk dınlendımm hıcbırseyy yapmadımm sureklıı dınlendım ama olmadıı sız denıyomuszz
ıst nerde yaptırıyosunn aleynaduygu hoşgeldin canım aramıza
aşılama bende yaptırdım hemde prıfa ypatırdım ama olmayınca malesefki olmuyo canım
zaten aşılamanın nıormal ilşkiyle arsaındaki fark cok fazla deyi
cok büyük sorun yoksa devam et aşılamaya ama maddiyatım iyi diyosan yaptır tüpü kurtul canım
derinim inşallah buyıl bizim yılımız olur canım
allahım nasip etsin hepimize
azrammmm kuzum napıyon sesin çıkmıyo
kalabalığız yaa unutursam yazmayı küsme emi opuyorumnanaktan
çok daldım derinim,kaç yerede laf yetiştirdim aradakardeloşşş hadi ama nerde kaldın kıssss..
kardelennnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzz sen niye konuşmuyon cadııııııııııııııııııı
senle coktandır konuşamadık
evet,konuşamadık,ben hep gece gelebildim bu sıra,kimsecikler kalmıyo o saatde.
beklenmeyen günüm bayrama.inş.gelmez.
senin beklenmeyen günün ne zamndı canım benim İNŞALLAH gelmez o kırmızılarda bize patlatırsın müjdeyi
YOKK KUZUMMM KÜSERMİYİM HİÇÇ YETİŞEMİYOMMM KALABAIK OLUNCA OKUYOM KAÇIRMAYAYIM BİŞEY DİYEE SANA KÜSMEM KUZUMM BEN CURUUSUU OLAN BİRİNE KÜSTÜMM
BENLE HİÇ İLGİLENMEDİİ HOŞGELDİM DEDİM NASILSIN DEDİMM HİÇ CEVAP YAZMADI
BELKİDE YAZDI BEN GÖRMEDİM KÜSTÜMMM KÜSTÜMMM opuyorumnanaktan
YOKK KUZUMMM KÜSERMİYİM HİÇÇ YETİŞEMİYOMMM KALABAIK OLUNCA OKUYOM KAÇIRMAYAYIM BİŞEY DİYEE SANA KÜSMEM KUZUMM BEN CURUUSUU OLAN BİRİNE KÜSTÜMM
BENLE HİÇ İLGİLENMEDİİ HOŞGELDİM DEDİM NASILSIN DEDİMM HİÇ CEVAP YAZMADI
BELKİDE YAZDI BEN GÖRMEDİM KÜSTÜMMM KÜSTÜMMM opuyorumnanaktan