• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tuğçem demi yaa negüzel bir dua gecesi oldu
tam KADİR GECESİNE layık birşekilde
mevlam duyar sesimizi inşallah
içimizde duaları makbul bikişi varsa inanıyorumki kabul olcak dualarımız

aminnnn......

dua çok güzeldi kardelenim senin de ağzına sağlık hakkını helal et... Allah razı olsun hepinizden canım arkadaşlarım.... Rabbim burdaki arkadaşlığı daim etsin inşallah....

ben de.....:çok üzgünüm:

yaaa ben de gündüz okudum... ama anlaştınız zaten... üzülme sevtun çok iyi kız... yanlış anlaşılma olmuş aranızda.... gözden kaçmış... olabiliyor maalesef bazen hele ki kalabalık olunca... birbirimizi mazur görücez artık....
evet canım anlaştık..benim içimi bişey kemirirse mutlaka açıklıga kavusturmam gerekiyo..herneyse konu geçti...bu topicte herkes iyi canım benim..öyle olmasa nasıl anlaşırız dimiŞeniz
derinim öp beni kuzum ağlıycam yaaaa çok güzel oldu bugece
hep böyle oluruz inşallah

inşallah canım yaaa..kadir gecesinin bereketi bu:)

Müminlerin annesi Hz. Aişe (r.a.) şöyle anlatıyor:
Hz. Peygamber’e dedim ki: “Ey Allah’ın Rasûlü! Kadir gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?”

Râsulullah (s.a.s.): “Allahümme inneke afüvvün tühıbbü’l-afve fa’fü annî: Allah’ım sen çok affedicisin, affi seversin, beni affet.” diye dua et, buyurdu. (Tirmizî, Deâvât, 85)

KIZLAR ŞİMDİ BEN HASTAYKEN BU DUAI OKYABİLRMİYİM ACABA ARANIZ DA BİLEN VARMI BU GECE BU DUAYI OKUMAK COK SEVAPTIR

prensesim öyle canım hayat koşturmacası hiç bitmiyoki
mevlam sağlık sıhhat versinde koşturalım canım
buarada duana katlmayı çok isterdim ama mazeretliyim malesef

tuğçem demi yaa negüzel bir dua gecesi oldu
tam KADİR GECESİNE layık birşekilde
mevlam duyar sesimizi inşallah
içimizde duaları makbul bikişi varsa inanıyorumki kabul olcak dualarımız

evet ebrarım çok güzel bir dua gecesi oldu... İnşallah kabul olur dualarımız... Rabbim duyar sesimizi....

Hz. Peygamber’e dedim ki: “Ey Allah’ın Rasûlü! Kadir gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?”

Râsulullah (s.a.s.): “Allahümme inneke afüvvün tühıbbü’l-afve fa’fü annî: Allah’ım sen çok affedicisin, affi seversin, beni affet.” diye dua et, buyurdu. (Tirmizî, Deâvât, 85)

KIZLAR ŞİMDİ BEN HASTAYKEN BU DUAI OKYABİLRMİYİM ACABA ARANIZ DA BİLEN VARMI BU GECE BU DUAYI OKUMAK COK SEVAPTIR

canım hastayken dua okuyabilirsin... salavat getirebilirsin... kur'an okuyamassın.... ezberden yada yüzünden....

amin bütün kalbimle amin diyorum RABBİM dualarımızı kabul eder İNŞALLAH

COK SAGOL CANIM KARDELEN ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BİZLERİ UNUTMAMIŞSIN

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn rabbimm kabull etsinn
rabbimm gönlünüz kadarr güzell evlatlarr nasip etsin inşallahh arkadaşım hatiminde bizlerede yer verdigin içinn allah razı olsun agzına yüregine gözlerine saglıkk rabbimm tez zamanda güldürseün seni inşallah kuzumm

insan kendine dua etmeden önce başkalarını hatırlayıp,en sonundada kendini zikrederse,rabbim daha çabuk kabul edremiş duaları,zaten okicaktım,sadece canım arkadaşlarım,kaderdaşlarıma da niyet ettim.

bana hafız bir abla öyle demişti... dua yerine geçen ayet okuyamassın ama dua okuyailirsin... diye biliyorum ben....

O xamn kardelen bize müjdeyi haber veremiycen neyse sen bi yolunu bulursun bize haber verirsin canı

kız okuıdunmu mesajımı sen ne diyosun okursam günah olurmu

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, aleyna84+, azraperi34+, derdanur+, DerinSu+, dygydn, haletrn+, kardelen5233+, PRENSES47+, sunay88, tugcal+

aleynamibu sadece dua,dualar adetliykende okunabilir,ayetler okunmaz sadece
msn de daha detaylı anlatırım,edıtı kaldırmasalardı burdada anlatırdım ama,dah dikkat ederkek yazmalıyız bundan sonra.

önemli değil ebrarım sağol derinim sağol bitanem işallah rüyan hayra çıkar bu ay güzel bir haber vermek nasip olur

Back
X