Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuğçem ben geliyom balım zaten baksana azranın sesi çıkmıyo
galiba istemiyo bizi kaydirigubbakcemile3
derinim haklısın tatlımm uykudan uyanınca toparlanamadımm sanırım
sizin diğer topik hangisi ben bilmiyorrrr
sen gel ebrarım... bu gacılar sallamıyo beni....mafoldumben bugün biraz alınganım galiba...
gelirim ama,lambaları falan ellettirirsen,bide salonun karıştırmama izin verirsen,yoksa gelmem.kaydirigubbakcemile3
ah anamm gel öpimm kıs aglamaaŞenizsenin hatırın için degil menemen,en sevmedigim şey olan bakla bilem yirim gelll:teselli:kaydirigubbakcemile3
kuzum sen gel sana neli börek istersen yaparım sorun deyill menemen sevene menemenkısss ben menemen sevmeeyom yafff neetçez şimdik:umursamaz:
bencedeçok dogru rabbim kalbimizi biliyor niyet önemlii rabbimm kabul edecektirrya canlarım birkez daha ve sonkez yazıyorum
evet analm bozuluyo ama şuna inanın bilen çok kişide tam okuyamıyo bu iyice öğrenmeye bağlı hem deminde dedim ameller niyetlere göre değerlendirilir kabul edicek olan mevlam uzaklaşmayın en kısa zamandada öğrenirsiniz inşallah
kızlar artık kaçıcam ben bugece lik bukadar tabi önce listeyi yapıcam kardeloşum için
ben arife gecesi duası olsun diyorum sizcede uygunmudur kuzular
tuğçem ben geliyom balım zaten baksana azranın sesi çıkmıyo
galiba istemiyo bizi kaydirigubbakcemile3
yok yok azra benim yazdıklarıma cevap vermiyor..... Bana küs hala o.....mafoldumben