günaydın canlarım

Bugün mercimegimi hastaneye götürdüm 3 tarama testi içim ultrosonla baktı doktor ölçümlerini aldı çok şükür ayına göre ölçümleri çok iyiymiş maşallahı varmış mercimegimina

Sonuşlar bu salı degilde bidahaki salı çıkıcakmış sonuçlar işşallah bu testende iyi sonuç alırız dualarınızı eksik etmeyin mercimegimden tam 16 hafta 2 günlük olmuş kerata allahım bunun acısını göstermesin bana dilerim allahtan tez zamanda sizede verir rabbim saglıklı sahatli kız bugün birşeye şahit oldum ben çok üzüldüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Benim doktorun bir hastası varmış garibin günüymüş dogucakmış ama karnında ölmüş doktor demişki bebegin hareketleri en az 10 kere hareket etmesi gerekiyor demiş oynamazsa gel demiş oynamamış herhalde doktora gitmişler bebek ölmüş:çok üzgünüm::çok üzgünüm: çok üzüldün ya rabbim kimseye yaşatmasın öle acı canlarım allah korusun ben 5 aylık bebegime yanıyorum halen o garibim ne yapsın allah sabır versin bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine doktor kızdı hep diyorum ne olursa olsun oynamasa hemen gel diyoruz hastalara ama bizi dinlemiyolar böylede olunca insan üzülüyo ah bir dinleseler keşke dedi:çok üzgünüm: