• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar akşam duaya katılamadım, benimde kasıklarında çok ağrı vardı...hala devam ediyor... Sökülemedi bi türlü...

samyelimm canımm geçmişş olsunn kuzumm bende çok sancılı oluyorumm

agrı kesici yerine buskopon plus içiyom 2 tane brden o rahatlatıyoo

doktorum dedi hiç bi sakıncası yokk içebilirsin agrı kesicidn daha iyi

günaydın kuzumm maşallah mercimene canım

sonuçlarda güzel çıkacak inşallah kuzumm hiç kafana takma

bebgini kaybeden bayana üzüldüm canım rabbim sabır versin çok zor

rabbim herkese hayırlısını versin sag ve saglıklıı kucagına almayı nasip etsin rabbim

aminnn canımm allah razı olsunn rabbim nerde l açıp yalvaran varsa hepsinin dualarını makbul ve kabull kılsnn inşallah

allah razı olsun dileklerin için sag ol mercimekle hastaneden yeni geldik biraz dinlendirdim şimdi duşa sokucam mercimegi kız nedense huyumdanmıdır hastaneye gidince duş almadan içim rahat etmiyo ssk gittim normalde doktorlar göstermiyolar ultrosona baktıklarında sag olsun doktora rica ettim gösterdi eve geldim biraz dinleendim şimdide namaza hazırlanıcam sonra görüşürüzŞeniz

Sabah beri ölüyorumm heyecandannn üstt komşumm doguma gitttii bu günn

arıyorum telii kapalıı rabbimm hayırlı dogumlar nasip etsin inşalahh

merak ettim yaa bu saat olduu haberr yokk birazdan gene arayacamm aşılamadan hamile kalmıştı ayyy çokk heyecanlıyımm yaaaa

rabbimm nerde varsa hepsine hayırlı dogum nasip etsinn sag ve saglıklı bebişlerinii kucagına almayı nasip etsin

allah razı olsun dileklerin için sag ol mercimekle hastaneden yeni geldik biraz dinlendirdim şimdi duşa sokucam mercimegi kız nedense huyumdanmıdır hastaneye gidince duş almadan içim rahat etmiyo ssk gittim normalde doktorlar göstermiyolar ultrosona baktıklarında sag olsun doktora rica ettim gösterdi eve geldim biraz dinleendim şimdide namaza hazırlanıcam sonra görüşürüzşeniz

bende hastaneye gidip gelince lla girip bi duş alacamm içimm rahat etmiyo benimde

allah kabul etsin namazını canımm
bende evi toplayam biraz mercimegimle sana sıhhatler olsun kuzumm al duşunu sonra görüşürüz

bi zamanlar ebrarımla ben herşeyi aynı yazardık şimdi de ikiniz:)))

evet bulmuştu kızlar ama eleman yan çizmiş gelmicekmiş vazgeçmiş yani...
kabak bana patladı gene..bunlarda başka eleman almak istemiyo resmen söylüyo bana nerden bulucam diye..üstelik ben çıkınca dükkanı kapatıcak büyük ihtimalle..yada devretmek istiyo..ben devralmayı düşünüyorum hayırlısı inşallah...anlaşabilirsek tabi.
evet derincim,biz hep aynı yazıyoz ne hikmetse.
kız bhelkide öylesi daha hayırlı olur,iyide olur,kendi işlin olmuş olur ne güzel.

Buarada ebrarım benı beklemıssın cnm ınan gelıcektım kıst söküldüğü için sancıdan kalkamadım yerımden esım basımda bekledı korktu adam sahuru bıle o hazırladı kusurabakmayın kızlar beklettım sızı ama kalkamadım kıvranmaktan ılac aldım her nekadar agrı kesıcı sevmesemde sımdı yenı yenı ıyı oldum
geçmiş olsun boncuğum,olsun kalbin burdamıştır.

hayırlı sahurlar kızlar kadır gecenız mubarek olsunn aksam aranıza katılmayı cok ıstedım ama netım acılmadı turksel vınn oldugu ıcın galıbaa bılemıyrmm cokk guzell dualar etmıssınzzz Rabbım kabul etsın ınsallhhh hepımıze hayırlı evlat nasıp etsın ınsallhhh...
amin ezgicim,hepimize inş.

kızlar geceki yapmış olduğunuz dualarda şimdi hepsine AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum ...rabbim inşallah bu gece kapısından boş çevirmemiştir...kızlar bugünde ikindi vaktine kadar...ibadet yapmak çok sevapmış...kadir gecesinin gündüzü oluyormuş...dualarımızı yapmaya devam edelim...rabbimin katında kabul olur inşallah....
amin bulutcum.
günaydın canlarım:3: bugün mercimegimi hastaneye götürdüm 3 tarama testi içim ultrosonla baktı doktor ölçümlerini aldı çok şükür ayına göre ölçümleri çok iyiymiş maşallahı varmış mercimegimina:nazar: sonuşlar bu salı degilde bidahaki salı çıkıcakmış sonuçlar işşallah bu testende iyi sonuç alırız dualarınızı eksik etmeyin mercimegimden tam 16 hafta 2 günlük olmuş kerata allahım bunun acısını göstermesin bana dilerim allahtan tez zamanda sizede verir rabbim saglıklı sahatli kız bugün birşeye şahit oldum ben çok üzüldüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: benim doktorun bir hastası varmış garibin günüymüş dogucakmış ama karnında ölmüş doktor demişki bebegin hareketleri en az 10 kere hareket etmesi gerekiyor demiş oynamazsa gel demiş oynamamış herhalde doktora gitmişler bebek ölmüş:çok üzgünüm::çok üzgünüm: çok üzüldün ya rabbim kimseye yaşatmasın öle acı canlarım allah korusun ben 5 aylık bebegime yanıyorum halen o garibim ne yapsın allah sabır versin bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine doktor kızdı hep diyorum ne olursa olsun oynamasa hemen gel diyoruz hastalara ama bizi dinlemiyolar böylede olunca insan üzülüyo ah bir dinleseler keşke dedi:çok üzgünüm:
ay,mercimeğe çok sevindim ama,kadına üzüldüm yaaa,ALLAHIM yardımcısı olsun.

merak ettim yaa bu saat olduu haberr yokk birazdan gene arayacamm aşılamadan hamile kalmıştı ayyy çokk heyecanlıyımm yaaaa

rabbimm nerde varsa hepsine hayırlı dogum nasip etsinn sag ve saglıklı bebişlerinii kucagına almayı nasip etsin

inş.kolaycacık doğurmuştur azracım.
kızlar geldim ama çıkıyorum,başım ağrıyo şimdide,fazla yordum galiba kendimi,yada üşüttüm.işte yapamıyorum,annem beni bekliyo,gidemedim,yarına kaldı.
en çok neyi düşünüyom,gelince sayfaları nasıl okicam,okumasamda merak ederim,ama çokta birikir,biri bana özet geçsin en iyisi,iyi takip edin ha geçmişi.
bu arada bugün mızmız tekrar beta hcg yaptırcaktı,sonucu ne çıktı acaba?gelsede haber verse.

selam kızlar,nasılsınız?
siteye girdiğimden beri geçmişi okuyorum ne kadar güzel geçmiş dualarlaa:) Allah hepinzden razı olsun...
ar042.jpg

kızlar hersin kandili kutlu olsun RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH
sağol cnm seninde...

Hepinizin kadir gecesi mubarek olsun arkadaşlar :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum
opuyorumnanaktan
seninde kadir gecen mübarek olsun portimm...
Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah...

aminnn cnm inşaallahhh
hayırlı kandiller herkese canlarım bakın ne buldum bunu sizinle paylaşmadan edemedim çocuğu olmayanlar için Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bi kere daha okumuştum bunu kızlar yapsak mı yaa...

slm kızlar nasılsınız
yrn doktora gıdıcem umarım güzel haberler alırım kıstım gıtmıstır dıye düşünüyorum reglım cok
yoğundu çünkü
dua gece olur galıba sımdıden cok tesekkür edıyorum hepınıze allah razı olsun
ben adet oldugum ıcın dua edemedım sızler ettınız benım yerıme hakkınızı helal edın
ben 2 gıbı gelıcem ıkıgündür uykusuzum ve hastayım regl mahvettı buay benı
duaya sımıdıden amın dıyorum eger 2 gıbı yapılırsa burda olurum
yoksa geldıgımde amın derım sızlerı sevıyorum a.s.
kuzum doktorda mısın acaba şuan,inşaallah güzel haberlerle gelirsin
demek kist sökülüyor hee ağrın çoktur Allah dayanma güzü ersin balım...

kızlar ben duyaya katılamıcam kusura bakmayın eşim izin verniyo bugün pc başına oturuyum sag olsun bugün bütün işlerimi yaptı ben anca yemek hazırlayabildim uykum çok var tansiyonum düşmüş çok fenayım anlıcagınız uyursam biraz iyi gelir herhalde çok yorgunum sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim vallahi herkeze iyi aksamlar iyi muhabbetler arkadaşımızın duasına katılamıcagım için beni affetsin dilerim rabbimden tez zamanda kalbinin muradını verir işşallah rabbim beni mutlu etti dilerim rabbim sizide tez zamanda mutlu etsin benim tattıgım mutlulugu işşallah sizde tatarsınız eşimden sıkı yönetim var gene hem tansiyonun düşük hemde yatmıyosun diye kızıyo allaha emanet olun kızlar size iyi muhabbetler canlarım teker deyim bari azraperi34 derinsu ugurboncugum iyi geceler sizlere olumunekankayizsmile
sevtunum dikkat et kuzum kendine de mercimeğe de, eşin haklı bu durumda...

evet hayatım ya geçmişteydim kaçırdım seni..umarım senin için ettigimiz dualar kabul olur hayırlısıyla canım benimŞeniz

sıkma canını arkadasım Allah büyük..bu gece bizim için bulunmaz bir fırsat..rabbim böyle günleri vermeseymiş naparmışık..dualar hergün makbul olabilir tabi ama bu gece çok dua et canım..inşallah Allahım en yakın zamanda yüzünü güldürür canım.:Saruboceq:

sagol kuzummm napıyosunn..seninde kadir gecen mübarek olsun..aminnnŞeniz

hoşgeldin datluşş nabersinnnnŞeniz

hoşgeldin derdam..samyelim okudum yazmıştı heralde yaa ben öyle hatırlıyorum..yinede bak iyice.

canım derdanur geldi birazdan yapılır heralde..seninde kadir gecen mübarek olsun canım.
kızz kuzu bende sana yazıyorum ama sende genelde cvp vermiyosun şimdi bende sana küsemmmiii? :sinifsinif:

besmele1me6.jpg

ALLAHIM;
Ey sayısız Güzel İsimlerin sahibi Güzel Allahım! İnanan

bir insan Senin sonsuz güzel isimlerinin tecellisine

mazhardır. İnanalarında tecelli eden güzel isimlerinin

her biri, aşıklarında bir güneş ihtişamıyla zuhur eder.

Senin yanınında innanların ve özellikle aşıklarının her

birinin paha biçilemez bir değeri vardır. Sen

inanmayanlara hidayet, hidayete erenlere aşkını lutfeyle.

İnanmayanların hidayetini, hidayete erenlerin, aşkını öne

al. Bizleri Cemaline meftun, Vuslatına mazhar eyle.

ALLAHIM
OKUDUĞUMUZ YASİNİ ŞERİFLERİ HUZURU KATINDA KABUL EYLE YASİNLER HÜRMETİNE ŞU MÜBAREK GECELER HÜRMETİN KAPINA GELDİK GERİ ÇERVRME MEVLAM
AÇILAN ELLERİN ADINI ZİKREDEN DİLLERİN HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLARIN HÜRMETİNE BU GECEDE KABEDE EDİLEN DUKAR HÜRMETİNE
AZRAPERİ KARDEŞİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ BİR EVLAT NASİP EYEL YARABBİM

AMİNNNNNNNNNN
AMMİİİNNN AMİN AMİNNNN azramıza sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eyle Ya Rabbi...
alsanaalsanasmile

kuzumm okudummm okunmadıysa diyede niyett ettimm rabbimm kabull etsinn inşallahhh rabbimm cümlenizdenn razı olsunnn rabbimm cümlenizee hayırlıı saglıklı evlatlarr nasip etsinn inşallahhh mübarekk KADİRR GECESİİ HÜRMETİNEE PEYGAMBERR EFENDİMİZZ HÜRMETİNEEE YARABBİMM DULARINIZII KABULL ETSİNNN GÖNLÜNÜZDEKİİ HERR MURADINIZII NASİPP ETSİNNN CÜMLENİZİNN İNŞALLAHHH HAKKINIZI HELAL EDİNN CANLARIMM GÖZLERİNİZEE SAGLIKKK AGZINIZAA SAGLIKKK RABBİMM CÜMLENİZİİ PEYGAMBERR EFENDİMİZİNNN EŞLERİNE KOMŞUU EYLESİNN İNŞALLAHHH RABBİMMM EVLERİNİZEE BEREKET BOLLUKKK VERSİNNN RABBİMM SAGLIKLARRR VERSİNNN ALLAHIMMM HEPİNİZDENNN RAZIII OLSUNNN CANLARIMMM
Allah razı olsun gülüm ne güzel dua etmişsin temiz kalpli azramm,Allah gönlüne göre versin...

aleynam,tuğçem çok saolun ozaman bekliyorum
diğer kızlarda gelir belki
buarada ben teravih kıldım ayrıca tesbih namazıda eve bigeldim adet olmuşum süpriz geldi anlıyacağınız sorun olmaz heralde hiç hissetmemiştim
kuzum adetin mi geldibilmiyorumkismile inşaallahh gelmeyesice bi daha gelmezz bebişin yeri kiralar 9 ay boyunca:)

allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur
sunay

eş için;
buğlem
fethiye
arkadaşlarımı okuduğum hatmi şerifin yüzü suyu hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et mevlam bizlere daha fazla aratma güzel allahım sana sığındık sana güvendik
''sen olmasandın ben bu alemi yaratmazdım''
dediğin o güzel insan h.z. Muhammet hürmetine bizlerin kuıcaklarını boş bırakma allahım
evalt isteyene evlet eş isteyenlerede hayırlı eşler nasip et güzel allahım

AMİİİN AMİNNN İNŞAALLAHH
Allah razı olsun canım,eline ağzına sağlık
Hakkını helal et
besmele_bismillahirrahmanirrahim_1241071731.png

ALLAHIM
KARDELEN ARKADAŞIMIZIN YAPTIĞI HATM-İ ŞERİFİN DUASI
ALEYNA ARKADAŞIMIZA
TUGÇE ARKADAŞIMIZA
UĞURBONCUĞU ARKADAŞIMIZA
KARDELEN ARKADAŞIMIZA
GAMZE ARKADAŞIMIZA
BULUT ARKADAŞIMIZA
BİRSEN ARKADAŞIMIZA
EBRAR ARKADAŞIMIZA
DERİNSU ARKADAŞIMIZA
NANELİŞEKER ARKADAŞIMIZA
PELİN ARKADAŞIMIZA
TURKUAZ ARKADAŞIMIZA
AYŞEN ARKADAŞIMIZA
PORTAKALSUYU ARKADAŞIMIZA
ZORX ARKADAŞIMIZA
HALE ARKADAŞIMIZA
MAVİŞ ARKADAŞIMIZA
LELOŞ ARKADAŞIMIZA
DİDEM ARKADAŞIMIZA
SEYDAM YELİZ ARKADAŞIMIZA
YELİZ ARKADAŞIMIZA
EZGİ ARKADAŞIMIZA
SAMYELİ ARKADAŞIMIZA
ASİ ARKADAŞIMIZA
KUBİ ARKADAŞIMIZA
AZRAPERİ ARKADAŞIMIZA
SUNAY ARKADAŞIMIZA
OKUNAN HATM-İ ŞERİFİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE MEVLAM ŞU MÜBAREK GÜNLERDE KAPINA GELDİK GERİ ÇEVİRME GÜZEL ALLAYIM İSMİNİ ZİKRETTİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZA KATINDAN GÜZEL BİR NESİL ARMAĞAN ET HUZURU KATINDA DUALARI KABUL OLANLAR HÜRMETİNE BİZLERE EVLAT HASRETİNİ YAŞATMA TEZ VAKİTTE SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATALR NASİP ET SANA SINIDIK MEVLAM BİZLERE YARDIM ET
AMİNNNNNNNNN

Kardelenim Allah senden de razı olsun yaa kızlarr Allah ne dileğiniz varsa versin inşaallah evinizde huzu hiç eksik olmasın,bereket eksik olmasın bebişlerinizi sesleri gülüşleri eksik olmasın hiççç
Amiiinnnn

kendim öğrenebilsem,bi şekilde haber uçururuım size3de,malesef annemler fındıkta,yani şu an köydeler,orda test nasıl yaptırcamda öğrencem.

amin canım,sende sağol
kızlar o dua nın manası
ALLAHIM,SEN AFFEDİCİSİN,AFFI SEVERSİN,BENİDE AFFET.
yani tesbih.
kuzum gitmede n önce eczaneden test alıp gitsen olma mı?
bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen BONCUK arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ filminin temiz çıkması için ve sonrasındada bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif
aminn inşaallah boncukum şimdi güzel haberlerle gelecek ve bi daha ki ayda süper haberlerle gelecekyerimseniben

ahh kıslar o kadar duygulandımm gözyaşlarım gidip gidip geldi..ama az önce ablamın çektigi mesajı okudum patladımmmafoldumbencanım ablam benim yaaaa..."melek kalpli kardeşim bu gece senin için çok dua edicem sende bana et demiş"mafoldumben
opuyorumnanaktan
kızlar ozaman kardelenin dediği gibi olsun
topluca herkes için okunsun nedersiniz canlarım
bencede böyle yapalımm:ecrin_bebek:

KARDELEN için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN....................30
AZRA......................30
TUĞÇE....................30
MAVİŞ.....................30
SEVTUN...................23
NANELİŞEKER.........20
YELİZ.......................20
DERDA.....................20
EBRAR.....................20
AYŞEN.....................20
BULUT......................20
BİRSEN....................20
TURKUAZ.................20
KIZLAR salı gecesi duasını yapalım olurmu
baktım önceki listede ben yokumm,annaammm dedim bu niye beni yazmadı ki yoksa beni beğenmiyonmu kısss
ben bugun okurum onu bnm kırmızılar gelir iki güne kadar

bi zamanlar ebrarımla ben herşeyi aynı yazardık şimdi de ikiniz:)))

evet bulmuştu kızlar ama eleman yan çizmiş gelmicekmiş vazgeçmiş yani...
kabak bana patladı gene..bunlarda başka eleman almak istemiyo resmen söylüyo bana nerden bulucam diye..üstelik ben çıkınca dükkanı kapatıcak büyük ihtimalle..yada devretmek istiyo..ben devralmayı düşünüyorum hayırlısı inşallah...anlaşabilirsek tabi.
derinim senin hakkında hangisi hayırlısı olacaksa o olsun canım...
günaydın canlarım:3: bugün mercimegimi hastaneye götürdüm 3 tarama testi içim ultrosonla baktı doktor ölçümlerini aldı çok şükür ayına göre ölçümleri çok iyiymiş maşallahı varmış mercimegimina:nazar: sonuşlar bu salı degilde bidahaki salı çıkıcakmış sonuçlar işşallah bu testende iyi sonuç alırız dualarınızı eksik etmeyin mercimegimden tam 16 hafta 2 günlük olmuş kerata allahım bunun acısını göstermesin bana dilerim allahtan tez zamanda sizede verir rabbim saglıklı sahatli kız bugün birşeye şahit oldum ben çok üzüldüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: benim doktorun bir hastası varmış garibin günüymüş dogucakmış ama karnında ölmüş doktor demişki bebegin hareketleri en az 10 kere hareket etmesi gerekiyor demiş oynamazsa gel demiş oynamamış herhalde doktora gitmişler bebek ölmüş:çok üzgünüm::çok üzgünüm: çok üzüldün ya rabbim kimseye yaşatmasın öle acı canlarım allah korusun ben 5 aylık bebegime yanıyorum halen o garibim ne yapsın allah sabır versin bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine doktor kızdı hep diyorum ne olursa olsun oynamasa hemen gel diyoruz hastalara ama bizi dinlemiyolar böylede olunca insan üzülüyo ah bir dinleseler keşke dedi:çok üzgünüm:
canım maşallah sizee,inş sonuçlarınızda güzel çıkar
o bayan için çok üzüldüm Rabbim dayanma güzü versin ona tam doğacağı zaman böyle bi acıyı yaşamış:sinifsinif:

kızlar geceki yapmış olduğunuz dualarda şimdi hepsine AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum ...rabbim inşallah bu gece kapısından boş çevirmemiştir...kızlar bugünde ikindi vaktine kadar...ibadet yapmak çok sevapmış...kadir gecesinin gündüzü oluyormuş...dualarımızı yapmaya devam edelim...rabbimin katında kabul olur inşallah....
inşaallahh canımm
Hoşgeldinnnnn mercimeginnn güzell annesiiii nasılsın

hoşgeldinn turkuazcımm kadir gecen mübarek olsunn kuzumm nasılsın görüşemedik canım

gülüm iyiyim gece bayağı kaynattınız anca bitti yaa gittin mi sen acep yetişemedim mi

inşaallah doğumu kolay olmuştur
Rabbim bizlerede göstersin o günleri:Saruboceq:
kızlar geldim ama çıkıyorum,başım ağrıyo şimdide,fazla yordum galiba kendimi,yada üşüttüm.işte yapamıyorum,annem beni bekliyo,gidemedim,yarına kaldı.
en çok neyi düşünüyom,gelince sayfaları nasıl okicam,okumasamda merak ederim,ama çokta birikir,biri bana özet geçsin en iyisi,iyi takip edin ha geçmişi.
bu arada bugün mızmız tekrar beta hcg yaptırcaktı,sonucu ne çıktı acaba?gelsede haber verse.
kuzum boynun düzeldi mi şimdi,sıcak su aldım biraz iyi geldi demişin ama şimdi nasılsın...
niye dikkat etmiyosun kuzum üşüttün kesin sen ceyranda kaldın demek ki
Allah şifa versin gülümm,özet olayını kendimce yapmaya çalışırım ne de olsa gündüz nöbet tutuyorumkaydirigubbakcemile3

ya bu editi kaldırmaları çok kötü oldu kızlar yanlış harfler falan kullanmışım bazı yerlerde kusura bakmayın
ayrıca gözümden kaçan olmuş olabilir hatam olduysa affolaopuyorumnanaktan

şimdi de kimse bana cevap vermiyor
neyde ben takılayım birazz
eboşşş çamlıca medicana hakkında e düşünüyorsunn?

besmele1me6.jpg

ALLAHIM;
Ey sayısız Güzel İsimlerin sahibi Güzel Allahım! İnanan

bir insan Senin sonsuz güzel isimlerinin tecellisine

mazhardır. İnanalarında tecelli eden güzel isimlerinin

her biri, aşıklarında bir güneş ihtişamıyla zuhur eder.

Senin yanınında innanların ve özellikle aşıklarının her

birinin paha biçilemez bir değeri vardır. Sen

inanmayanlara hidayet, hidayete erenlere aşkını lutfeyle.

İnanmayanların hidayetini, hidayete erenlerin, aşkını öne

al. Bizleri Cemaline meftun, Vuslatına mazhar eyle.

ALLAHIM
OKUDUĞUMUZ YASİNİ ŞERİFLERİ HUZURU KATINDA KABUL EYLE YASİNLER HÜRMETİNE ŞU MÜBAREK GECELER HÜRMETİN KAPINA GELDİK GERİ ÇERVRME MEVLAM
AÇILAN ELLERİN ADINI ZİKREDEN DİLLERİN HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLARIN HÜRMETİNE BU GECEDE KABEDE EDİLEN DUKAR HÜRMETİNE
AZRAPERİ KARDEŞİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ BİR EVLAT NASİP EYEL YARABBİM

AMİNNNNNNNNNN
amin amin aminnnnnnnnnnnnnn rabbim kabul etsin
allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur

eş için;
buğlem
fethiye
sunay

arkadaşlarımı okuduğum hatmi şerifin yüzü suyu hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et mevlam bizlere daha fazla aratma güzel allahım sana sığındık sana güvendik
''sen olmasandın ben bu alemi yaratmazdım''
dediğin o güzel insan h.z. Muhammet hürmetine bizlerin kuıcaklarını boş bırakma allahım
evalt isteyene evlet eş isteyenlerede hayırlı eşler nasip et güzel allahım
amin amin aminnnnnnnnn ... rabbim kabul etsin .. ablam adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok duygulandım duanızda onada yer vermişsiniz allah razı olsun hepinizden ..
besmele_bismillahirrahmanirrahim_1241071731.png

ALLAHIM
KARDELEN ARKADAŞIMIZIN YAPTIĞI HATM-İ ŞERİFİN DUASI
ALEYNA ARKADAŞIMIZA
TUGÇE ARKADAŞIMIZA
UĞURBONCUĞU ARKADAŞIMIZA
KARDELEN ARKADAŞIMIZA
GAMZE ARKADAŞIMIZA
BULUT ARKADAŞIMIZA
BİRSEN ARKADAŞIMIZA
EBRAR ARKADAŞIMIZA
DERİNSU ARKADAŞIMIZA
NANELİŞEKER ARKADAŞIMIZA
PELİN ARKADAŞIMIZA
TURKUAZ ARKADAŞIMIZA
AYŞEN ARKADAŞIMIZA
PORTAKALSUYU ARKADAŞIMIZA
ZORX ARKADAŞIMIZA
HALE ARKADAŞIMIZA
MAVİŞ ARKADAŞIMIZA
LELOŞ ARKADAŞIMIZA
DİDEM ARKADAŞIMIZA
SEYDAM YELİZ ARKADAŞIMIZA
YELİZ ARKADAŞIMIZA
EZGİ ARKADAŞIMIZA
SAMYELİ ARKADAŞIMIZA
ASİ ARKADAŞIMIZA
KUBİ ARKADAŞIMIZA
AZRAPERİ ARKADAŞIMIZA
SUNAY ARKADAŞIMIZA
OKUNAN HATM-İ ŞERİFİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE MEVLAM ŞU MÜBAREK GÜNLERDE KAPINA GELDİK GERİ ÇEVİRME GÜZEL ALLAYIM İSMİNİ ZİKRETTİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZA KATINDAN GÜZEL BİR NESİL ARMAĞAN ET HUZURU KATINDA DUALARI KABUL OLANLAR HÜRMETİNE BİZLERE EVLAT HASRETİNİ YAŞATMA TEZ VAKİTTE SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATALR NASİP ET SANA SINIDIK MEVLAM BİZLERE YARDIM ET
AMİNNNNNNNNN
amin amin aminnnnn rabbim kabul etsin duanızı inşallah...
bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen BONCUK arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ filminin temiz çıkması için ve sonrasındada bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif

amin amin amin rabbim bonguumuzada şifa versin ardında bebegide gelsin inşallahh rabbim kabul etsin edilen tüm duaları bu mubarek günlerdekimsenin kucagı boş kalmasın hamileler hayırlısı ile evlatlarına kavuşsun hamile kalmak istyen tez vakitte hamile kalsın evlenmek isteyenler hayırlı kısmetlerle karşılaşsın inşallah...

geldim ama kimseler yok gene offff muhabbet edemedim gerçi yogunum bugünde fazla kalamıycaktım da zate .. akşama iftara misafirilerim var iki aile gelcek 2 tanede bekar gelcek çocuklar haric:) ama yorulmak degilde birilerine mubarek ayda yemek vermek bana dah çok zevk veriyo .. tutulan olurçlar kabul olsun inş kib öptm .. banada kolay gelsinnnnnnnnnnnn. haydi gökcedoş kaçaropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

teşekkür edeirim teyzeleri allah razı olsun rabbim tez zamnda sizlerede nasip etsin anneligi ah ah hastanelere bir gitseniz kadın dogumda ya neleri var vallahi insan ın kendisine şükredesi var vallahi kimisi kistten gelmiş kimisi kanaması çok oluyomuş kimisi hamile kız bu kadınlık ne zor bacılar yamafoldumben erkeklara zor degil erkekler 1 kere sünnet oluyo işi bitiyo kadınlar öglemi daha zor kadınların işi bir araştırma yapmışlar işler arasında en çok zor olanları sıralamışlar 4 sırada ev hanımları geliyosenağlama allah yardımcımız olsun bebeler ne deyim gel ogluşum senle siteyi gezelim geliriz birazdan o arada teyzelerin bir umut gelirgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

şimdi haberr aldımm komşumm dogumm yapmışş daha yeni çıkmış dogumdan ablasıyla konuştum odaya gelmemişş komşum dha ama bebekte oda iyiyimişş çokk sevindimmm

rabbimm bizlerede göstersinn inşallahhh o günleriii

gez bakalım sevtuncuğum ..çocuğu şimdiden çok gezmeye alıştırma bak sonra evde durmak istemez sürekli gezmek ister....:1::1:kaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallah..bir gün hayırlısyla bizleride bekliyecekler o doğumhanenin kapısında...bizler de bebeklerimizle geleceğiz odamıza...inşallah hayırlısıyla sağlıkla...rabbim o günleri gösterecek...

geldim canlarım kız çok sevindim dogum yaptıgına rabbim o duyguyu bizede yaşatır işşallah dogru diyosun canım bu çocuk gezmeyi çok seviyo ama annesinin yüzünden bütün suç annede yani onun bir suçu yok ben neriye o oruya mecburen:roflol::roflol: azraperi kız adını ne koyucaktı cinsiyeti ney hediyesini aldınmı bebem ne aldın aldıysan ay ne kaaaaaa çok soru sordum sana he:roflol::roflol::roflol:

kız dün o duayı sizle paylaştım bir yapsanızmı acaba ne dersiniz çocugu olmayanlar yapıyomuş hamile kalıyolarmış meryam suresi ve yusuf suresiydi hatırlıyosam 3 cuma sabah namazını kıldıktan sonra hiç konuşmucen okucen 3 cuma bebek için bizim arkadaş yaptı oglu var tedavi filan gördü olmadı biri demiş denemiş yaptı oldu bende okutucaktım 1 cuma okundu bana 2 cumaya gerek kalmadı hamile oldugumu duydum yapmadık daha bir deneyin canım be ne çıkar ibrahim suresini 9 kişi okucak eline 1 tane elma alıcan çember yapıcan 9 kişi 9 kere okucak ortada sen olucan ama okuyanın harf hatası yapmaması lazım ona göre seçiceksin adamlarınızı elmaya okunucak 9 kişi 9 kere toplam 81 ediyo hesapladım ben elmaya okunucak yarısını sen yarısını eşin yicek muradın için bide bunu deneyin ne kaybedersiniz ben çok istedimde adam bulamadım sure çok uzun diye kimse yanaşmadı:çok üzgünüm:

Back
X