• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

meryem suresini de 7 kişi 7 şer defa hurmanın üzerine okuyacakmış o da etkiliymiş
ama 7 kişi bulmak ve 7 kişiyi yedişer defa okumak için ikna etmek lazım

meryem suresini de 7 kişi 7 şer defa hurmanın üzerine okuyacakmış o da etkiliymiş
ama 7 kişi bulmak ve 7 kişiyi yedişer defa okumak için ikna etmek lazım[/QU:icecream::icecream::icecream: kandırırız kız onda ne var hiçmi sevnin yok senin kuran bilenlere okut en tesirlisi annene süle halleder olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bitanem ağır falan değil valla:) ben biliyorum :)

oleyyy :lepi:

kız istiyorumda yapamam diye korkuyorum öyleside günah yapamazsan sen yoksan öylemisin canım bilmiyorumkismile gördünmü o mubaregi adıyamandakini bizim bir tanıdık var evinde resmi var mubaregin beolumunekankayizsmile

ben çıkıyorum canlarım benimki gelir şimdi bir yakalarsa başında vay halimeohaoldumsmileeyvahedigeldismile 41 yanarım akşama görüşürüz işşallah canlarım allaha emanet olun bykaydirigubbakcemile5

Ey Yalnızların, Kendi Başına Kalmışların Arkadaşı,
Ey Mutsuzluğa Düşmüşlerin Yardımcısı,
Ey Yoksulların Zenginliği,
Ey Zayıfların Gücü,
Ey Fakirlerin Hazinesi,
Gariplerin sığınağı,
Ey Tek Güç Ve Kudret Sahibi,
Ey İhsanıyla Tanınan Keremi Sonsuz Rabbim,
Efendimiz Ve Yakınları Hürmetine Sıkıntılarımızı Gider.

Ey Rabbim
Sen Sıkıntılarımıza Karşı Hazırlığım,
Musibetim Anımda Ümidim,
Yalnızlığımda Arkadaşımsın
Gurbetimde Dostum,
Kederli Anımda Beni Ferahlatansın.
İhtiyacım Anında Yardımıma Koşan,
Zor Anlarımda Sığınağımsın.
Beni Korkuların Karanlığından Kurtaran Aydınlığımsın.
Ey Rabbim Sen Şaşkınlığımda Bana Yol Gösterensin
Biliyorum Rabbim Sen Günahlarımı Bağışlayan
Ayıplarımı Örten, Sıkıntılarımdan Kurtaran
Kalbimi Sevginle Süsleyensin.
Sen Kalbimin Hem Tabibi Hem Sevgilisisin.
Sen Ki Şaşkınlara Yol Gösteriri
Muhtaçlara Yardım Eder
Korunmak İsteyenleri Korursun.

ALLAH’ım , Ben Senin Kulunum
Kulunun Çocuğuyum.
Görüyorsun ki Rabbim Sıkıntılıyım.
Bildirdiğin Ve Gizlediğin Tüm İsimlerini
Ve Kur-An’ı Kerim’i Kalbimin Baharı
Gönlümün Nuru , Sıkıntılarımın İlacı Yap.
Ruhum Susamış Suya , Kalbim özler seni
Gözlerimi Senin Sevdiğin Şeylere Çevirdim
Kulaklarımı Seni Çağıranın Ülkesine Bıraktım
Ve Susayan Bir Toprak Gibi Bitkin Kaldım
Kalbimi Senin Yoluna Koydum
Ve Ellerimi Senin Dergahına Açtım
Bundan Sonra Da Sana Gelecek
Senden İsteyeceğim
Güneş Ve Ay Senin Nurundan Almış Nasibini
Güneş Senin Sevginden Böyle Ateş
Ay Böylesine Mahzun
Irmaklar Senin Hasretinden Böyle Çağlar
Deniz Bu Ayrılıktan Böyle Deli Böyle Dalgalı
Hep Hüzünlü Hep Ağlamaklı
Kuşların Ümidi Sen
Bitkilerin neşesi
Çiçeklerin Rengi Sen
Ve İnsanların Hiç Bitmeyen Duası Sen
Mevla’m Bizi Biran Olsun terk etme
Sevgin İçimizde Hep Uyanık Kalsın
Yolun Rasul’ün Yolu Olunca Ondan Başka Kime Bel Bağlayayım
Rabbim ALLAH’tır Benim
Nurum Ve Kurtuluşum Ondan Gelecek
Öyleyse o’nu Bırakıp Kime Gideyim
Günahla Örtülmüş Varlığım İçinde
Bir o’nun Özlemidir Beni Yaşatan
Şefaatim o’nun Dilindeyken
o’nu Bırakıp Kimi Dinleyeyim
Mevla’m
Beni Kendine Dost Seçinceye Kadar Yaşat
Ve Aşkınla Yandığım Biranda Al Canımı
Al Ki... Ölüm!!! Aşkımın Adı Olsun.

Ey Rabbim, Ben Ki Günahı Sevabından Çok
Aklı Dünyaya Takılmış
Kalbi Fani Şeylere Anmış Bir Zavallıyım
Ama Sen Öyle Nur Öyle Rahmansın
Öyle Güzelsin Ki
Ne Olur Rabbim Senden Uzak Kalan
Şu Kulunu Kendine Yakınlaştır
İmanınla Dirilt.
Ey Sevdiklerini Sevindirmekten Hoşlanan Rabbim
Sana Açılan Ellerimi Geri Çevirme
Kalbime Aşkınla Tecelli Et Ki
Senden Başka Hiçbir şey Kalmasın O Kalpte
Senden Başka Hiçbir şeyi Olmayacak Kadar Zengin Eyle Beni
Her şey de Seni Anmayı
Her şey de Seni Görmeyi Nasip Eyle.
Bana İsimlerinle Güç Ver Ey Rabbim
O İsimlerin Ki Kalplerin Nuru
Hiçbir şeyi Olmayanların gururudur.
Ey Rabbim Bize İsimlerinin Hakikatini Göster.
Bizi Sensiz Bir An Bile Yaşatma.

ALLAH’ım SANA MERYEM İN TEMİZLİĞİ İLE GELMEK İSTİYORUM
Günahlarla Kirlenmeme İzin Verme.
Sana Musa’nın Duası İle Geliyorum
Şeytana Uymam İçin Peşimden Koşanlardan Beni Kurtar.
İsmail’in Tevekkülü İle Boynumu Büküyorum.
Beni Ve Soyumu Sana Kul Olarak Yaşat.
Sana İsa’nın Ruhu İle Geliyorum.
Beni Katına Almanı Diliyorum.
Sana Yunus’un Duası İle Yalvarıyorum.
Beni Yutan Nefsimin Karanlıklarından Kurtarmanı Bekliyorum.
Rabbim, Sana Yusuf’un Gömleği İle Geliyorum.
Beni Düştüğüm Ümitsizlik Kuyusundan Çıkarmanı Diliyorum.
Sana Muhammed Mustafa’nın Kulluğu İle Geliyorum.
Beni Miraca Çıkarmanı Bütün Sıkıntılarımı Gidermeni Diliyorum…

iyi akşamlar kızlar
sevtuncum senin mercimek içinde takvim yapsana kaçıncı haftadasın bizde görürüz hem eğer yapamazsan ben sana yapabilirim canım

HAYIRLI GECELER...HERKESE... KIZLAR MORALİM ÇOK BOZULDUUUUUUUUU
adetim geçmişti 5 gün ... adet oldumo kadar ümitlenmiştimki bu bayram çifte bayram yaşayacaktım..arife günü eşime süpriz yapacakım..olmadı olmadı...rabbim nasip etmedi...inanınki bayrammı gelmiş hiç fark etmiyor...insanlara bakıyorum bir telaş yavruları için bayramlık..ben...yine ıssız bir yuva...yine eşimle geçireceğim bir buruk bayrammmmmmmmmmm..şu an o kadar doluyum ki anlatamam...ağlamak içimi boşaltmak istiyorum...çaresizce beklemekten yoruldum....rabbim sen tez zamanda bebeklerimizi gönder bizlere....

kızlar cevap bölümü açılmış,nirdesiniz?kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

adetim geçmişti 5 gün ... adet oldumo kadar ümitlenmiştimki bu bayram çifte bayram yaşayacaktım..arife günü eşime süpriz yapacakım..olmadı olmadı...rabbim nasip etmedi...inanınki bayrammı gelmiş hiç fark etmiyor...insanlara bakıyorum bir telaş yavruları için bayramlık..ben...yine ıssız bir yuva...yine eşimle geçireceğim bir buruk bayrammmmmmmmmmm..şu an o kadar doluyum ki anlatamam...ağlamak içimi boşaltmak istiyorum...çaresizce beklemekten yoruldum....rabbim sen tez zamanda bebeklerimizi gönder bizlere....

off canımm ya ne diyim bilmyomkii anlıyorum seni bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz canım

rabbim büyük inşallah o müjdeyi eşlerimize vermeyi nasip edecek vakti varemekki canım

rabbim senin için ne zamansa hayırlısı ozaman yollacaktır bu ay olmadı inşallah bidahi aya olur kuzum

elimizden bişey gelmiyorkii rabbimize el açıp yalvarmaktan başka güzelim

rabbim inşallah tez zamanda hepimizin eşlerimize ve dostlarımıza hamileyim müjdesini vermeyi nasip etsn şükredecez canım dicezki rabim şükür bu bayramda eşimle yuvamızda kutluyoruz bayramı rabbim onları eksik etmesin başımızdan canım

KIZLAR İNANIN BU YAZDIKLARIMLA SİZLERİ ÜZMEK İSTEMEZDİM ..biliyorumki beni birtek sizler anlıyorsunuz...bu bayram bebeğimin yokluğu bana çok zor geldi...annemle yaşadığımız bayramları hatırlıyorumda...bayram sabahı bizim giyinip annemizin yanına gelince o annemin mutluluğu geliyor aklıma...birde babamı bekleyişimiz bayram namazından gelecek diye....

ŞİMDİ bakıyorum ne bayram sabahı koklayacağım bir yavrum var...nede eşimin yolunu bekleyen yavrusu...insanların o bakışları acıyan ..yarın inanınki hiç biryere çıkmak gelmiyor içimden elimden gelse evden kapıya çıkmayacağım bayram günü...ama o dünyalar iyisi eşim..onu üzmeye hakkım yok..o benim canım..hayatım...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bulut azraperi canlarım günaydın ben sizleri çok iyi anlıyorum insan çok üzülüyor benimde 10 sene bir geçmişim var biliyosunuz bak başıma gelen bişeyi paylaşmak isterim sizlerle herşeye insan kırılıyo arkadaşımın bebegi oldu annemlara gittim ben dedim anakucagını ben taşıyabilirmiyim dedim oda olur dedi taktı bana oglanı içine koydu pazara gittik geziyoduk beraber hem hevesimi alıyorum hemde annelik duygusu nasıl tadıyodum biraz gezdikten sonra pazarda yakın bir arkadaşımız gördü bizi selam kelam her neyse arkadaş çok sevindim kız yoksam bu oglan seninmi dedi ben tam cevap vercam ona arkadaş ordan atladı demezmi yok kız o benim hevesini alsın diye taktım dedisenağlama:çok üzgünüm: bebegi dedi oanki suratı üzgünlügü siz düşünün artık okadar çok mutluydumki bir an olsun dedim ama o laf çok acıttı kalbimi inanın dokunsalar aglıcaktım :çok üzgünüm: pazardan geldik bebegi eve bıraktım dedi gel bize otururuz dedi bnede istemem annem bekler dedim tam gidicektim arkadaş anladı bir terslik var dedi ne oldu dedim o lafınla kırdın beni neden öyle dedinki üzdün beni dedim kız vallahi aklımda bir kötülük yoktu öylesine dedim dedi aglamaya başladım ben gidiyorım dedim arkamdan çok bagırdı nafile arkadaşımın o lafı aklıma gelince içim ürperir biliyonuzmu eşimel pazara gittik arkadaş dogurdu sevinçliyim hediye alcem diye arkadaşa tam bakıyoruz kıyafetler kız neler neler var insanın hepsini alası geliyo her neyse begendik eşim verdi parasını eve geldik açtım bakıyorum hediyeye diyorum çok güzel işşallah beyenir dedim sonra şeytanya ben eşime dedimki ben ne zaman alıcam yavruma dedim tutana aşkolsun bende bir aglama varmış bagıra bagıra:çok üzgünüm::çok üzgünüm: eşim ah garip eşim kız ben onu hiç aglarken görmedim öyle aglardı ama benim için çırpınması yokmu dedim ben gidiyorum seni baba yapamıyorum beni boşa başkasını al dedim oda isterse olmasın ben böylede mutluyum dedi ama biliyorum her erkek o lafı deyince yalan söyler çok agladım sarıldık aglamaya başladık dedim eşime bir daha gitmicem doktora olmuyo zorlamanın alemi yok her gittigimde bir eziyet alat filan muayene ol eziyet tam yani dedi tamam gitme seni zorlamıcam dedi bizim olmuyo dedim bebegimiz allahım duy sesimi diye çok agladım allah biliyo eşim allahtan ümidini kesme rabbim büyük zamanı gelmemiştir dedi bak gör öyle bir anda gelicekki o bebek sen bile şaşıracaksın dedi bana dedigide oldu üzülme yok:olmaz: yılmak yok :olmaz: helede isyan etmek hiç yok:olmaz: bizim içim yanıyo anne olamıyoyoz diye ama biz üzüldükçe eşlerimizde çok üzülüyo ben ogün anladım çok üzüldügünü aglasam üzülsem bile eşime belli etmemeye çalışıyorum sizde çok zor biliyorum ama eşlerinize belli etmeyin ozaman işler yoluna giriyo ben eşimi hiç öyle aglarken görmedim görünce çok agladım benim yüzümden adam cagızda çok üzülüyodu çünkü ama ona söz verdim aglamadım yanında sırf o üzülmesin diye hep dualarım sizinle canlarım ben size hep dua ediyorum işşallah tez zamanda rabbim verir sizlerede benimki amansız gerldi beni şaşırttı sizide şaşırtıcak işşallah canlarım olumunekankayizsmile:teselli:senağlama

iyi akşamlar kızlar
sevtuncum senin mercimek içinde takvim yapsana kaçıncı haftadasın bizde görürüz hem eğer yapamazsan ben sana yapabilirim canım

canım çok isterim yaparsan benim mercimek şuan 16 hafta 4 günlük teyzesi ben beceremiyorum öyle şeyleri san zahmet yapıvolumunekankayizsmileŞenizer şimdiden teşekkür ederim canım arkadaşım

Back
X