• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız sevtun saten doluyum...yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama...bana birşeyler oldu...içim dolu dolu...sürekli gözlerimden yaşlar süzülüyor..içim acıyor...işte ondan seviyorum burayı..çünkü burdakiler anlıyor beniiiiiii...dışarda kiler sadece teselli veriyor...helekiiiiiiiiiiiii bazılarııııııııııı canınızı yakıyorrrrrrrrrrrrrr...inşallahhhhhhhhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizlerde annelik duygusunu tadarızzzzzzzzzzzzzzzz...

RABBİMMMMMMMMMMMM SENİN KAPINA GELDİP...EL AÇTIM ELLLRİMİ BOŞA ÇEVİRME BANA ANNELİĞİ EŞİME BABALIĞI TATTIRRRRRRRRRRRRRRR..YUVALARIMIZI HERGÜN BAYRAM YERİ YAPPPPPPPPPPPPPPPPP...

hayırlı arifeler siz canlarım ben bugün kaynanama gidicem her sene arifeden önce giderdim 1 hafta önce gider temizlik dolma tatlı falan yapardık allahtan bu sen yırttık mercimekle:icecream::icecream: dün babannesi aradı mercimegin ne var ne yok diye diyoki telefonda benim oglum kafasını oraya bura ya vuruyomu dedi dedimki yok hissetmiyorum dedim derken kıpırdadı babannesine dedim oynadı diye kadın demezmı kimin torunu be dedi kız hamile kaldım insanlar bir degişiyo bir bilseniz he mercimegimin karnını doyuruyum namazdan sonra giderim bayramın 1 gününün akşamı gelcem ordanda ablama gidicem oglumu çok özledim bayramlık aldım ogluma onu götürücem kız ençok o koyuyo onu göremiyorum hergün netten görüyom ama olmuyo canlısı gibi be bu arada herkezin şeker baayramı mubarek olsun canlarımŞeniz öpüyo mercimegim ellerinizden teyzelerigamyoncuiremsu

kız sevtun saten doluyum...yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama...bana birşeyler oldu...içim dolu dolu...sürekli gözlerimden yaşlar süzülüyor..içim acıyor...işte ondan seviyorum burayı..çünkü burdakiler anlıyor beniiiiiii...dışarda kiler sadece teselli veriyor...helekiiiiiiiiiiiii bazılarııııııııııı canınızı yakıyorrrrrrrrrrrrrr...inşallahhhhhhhhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizlerde annelik duygusunu tadarızzzzzzzzzzzzzzzz...

RABBİMMMMMMMMMMMM SENİN KAPINA GELDİP...EL AÇTIM ELLLRİMİ BOŞA ÇEVİRME BANA ANNELİĞİ EŞİME BABALIĞI TATTIRRRRRRRRRRRRRRR..YUVALARIMIZI HERGÜN BAYRAM YERİ YAPPPPPPPPPPPPPPPPP...

üzülme kardeşim sakın allah çok nbüyük sen ona güven ben neler çektim ne laflar yedim bir bilsem şu 10 yılın içinde balım ya yemin ederim bir anlatsan halıne şükredersin biz üzülüyoruz ama eşlerimiz bizden çok üzülüyo rabbim vermıyosu çocuk derdi rahmetli babacım ya bir sebebi var yada böylesi senin için daha hayırlı ded aklıma o laf gelir hep ben mercimege tabak yapıyım ilaç dsaati geçti birazdan burdayım canım 5 dakıka dsonra yane
olumunekankayizsmile

Sen mercimeğini doyur canım..sanada iy bayramlar...inşallah bunuda atlatırım ...tez vakite bende senin gibi mercimeğime kavuşurum...

Sen mercimeğini doyur canım..sanada iy bayramlar...inşallah bunuda atlatırım ...tez vakite bende senin gibi mercimeğime kavuşurum...

içimden bir ses diyoki sen 1 sene içinde hamile kalıcaksın işşallah içimdeki ses dogru diyodur bebem burda bol bol halay çekiçez canım relaks olcaksın inanmazsınız ben hamile kaldıgım ay hem spor yaptım yürüyüş filan bide o ay aklımdam çıkardım bebek işini mutlu oldum canım mutlu olmak çok önemli strese girice yumurtalar yumaş olmuyo haberin olsun doktor demişti bana sters bebegin ve yumurtaların düşmanı diye bol bol çig yada haşla maydonoz suyu iç rahimi uyarıyomuş ben öle yaptımolumunekankayizsmile

selam kızlar,ben gitmeden site tekrar düzelmiş,size haberi kendim vereyim madem,eboşa yazmıştım ama bana kısmetmiş,benim kırmızılar geldi ve testimin sonucuda negatif,malesef bende çifte bayram yapamayanlardanım ama hakkımızdaki takdir buymuş,elden ne gelir.
hepinizi öpüyorum,ben bi hafta,on gün yokum,beni özleyin.

bu arada herkese merhaba sonunda sitemiz düzelmiş herkesin bayramını şimdiden kutluyorum inşallah kurban bayramına bebişlerinizle birlikte girersiniz allah hepinize tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

kardelencim inşallah tez vakitte müjdeyi verirsin bizlere sağlık olsun üzme kendini şimdiden iyi bayramlar iyi yolculuklar canım

bayramınız kutlu olsun kızlarrr inşallah sağlıkla çocuklarımızla daha nice bayramlar geçiririzzzopuyorumnanaktan

canlarım hepinize iyi bayramlar ben gidiyorum mercimegin babannesine yarın anca gelirim akşam sonra hasret gideririz canlarım he bu arada 23 tane ayetel kürsiyi okudum duasına katılamıcam şimdiden allah kabul etsin arkadaşımızın işşallah yarın gelince bol bol görüşürüz:icecream::icecream::icecream:

bu gönderdiğim linki kopyala sonra kullanıcı paneline gir profilimi düzenlede takvim kısmına yapıştır değişiklikleri kaydet tamamdır

Back
X