• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kzılar mrb nasılsınız, busabah doktora gittim. çok şükür kist yok. bugün puregon iğnelere başlıyorum tekrar ve aşılama yapılacak. eşimin sperm testinde sperm sayısı iyi ama şekil bozukluğu başlamış ve hareketliliği azalmaya başlamış dedi. eniyisi biz aşılamayı deniyelim dedi. iğneler pahalı klomenle aşılama yapalım dedi, ben elimde iğne olduğunu söyleyince tamam iğneyle başlayalım dedi.aşılamada çok canı yanıyor mu ?

canımmm ınsallhhh guzell haberler verırsın bızee hyırlı olsun tedavınn ınsallhhh bebegınnn gelırrr canımm daha fazla bekletmez guzel annesını...

kızlar bayram boyunca gelemezsem şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun bende bayramdan sonra Allah kısmet ederse istanbula gidecem hepinize iyigeceler

kzılar mrb nasılsınız, busabah doktora gittim. çok şükür kist yok. bugün puregon iğnelere başlıyorum tekrar ve aşılama yapılacak. eşimin sperm testinde sperm sayısı iyi ama şekil bozukluğu başlamış ve hareketliliği azalmaya başlamış dedi. eniyisi biz aşılamayı deniyelim dedi. iğneler pahalı klomenle aşılama yapalım dedi, ben elimde iğne olduğunu söyleyince tamam iğneyle başlayalım dedi.aşılamada çok canı yanıyor mu ?
canım nasılsın tedavin hayırlı olsun inşallah busefer bebişin sağlıkla gelir
buarada diğer olay ne alemde amca ameliyat oldumu yazmamışsın sorun yoktur umarım
bayramınız mübarek olsun canlarımm
rabbim tekrarını nasip etsin inşallah
kucağımızda bebeklerimizle büyük bir aile olarak karşılarırız inşallah seneye ramazanı hayırlısıyla

ebrarım ben azramın duasını okudum canım allah kabul etsin

pazar günü yetişemezsem şimdiden aminnnn diyorum
canım sanada hayırlı bayramlar
okey hemen yazıyorum ağzına yüreğine sağlık
herkese selammmmmmm bu güzel arefe gününde EABBİM dualarımızı kabul eder İNŞALLAH
inşallah canım bugün çok dua etmek gerek
bzımde 1yıl kızlarrr ekleyınnnn benıdeeeeeeee ınsallh en kısa zamnda olurr hepımızın bebişlerııı yaaaa
ezgim nasılsın canım eklerim tabiki
özletiyosun kendini canım opuyorumnanaktan
kızlar bayram boyunca gelemezsem şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun bende bayramdan sonra Allah kısmet ederse istanbula gidecem hepinize iyigeceler
tatlım hayırlı bayramlar demek butarafa geliyosun
öpüyorum tatlım allaha emanetsin
huuu kımse yokmuuuuu

ben geldim ezgim sen nerdesin

BEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yılOKUNDU
boncuk..........1,5 yıl OKUNDU
turkuaz...........2 yıl
nanelişeker......2 yıl
samyeli...........4 yıl
birsen..............2,5 yıl
bulut...............5 yıl
hale................2 yıl
yeliz...............2 yıl
ezgi ...............1 yıl
maviş..............6 ay

AZRA için dua listesi
YELİZ...............30bitti
DERDA.............30
ALEYNA............30
KARDELEN........30
TUĞÇE...............30bitti
HALE.................30
MAVİŞ................30
NANELİŞEKER....30
DERİN.................30bitti
OKUMAK İSTEYEN BANA BİLDİRSİN
pazar akşamı duası var

ayvenur_bayram10080.jpg

ebrracım canım ben belki bi iki gün uğrayamma haberin olsun ben duamı okudum canım mevlam kabul etsin tez vakitte inşallah

iyi bayramlar canlar dilerim bu bayram herkeze müjde gelmesine vesile olur sizleri seviyorum kader arkadaşlarım

Back
X