• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Aleynam yarın akrabalar dolaşılcak ertesi gün anneme gidicez bi gece kalcaz ancak üçüncü gün döneriz eve ondan dedim

derdam sagol şekerim beyendiyine sevindim

başardım kızama tarihte bi yalışlık var galiba cünkü 2010 aşagısı yoktu yazmıyodu

Azra sende olmuşsun sen inşallah bu aya olmassın verirsin bize müjdeyi inşallah beraber veririz inşallah
inşallah kuzum inşallah hepimizz veririz bu ay müjdeyii
bugün saat 4 de ilk iğnemi vurdum. rabbim hepimize nasip eder inşallah...
samyelimm canımm inşallah tedavinn güzel gidecek canım inşallah bizlere güzel müjde verecenn
kızlar bayram boyunca gelemezsem şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun bende bayramdan sonra Allah kısmet ederse istanbula gidecem hepinize iyigeceler
seninde bayramın mübarek olsun canım hayırlı yolculuklar k.i.b
slm ben geldim ama kimse yok nasılsınız canlar
ben geldim kuzummm nasılsın
ebrracım canım ben belki bi iki gün uğrayamma haberin olsun ben duamı okudum canım mevlam kabul etsin tez vakitte inşallah
aminn canımm agzına saglıkk rabbim kabull etsin allah razı olsun
sekerbayrami.gif

iyi bayramlar canlar dilerim bu bayram herkeze müjde gelmesine vesile olur sizleri seviyorum kader arkadaşlarım

aminnn inşallah kuzum inşallahh hepimize versinn rabbim bebeişlerimizi
Kızlae bi ses verin bakem
aloo sesimmm gelirrrmüüü
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

as hoşgeldin canım nasılsın

vardır alaeynam üzme canın bende isterdim kızımı bayramlık alıyım bugün içim çok kötü oldu herkez bebğine bişeyler alıyo bi patikte çok gözüm kaldı ama ne çare offf offf

vardır alaeynam üzme canın bende isterdim kızımı bayramlık alıyım bugün içim çok kötü oldu herkez bebğine bişeyler alıyo bi patikte çok gözüm kaldı ama ne çare offf offf

bende gittim azrala utkuya aldım aslında almıştık 10 gün önce ama magazaya grip görünce dayanamadıkk aldıkk gene bi sürü şeyy ahh canımm ya olsaydı onlarla beraberr benimkinde alırdımm saglık olsunn kuzularr napalımm o günlerde gelecekk inşallahhh

iyiym azra sen nasılsın
evet bende cok isterdim ama şükredelim RABBİM beterinden korusun
kızlar ben cıkıyom görüşürüz artıkın sonra

Inşallah azram ohh ne güzel sen almışsın bayramlı dilerim senenye kendi yavruna alırsın canım
ben çıkıyorum azram sana iyi bayramlar

Back
X