HAYIRLI GECELER...HERKESE... KIZLAR MORALİM ÇOK BOZULDUUUUUUUUU
adetim geçmişti 5 gün ... adet oldumo kadar ümitlenmiştimki bu bayram çifte bayram yaşayacaktım..arife günü eşime süpriz yapacakım..olmadı olmadı...rabbim nasip etmedi...inanınki bayrammı gelmiş hiç fark etmiyor...insanlara bakıyorum bir telaş yavruları için bayramlık..ben...yine ıssız bir yuva...yine eşimle geçireceğim bir buruk bayrammmmmmmmmmm..şu an o kadar doluyum ki anlatamam...ağlamak içimi boşaltmak istiyorum...çaresizce beklemekten yoruldum....rabbim sen tez zamanda bebeklerimizi gönder bizlere....
canım yaa çok duygulandırdın beni

( lütfen üzülmee..biliyorum ne desem boş...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...:çok üzgünüm:hayırlı bayramlar bulutcum...
bulut azraperi canlarım günaydın ben sizleri çok iyi anlıyorum insan çok üzülüyor benimde 10 sene bir geçmişim var biliyosunuz bak başıma gelen bişeyi paylaşmak isterim sizlerle herşeye insan kırılıyo arkadaşımın bebegi oldu annemlara gittim ben dedim anakucagını ben taşıyabilirmiyim dedim oda olur dedi taktı bana oglanı içine koydu pazara gittik geziyoduk beraber hem hevesimi alıyorum hemde annelik duygusu nasıl tadıyodum biraz gezdikten sonra pazarda yakın bir arkadaşımız gördü bizi selam kelam her neyse arkadaş çok sevindim kız yoksam bu oglan seninmi dedi ben tam cevap vercam ona arkadaş ordan atladı demezmi yok kız o benim hevesini alsın diye taktım dedisenağlama:çok üzgünüm: bebegi dedi oanki suratı üzgünlügü siz düşünün artık okadar çok mutluydumki bir an olsun dedim ama o laf çok acıttı kalbimi inanın dokunsalar aglıcaktım :çok üzgünüm: pazardan geldik bebegi eve bıraktım dedi gel bize otururuz dedi bnede istemem annem bekler dedim tam gidicektim arkadaş anladı bir terslik var dedi ne oldu dedim o lafınla kırdın beni neden öyle dedinki üzdün beni dedim kız vallahi aklımda bir kötülük yoktu öylesine dedim dedi aglamaya başladım ben gidiyorım dedim arkamdan çok bagırdı nafile arkadaşımın o lafı aklıma gelince içim ürperir biliyonuzmu eşimel pazara gittik arkadaş dogurdu sevinçliyim hediye alcem diye arkadaşa tam bakıyoruz kıyafetler kız neler neler var insanın hepsini alası geliyo her neyse begendik eşim verdi parasını eve geldik açtım bakıyorum hediyeye diyorum çok güzel işşallah beyenir dedim sonra şeytanya ben eşime dedimki ben ne zaman alıcam yavruma dedim tutana aşkolsun bende bir aglama varmış bagıra bagıra:çok üzgünüm::çok üzgünüm: eşim ah garip eşim kız ben onu hiç aglarken görmedim öyle aglardı ama benim için çırpınması yokmu dedim ben gidiyorum seni baba yapamıyorum beni boşa başkasını al dedim oda isterse olmasın ben böylede mutluyum dedi ama biliyorum her erkek o lafı deyince yalan söyler çok agladım sarıldık aglamaya başladık dedim eşime bir daha gitmicem doktora olmuyo zorlamanın alemi yok her gittigimde bir eziyet alat filan muayene ol eziyet tam yani dedi tamam gitme seni zorlamıcam dedi bizim olmuyo dedim bebegimiz allahım duy sesimi diye çok agladım allah biliyo eşim allahtan ümidini kesme rabbim büyük zamanı gelmemiştir dedi bak gör öyle bir anda gelicekki o bebek sen bile şaşıracaksın dedi bana dedigide oldu üzülme yok

lmaz: yılmak yok

lmaz: helede isyan etmek hiç yok

lmaz: bizim içim yanıyo anne olamıyoyoz diye ama biz üzüldükçe eşlerimizde çok üzülüyo ben ogün anladım çok üzüldügünü aglasam üzülsem bile eşime belli etmemeye çalışıyorum sizde çok zor biliyorum ama eşlerinize belli etmeyin ozaman işler yoluna giriyo ben eşimi hiç öyle aglarken görmedim görünce çok agladım benim yüzümden adam cagızda çok üzülüyodu çünkü ama ona söz verdim aglamadım yanında sırf o üzülmesin diye hep dualarım sizinle canlarım ben size hep dua ediyorum işşallah tez zamanda rabbim verir sizlerede benimki amansız gerldi beni şaşırttı sizide şaşırtıcak işşallah canlarım olumunekankayizsmile:teselli:senağlama
ay inanmıyorum yaa...arkadasa gel..ne patavatsızmışş.inanki okuyunca sanki o lafı bana demiş gibi geldi..tövbe Allahım ..sende neler geçirdin gördün kimbilir setunum yaa...meleginle ve eşinle birlikte nice güel bayramlara inşallah tatlım öptüm çok çokŞeniz
hayırlı arifeler siz canlarım ben bugün kaynanama gidicem her sene arifeden önce giderdim 1 hafta önce gider temizlik dolma tatlı falan yapardık allahtan bu sen yırttık mercimekle:icecream::icecream: dün babannesi aradı mercimegin ne var ne yok diye diyoki telefonda benim oglum kafasını oraya bura ya vuruyomu dedi dedimki yok hissetmiyorum dedim derken kıpırdadı babannesine dedim oynadı diye kadın demezmı kimin torunu be dedi kız hamile kaldım insanlar bir degişiyo bir bilseniz he mercimegimin karnını doyuruyum namazdan sonra giderim bayramın 1 gününün akşamı gelcem ordanda ablama gidicem oglumu çok özledim bayramlık aldım ogluma onu götürücem kız ençok o koyuyo onu göremiyorum hergün netten görüyom ama olmuyo canlısı gibi be bu arada herkezin şeker baayramı mubarek olsun canlarımŞeniz öpüyo mercimegim ellerinizden teyzelerigamyoncuiremsu
degişir anam degişirrrr bunlarr..bende düşünüyom acaba kaldıgımda nasıl olacak benimkiler diye..Allah herşeyin hayırlısını versin...yegenler de çok özleniyo gerçekten bee..Allah sabır versin..benimkiler yakın oldugu halde burnumda tütüyolar hep.
selam kızlar,ben gitmeden site tekrar düzelmiş,size haberi kendim vereyim madem,eboşa yazmıştım ama bana kısmetmiş,benim kırmızılar geldi ve testimin sonucuda negatif,malesef bende çifte bayram yapamayanlardanım ama hakkımızdaki takdir buymuş,elden ne gelir.
hepinizi öpüyorum,ben bi hafta,on gün yokum,beni özleyin.
deme yaaa

( napalım bu ay da kısmet degilmiş kardeloşum sıkma canını arkadasım yakında olacak inşallahh ben inanıyorumŞeniziyi bayramlar canım benim.
bu arada herkese merhaba sonunda sitemiz düzelmiş herkesin bayramını şimdiden kutluyorum inşallah kurban bayramına bebişlerinizle birlikte girersiniz allah hepinize tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bersuşşş datlummmmŞeniznice güzel bayramlara sevdiklerinle birlikte canımmmm çok öptüm seni kuşumŞeniz
bayramınız kutlu olsun kızlarrr inşallah sağlıkla çocuklarımızla daha nice bayramlar geçiririzzzopuyorumnanaktan
tatlım sagol..seninde bayramın kutlu olsun..nerelerdesin kıss sen..öptüm seniŞeniz
düzelmişşşş anam sabah bi yazdım sonra gene gitmişş ste selam kızlar nsılsınızzz bana kırmızıı kart geldii az önce
bi tane daha kırmızı kart haberiboshayallersmilesıkma canını azramm..dualarımızla inşallah bu ay gelecektir melegin..:Saruboceq:Şeniz
selam kızlar
bulut ve kardelen kızlar hakkımızda hayırlısı olsun bnmde bi gün önce geldi kırmızılar
bu ay olma ihtimali hiç olmadığı halde üzüldüm doğrusu aslında üzülmemiştim ama az önce bi topicte kız rastgele hamlie kaldığını öğrenmiş ve doktora sormuş ben çok alkol,sigara kullanıyordum birde 6 defa falan kürtaj oldum sorun olur mu diye ama yalan olma ihtimali yok yani,bunu okuyunca üzüldüm açıkcası neysee
bende ayetel kürsilerimi okumuştum haberiniz olsun
turkuazım canımŞenizsende nolur üzülmee..ay biliyorum böyle üzülme üzülme deyince insan dahada üzülüyo dimi

( o yüzden bişey demekte istemiyorum aslında..hakkımızda hayırlısı herşeyin inşallah canım..hayırlı bayramlar..
he bu arada turkuazım,geçen yazdıgını okudum cano,bana genelde yazmıyon demişin yaa...onun açıklamasını yapmıştım kuşum sevtuna yazarken..dedim ya çok oturamıyom herkese alıntı yapamıyorum eskisi gibi diye..kusuruma bakma tatlım..
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen KARDELEN arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
aminnnn..inşallah kardelenim kavusacak minigine yakında...amin yarabbim..:Saruboceq:
kzılar mrb nasılsınız, busabah doktora gittim. çok şükür kist yok. bugün puregon iğnelere başlıyorum tekrar ve aşılama yapılacak. eşimin sperm testinde sperm sayısı iyi ama şekil bozukluğu başlamış ve hareketliliği azalmaya başlamış dedi. eniyisi biz aşılamayı deniyelim dedi. iğneler pahalı klomenle aşılama yapalım dedi, ben elimde iğne olduğunu söyleyince tamam iğneyle başlayalım dedi.aşılamada çok canı yanıyor mu ?
canım gözünaydın kistin gitmiş sevindim..şimdi aşılama olcak hee..kız aşılama acılı bir durum degil bildigim kadarıyla..inşallah hayırlısı olurr canım yaaa..emegin boşa çıkmasınn inşallah.amin.hayırşlı bayramlar gülüm.Şeniz
bayramınız mübarek olsun canlarımm
rabbim tekrarını nasip etsin inşallah
kucağımızda bebeklerimizle büyük bir aile olarak karşılarırız inşallah seneye ramazanı hayırlısıyla
ebrarım ben azramın duasını okudum canım allah kabul etsin
pazar günü yetişemezsem şimdiden aminnnn diyorum
yelizimm canım seninde bayramın mübarek olsun canım...iyi misin tatlım öptüm seni de nanaktan çok çokkŞeniz
herkesee ıyıı bayramlarrr kızlarrr...
ezgim nerelerdesin yaff sanada hayırlı bayramlar kuzu..Şeniz
kızlar bayram boyunca gelemezsem şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun bende bayramdan sonra Allah kısmet ederse istanbula gidecem hepinize iyigeceler
seninde bayramın kutlu olsun birsencim...istanbula gelicen demek ne güzel:)
iyi bayramlar canlar dilerim bu bayram herkeze müjde gelmesine vesile olur sizleri seviyorum kader arkadaşlarım
aminnn canım..inşallahhh...hayırlı bayramlar derdammmmŞeniz
bende gittim azrala utkuya aldım aslında almıştık 10 gün önce ama magazaya grip görünce dayanamadıkk aldıkk gene bi sürü şeyy ahh canımm ya olsaydı onlarla beraberr benimkinde alırdımm saglık olsunn kuzularr napalımm o günlerde gelecekk inşallahhh
ALLAHIM en fazla 9 ay sonra kendi bebegine dolu dolu gönlünce alışveriş yapmanı nasip etsin..ay tüylerim kalktı yazarken yaaa...amin yarabbim..öptüm canım benim hayırlı bayramlar azramŞeniz
canlarım hepinizin bayramı mübarek olsun
dilerim seneye bebişlerimizle bayramı tam kutlarız
hepinizi çok seviyorum iyki varsınız
çok öptüm
aminn canım arkadasımmmŞenizinşallahhh en yakın zamanda müjdeni sende vereceksin bitanem hayırlı bayramlarŞeniz
''Ey Merhametliler Merhametlisi,
halimizi yalnızca Sana açıyor, içimizi yalnız Sana döküyor
ve son bir kere daha en içten iniltilerle engin rahmetinin kapısını tıklatıyoruz.
Ey gizli açık her halimizi bilen!
Ey bizi hiçbir zaman terketmeyen Rabbimiz, şu renk atmış simalarımıza,
şu tekleyen nabızlarımıza ve şu yüreklere acısı halimize merhamet buyur da,
içinde bulunduğumuz kahredici şu sıkıntıdan bir çıkış yolu göster ve dirilmemize izin ver.
Çaresizlik içinde kıvranırken dahi ümitle çarpan sinelerimize, yaşlarla dolan gözlerimize şefkatle teveccüh buyur,bir kez daha kapı kullarını bağışla!..
’Ey bizi hiç bir zaman terk etmeyen Rabbimiz....
Şu renk atmış simalarımıza,şu tekleyen nabızlarımıza,şu ritmi bozulmuş kalplerimize
ve şu yürekler acısı halimize merhamet buyur da;
içinde bulunduğumuz şu kahredici sıkıntılardan bir çıkış yolu göster ve dirilmemize izin ver...’’
^^ İYİ BAYRAMLAR ^^
aminn canım ne güzel bi dua böyle...
hayırlı bayramlar nanelim:)Şeniz
herkesein bayramı kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
delüşşş seninde bayramın kutlu olsunŞenizöptüm aleynammmmopuyorumnanaktan
Bayramınız kutlu olsun kızlar uzun zamandır gıremıyodum hepınızı cok ozledım...evdekı ınternetı kapattırdık telefondan yazıyorum... insallah seneye bebıslerımızle kutlarız bayramı...ebrarım derınım derdam aleynam kardelenım ugurboncugum ısmını sayamadıgım butun kızlar hepınızı kocaman opuyorum...sızlerı cok sevıyorum iyikı varsınız...
ah yaaa özledik kuzu bizde diyoruz noldu pelinime..niye kapattrıdını ki..neyse vardır bi bildiginiz..öptüm seni canım glemeye çalış arada...iyi bayramlar...
Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle Bayramınız kutlu olsun!
seninde bayramın kutlu olsun sinemcimŞeniz
bayramınız mübarek olsun canlarım
mavişşş seninde canımm...öpüyorumŞeniz
kızlarr selammmopuyorumnanaktanHERKESE HAYIRLI,SAGLIKLI NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...DİLERİM KURBAN BAYRAMINDA HEPİMİZ HAMİLEYİZ DİYE DOLAŞIRIZ ORTALIKLARDA...ÇOK İÇTEN DİLİYORUM İNANIN.HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK ÖPÜYORUM BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...
dün gece çok geç geldim işte..soyundum dökündüm pc açmaya bile halim yoktu uyudum kaldım..şimdide işlerle ugraşıyom..kociş işe gitti bugün çalışıcak..bende birazdan bi duş alıp anneme gidicem...görüşmek üzere kızlarr...