Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yarın adet gunum ama hic belırtı yok ebrarım umutlanmak ıstemıyorum bakalım hayırlısı bu ayda olmassa doktora gıtcektık esımle ıns gerek kalmaz...
AZRA için dua listesi
YELİZ...............30bitti
DERDA.............30bitti
ALEYNA............30
KARDELEN........30bitti
TUĞÇE...............30bitti
HALE.................30
MAVİŞ................30
NANELİŞEKER....30
DERİN.................30bitti
BİRSEN..............20
SEVTUN.............23
pazar akşamı duası var
pelinim hayırlısı olsun herkesde belirti olmuyoki
inşallah doktora gitmenize gerek kalmıycak tatlım .
herşey güzel gönlünce olucak inşallah
saol canım ağzına sağlıkokudum canım eklersin 23 tanesini hayırlı bayramlar canım sanada ŞenizŞeniz
amin canım ins allahım hepımızın gonlune gore verır bıdakı bayrama bebıslerımız kucagımızda gırerız tatlım yarında olmassam test yaparım belkı tek cızgı gormektende korkuyorum...
insallah ebrarım bu ay hamıle kalcamı dusunmuyodum olmıycak dıyodum bı heycan var ıcımde canım ıns mucızem gelmıstır...
pelinim sonra görüşürüz kuzum inşallah güzel haberlerle dönersin bizde halaya başlarız canım
benim karnım ağrıyo adetliyim azcık uzanıyım opuyorumnanaktan
duamızı allah hayırlı ugurlu yapsın canlarım işşallah arkadaşımızın rabbim gönlündeki muradını verir tez zamanda benim gibi şişersiniz işşallah ben mutlu oldum rabbim sizleri,de mutlu etsin canlrım hadi gel mercimek teyzeler yok gece geliriz artıgınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileAZRA için dua listesi
YELİZ...............30bitti
DERDA.............30bitti
ALEYNA............30
KARDELEN........30bitti
TUĞÇE...............30bitti
HALE.................30
MAVİŞ................30
NANELİŞEKER....30
DERİN.................30bitti
BİRSEN..............20
SEVTUN.............23bitti
pazar akşamı duası var