Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Kızlar selamünaleyküm herkeze hayırlı bayramlar bilgisayarda sorun var giremiyorum nete haber verim dedim ebrar azranın duasını okudum canım tekrar grsrz gene cok öptm
canım bende diyorum nerelerde halem inşallah sorun düzelir tatlım çok öptüm hayırlı bayramlar .buarada çok saol ağzına sağlık
Yüreğinizee damla damla umut, günlerinize bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdikleriniz hep yanınızda olsun, yüzünüz ve gülünüz hiç solmasın. dualarınız kabul Bayramınız kutlu olsun... kuzularımmmm

kızlarrr hepiniziii çokk öpüyorumm hayırlıı bayramlarr diliyorumm

giiremedim gezmeye gitmeden gelen gidenden fırsat bu fırsat dedim kahvaltı masasına aldım laptopu dedim yazayımm kuzulara nasılsınızzz canlarrrr nasıl geçiyoo bayram benimki yorgun ve koşturayla geçiyoo

kahvaltı yapıp evi toplayıp çıkacaz gene dün tahlilimi vermen lazımdı 3 cü gün dü hormon tahlilleri için gidp yaptıramadım bidahaki aya kaldı

samyelimm kuzumm inşallah bu ay güzel haberini alırız kuzum aşılamada can acımıyoo kuzum

rabbim inşallah emegini boşa çıkarmasınn kuzumm rabbim sana bebişini versinnn

herşey güzel gönlünce olsun inşallah

allahımm topimizdekii herkese bebişlerini yollasın inşallahh tez vakitte

bu günlerinizin tadıı çıkarınn kuzularr gercekten bebişş olunca vaktiniz olmayacak

gezin tozun eyleninn bebişş oluncaa gezemicenizz hele bide ikiz olursaa alllahhhh başınızı kaşıyamıcanız inşallahtaaa başınızı kaşımaya fırsatınız olmasın bebişlerinizin peşine koşmaktan

benim biraz gözümm korktuu hahahahahahaha şimdiki çocuklr çok fena anacım yorulmak bilmiyolar

yaşlandımmı ne başım ses kaldırmıyo hahaha ikizlerden kız olanını aldık gezmeklere gittik kaldı burada allahım kaç kişii baş edemiyozz eşim en son dedi tamam ben artıkk istemiyom çocukk hahahaha ablama diyo cocuk olunca sende kalırlar oldu dedim bende sen gider ananda kalırsın ben cocumla evde kalır büyütürüm çocumu herşey zamanınd güzel valla yaş geince sanki insan alışıyo sessizlige kaldırmıyoo başıı rabbim hepinizeee versin inşallah tabii banada gerci artıkk korkmaya başladım hahaha
azram canım benim biliyomusun aynı duyguları yaşıyoruz benimde hatta eşiminde kafası çocuk sesini hiç kaldırmıyo bizde bazen diyoruz istemesekmi çocuk gerçekten yaşlandık galiba kuzum yaa .belki kendi çocuğumuz olursa farklı olur canım .allah aratmasın daha fazla inşallah
halecim sanada canım
ebrarcım uğramamışısn eminim çok yoğunsundur kolay gelsin canım
derinim,aleynam,tugcalım,sevtunum.pelinim,yelizim,kardelenim vr bütün kılar özledim kız muhabbetinizi
uğurboncuğum seninde merak ettim canım inşallah iyisinidir
derdam aslında dün hep evdeydim ama birkaç kere girdim kimse yoktu sonrada kociş işden gldi fırsat bu fırsat onunla vakit geçirdk .sen iyisn inşallah canım .çok öptüm
buarada bende merak ediyorum boncuğumu yaa
iyibayramlar16ti8.gif
iyi bayramlar tatlım nasılsın?
ben hiç bilmiyodum editi yeni ögrendim kullanamadan kaldırdılr demekkii yanlış yazıları napaca eden kaldırıyolarkii ceva ın için teşeküürler kuzum
BEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
bulut...........5 yıl
samyeli.....4 yıl
aleyna....3 yıl
kardelen.........3 yılOKUNDU
birsen......2 ,5yıl
derda............2 yıl
yeliz......2 yıl
hale....2 yıl
turkuaz....2 yıl
nanelişeker....2 yıl
boncuk..........1,5 yıl OKUNDU
ezgimez.......1yıl
maviş.........6 ay
biraz rutüş yaptım :))))

geçmiş olsun kuzumm iyi bak kendine sıcak tut kendini kuzum

inşallah kuzum inşallah hep beraber hamişş kalırızz

canım seninde bayramın mübarek olsun önümüzdeki bayrama hamişş olalım inşallah

bi tane daha kırmızı kart haberiboshayallersmilesıkma canını azramm..dualarımızla inşallah bu ay gelecektir melegin..:Saruboceq:Şeniz
inşallah kuzum inşallah hep beraberrr hamişş kalırızz

ALLAHIM en fazla 9 ay sonra kendi bebegine dolu dolu gönlünce alışveriş yapmanı nasip etsin..ay tüylerim kalktı yazarken yaaa...amin yarabbim..öptüm canım benim hayırlı bayramlar azramŞeniz

ayy kuzumm inşallahhh rabbim hepimizee nasip etsinn hepimiz birden hamişş kalıp dogurunca bebişleri bir araya getirirk kız toplu alışverişe çıkarız düşün artıkk dükkan sahibinin halini çok öptüm kuzum hhayırlı bayramlar rabbim gönlündeki güzellikleri yaşatsın tez zamanda

aminn canımmm inşallah rabbim göstersin o günleri bizlerede bayramın mübarek olsun kuzum nice bayramlara inşallah kuzumm bayramdada çalışıyonmu

aminnn kuzummm inşallahhh

saol kuzum seninde mercimde bayramı mübarek olsun

iyi bayramlar canım aminnn cümlemizinkini kabul etsin inşallah

kuzumm bayram nedeliylee sohbetlere ara ara devam edecezz gecici olarak bak anca bu gün fırsat bulabildim bayram telaşı bi geçsinn gene o kahka dolu bazen de aglayarak devam edecek gene muhabbetimizz aglamamız sevinçleden olsun inşallah

canım hayırlı bayramlarr sevindim amcanın iyi olmasına sizde rahat bi nefes almışınızdır öptüm canım

milletinn işi gücü yokk kuzumm konuşacak bişey bulamıyorlarrr bende uzun zamandır görmedigim birini gördümm yokmu dedi daha bebekk var var olmazmı dedimm aa ne zaman oldu dedi dedim 40 yaşında şuan 50 cocuga bedell dedim başkaa düşünmüyom zaten dedim o yetiyorr bana kal geldii öyle kaldı anladı eşimden bahsettimi hadi görüşürüz dedim ayrıldım yanından

kıyamam kuzum ya bayramdada işmi olurr kuzummm allah kolaylık versin canımm

inşallah çok yakında görecenn güzelimmm rabbimm verecek inşallahh

pelinim biz sözleştik hepberaber hamişş kalacaz kuzumm herşeyin hayırlısı kuzum benimde yeni tarihim 8 ekim

aleyküm selam canımm sanada hayırlı bayramlarrr allah razı olsun kuzum agzına saglıkk rabbim gönlündekii güzellikleri yaşatsın inşallah düzelri pc dönersin aramıza

valla ben düzeltmeyi düşünüyodum çok iyi olmuş rutuş yaptığın ellerine sağlık kuzu
inşallah muhabbete tam gaz devam opuyorumnanaktan

kızlar hayırlı günler hepinize bugün kocişim evde bizde bayram ziyaretlerine devam edicez gece gelmeye çalışıcam çok çok öptüm hepinizi çok özledim

AZRA için dua listesi
YELİZ...............30bitti
DERDA.............30bitti
ALEYNA............30
KARDELEN........30bitti
TUĞÇE...............30bitti
HALE.................30bitti
MAVİŞ................30
NANELİŞEKER....30
DERİN.................30bitti
BİRSEN..............20
SEVTUN.............23bitti

pazar akşamı duası var

PELİNİM şimdi gördüm adet olmuşsun çok üzüldüm canım hayırlısı olsun sıkma canını bitanem inşallah önümüzdeki aya gelir minişin .çok öptüm

NANELİŞEKER,MAVİŞ,BİRSEN
kızlar szden haber bekliyorum yarın akşam duası var azranın bildirirseniz sevinirim opuyor
umnanaktan

Azram insallah bitanem hepımiz aynı anda hamıle kalırız topıgımızın adı hamıleler topıgı olur insallah canım bu arada kac yıldır bebek beklıyolar lıstesınde adım yok benımde 1 yıl oldu allahım bu sureyı fazla uzatmaz ınsallah

PELİNİM şimdi gördüm adet olmuşsun çok üzüldüm canım hayırlısı olsun sıkma canını bitanem inşallah önümüzdeki aya gelir minişin .çok öptüm

ebrarım alıstım artık canım fazla uzulmuyorum zaten demıstım bu ay doktara gıtcez... allahım hepımıze hakkımızda hayırlısını versın bıtanem cok opuyorum...

Kızlar dun eltimın bır bucuk aylık kızıyla bır saat vakıt gecırdım masallah allah nazarlardan saklasın cok guzel bir kız...bıboranla sut verdım gercı pek ıcmedı annesını emdıgı ıcın ayagımda salladım sevdım optum kokladım esımde cok sevdı gorsenız oyle buyuk mutlulukkı bır evde bebek olması bıde kendı canınızdan kanınızdan oldugunu dusunun... onu annesıne verınce evde bı bosluk oldu sanki neyse canlarım sızınle paylasmak ıstedım kucucuk mutlulugumu allahım ıns hepımıze mucızelerımızı gonderır daha fazla bekletmeden hepinızı optum kocaman...

selam kızlar,herkes bi ceeee diyip çıkıyor :(,gezmelere gidiyorsunuz dimi ne güzel
pelincim kırmızıların gelmiş,hayırlısı olsun herşeyin Allah hayırlı evlat nasip etsin inşaallah
geçmiş olsun kuzumm iyi bak kendine sıcak tut kendini kuzum
azram sağol cnm bnm,bnm derdim hiç bitmezbilmiyorumkismile
dün gece hastanedeydim kızlar, bacağım morardı kendiliğinden,kaç gündür ağrısıda vardı sempatiksalakcinni annemler deli etti beni zorla gittim yoksa bu akşa m iş çıkışı gidecektim :),öyle kalabalıktı ki hastane...antibiyotik verdi doktor eğer hamilelik olursa ki hiç sanmıyorm bi zararı olur mu acaba?
çok uykum var uyumak istiyorum bennn yaaa

Kızlar dun eltimın bır bucuk aylık kızıyla bır saat vakıt gecırdım masallah allah nazarlardan saklasın cok guzel bir kız...bıboranla sut verdım gercı pek ıcmedı annesını emdıgı ıcın ayagımda salladım sevdım optum kokladım esımde cok sevdı gorsenız oyle buyuk mutlulukkı bır evde bebek olması bıde kendı canınızdan kanınızdan oldugunu dusunun... onu annesıne verınce evde bı bosluk oldu sanki neyse canlarım sızınle paylasmak ıstedım kucucuk mutlulugumu allahım ıns hepımıze mucızelerımızı gonderır daha fazla bekletmeden hepinızı optum kocaman...

pelincim yazını okuyunca aklıma şey geldi,bnm eltiminde 3aylık bebişi var her kucağıma alışımda ağlıyor millet sanacak bişe yapıyorum,korkuyorum o yuzden kucağıma almaya:2:
bizim durumuda biliyorlar,kıskanıyor da yapıyor sanabilirler yani insanoğlu bu,aslında hiç kötü değillerdir ama ne bilim ben biraz pinpirikliyim sanırım neysee

pelincim yazını okuyunca aklıma şey geldi,bnm eltiminde 3aylık bebişi var her kucağıma alışımda ağlıyor millet sanacak bişe yapıyorum,korkuyorum o yuzden kucağıma almaya:2:
bizim durumuda biliyorlar,kıskanıyor da yapıyor sanabilirler yani insanoğlu bu,aslında hiç kötü değillerdir ama ne bilim ben biraz pinpirikliyim sanırım neysee

canım oyle dusunme bebıs bu aglar tabıkı bızımkısıde aglıyo gazları cok oluyo o yuzden aglamasın dıye ayakta sevıyorum o zaman susuyolar oyle dene turkuazcım

selam kızlar,herkes bi ceeee diyip çıkıyor :(,gezmelere gidiyorsunuz dimi ne güzel
pelincim kırmızıların gelmiş,hayırlısı olsun herşeyin Allah hayırlı evlat nasip etsin inşaallah

amin canım allah hepımız hakkında hayırlısını versın... eskısı kadar uzulmuyorum bu ay esımle doktara gıtcez ınsallah

turkuazcım bende senin gibiyim biliyomusun herkezin çocuğunu sevevmen ya bişey yaptı sanrlarsa daha beteri ben bebek mevlütlerinede gitmeme herkezin gözü sende oluyo aman olur üzülme ddiyenmi dersin işte bizim bi akrabada böğle doktora gidin bi açresine bakın diyenmi dersin yok efendim boş ben senin yaşındayken üçüncüyü doğurduydum d,iyenmi dersin tek çare gitmmek takmayın kıalzr kafanıza elbet vericek mevlam bir gün sabır ve dua inşallah

Back
X