Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelinim canım çıkmam gerekiyo misafirim gelicek sonra görüşürüz olurmu
ah canım fıstıkım ya yorulmuşsundur çok kıyamamŞenizolsun canım iyisin ya önemli olan o..mesajlaşırız daha bol bol..çok öptüm boncugum benim.slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
gelemedım bayramda kusurabakmayın gecmıs bayramınız kutlu olsun
ben mısafırden basımı alamadım sabah erken kalk temızlık yap bayramlasmaya gıt
gelenlerı agırla kafamı zor koyuyordum yastıga annemlerı bıle 3.gün aradım telastan
bıde rahatsızdım stres bastı kızlar benı cok korkuyorum acaba dıyorum bır ay daha beklesemmı
hsg ıcın 2 günüm kaldımafoldumben
kımse yok galıba ebrarım derınım meraketmıssınız benı sızın msjlarınızada dönemedım kusurabakmayın olurmu bılıyosunuz benı yoksa mutlaka gelırdım dönerdım sıze :asigim:
ben kactım kızlar öptüm sızlerıa.s.
olsun canım benim yaa.konusuruz elbet..bayram telaşına kimse dogru dürüst giremiyo zati..öptüm seni canım.Şenizcano çok geçmiş olsun neden olmuşki morarma çok yoruldun galiba canım
artık biraz dinlenmeye ihtiyacın var senin dikkat et kendine bitanem yaa opuyorumnanaktan
bende almak istemem artık herşeyi daha ince düşünür oldum ne derler düşüncesi çok sinir ediyo resmen çocuklardan soğudum yaa mafoldumben
hepimiz aynı psikolojideyiz demekki napalım insanlar iyi niyetli değilki acıyan gözlerle bakılması bu hale getirdi bizi .bi zaman gelicekki o mis kokuyu içimize çekicez kendi evladımızda mafoldumben
bersum özledim yaa karşılaşamıyoruz nasılsın miniş nasıl
kontrolün nezaman bitanem opuyorumnanaktan
canım inşallah yumoşlar büyümüştür
al bendende okadar kalbim dayanmıyo yaa çığlık çığlığa izledim
hele bu akşam daha fena turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
hoşgeldin bitanem ay yokluğunuz nasıl belli kardeloşumun,senin,yelizin
bidaha gitmeyin yaaa nasılsın girdinmi denize kuzu
canom kusura bakma eve geç geldik çokda yorgundum gelemedim inanki
sen nasılsın nasıl geçti bayram özledimmmmmmmmmm
delüüü gece nöbetimi tuttun sen sahurda yokki kaydirigubbakcemile3
nasılsın ayşenim başladınmı söktürücüye
selam canım nasılsın?
ayetel kürsi listesine baktınmı sanada yazmıştık bu akşam duası varda haber verirsen sevinirim canım
boncuğum yaa çok merak ettik seni
bukadar misafirde nerden çıktı yaa kıyamam sana
buarada sakın vazgeçme filmden ya herkes çektiriyo sorun olmuycak inşallah .hadi çok öptüm
evet cnm ne zaman nasipse olacak inşallah pelinim öptüm seni tatlımopuyorumnanaktanolsun canım arasıra geliyosun ya o da yeter..adet olmuşsun kuzu..üüldüm ama elden de bişey gelmiyo alıştık artık(rabbim hayırlı zamanlarda versin inşallah öpüyorum seni...Şeni
derinım alıstım artık canım fazla uzulmuyorum napalım allahım ne zaman nasip etmısse o zaman olur ins tatlım bızde esimle doktora gıtmeye karar verdik bakalım ins guzel haberler alırız... bende kocaman opuyorum bitanem kendine iyı bak...
pelinim Allah sanada nasip etsin canım..eviniz bebek sesiyle dolsun..amin gülüm:Saruboceq:
amin derincim allah hepimizin yuzunu en kısa zamanda guldursun insallah...
ayy canım yaaa KEREM ismini ben çok seviyorum..eşimede derim bazen kerem cem koyalım hatta diye:))inşallah gönlüne göre olur herşey bersuşum benimŞenizkızlar basketbol maçları gerçekten çok heyecanlı hop oturup hop kalkıp zor izledim valla eğer amerikayıda yener şampiyon olursak benim erkekimin ismi belli olacak nasıl mı daha ilk maçları izliyoduk grup maçlarını o maçtada iki keremde çok başarılıydı bende eşime dedim ki kerem ismi kulağa hoş geliyo türkiye şampiyon olurda kupayı alırsa bizim bebişin ismi kerem olsun dedim eşim güldü keşke şampiyon olsak ama zor dedi rakipler güçlü ama dünkü maçtan sonra amerikayıda yenicez herhalde yenersek bizimde keremimiz olacak akşamki maçı merakla bekliyorum yani[/
oylarınız hayırlı ugurlu olsun :) ben kullanamadım yaa kayıtlarda çıkmıyorum hiç..nedenini bilmiyorum.geçen secimlerde böyle bişey olmadı..herkeze iyi pazarlar bebeler kız mercimekle oy kullanmaya gittik bugün siz neyaptınız bakem adamlar bilmiyolarki casus var yanımda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 mercimekle oy kullandık geldik tam apartmanın kapısına geldim yagmur başladı:hulya: dedim eşime işşallah yagmur yagmazda eve gidince yagar dedim allahım dualarımı kabul etti arası biraz var okulun çok şükür gidince yürüdüm gelince arabayla geldik eşimin arkadaşı sag olsun eve kadar getirdi kızlar yaw hamlamışım yatıyorumya yürümek zor geldi yaw:kedi::kedi: kendinize iyi bakın mercimegin babası evde anlıcagınız biraz zor girerim bu güngamyoncuiremsu ah bir elime geçirsem o mercimegin babasını:mymeka:adam evde varken göremiyorum pc yüzünü yaw:çok üzgünüm::çok üzgünüm:((
ay inanmıyorum yaa salak herifler..herşeyin bişeyini çıkarıyolar afedersinizde..seçim evet-hayır referandumundan çıktı zaten ki..tayyipçiler ve tayyipçi olmayanlara döndü çok sacma yaaaa...geçmiş olsun ebuşum yaavalla bugün çok heyecanlı birgün hem referandum için hemde maç için
herşey güzel olur inşallah
kızlar dün çok kötü bişey yaşadık allah korudu diyebilirim insanlar artık çığrından çıkmış
ümraniyede hayır diyen bir partinin konvoyu vardı trafik çok sıkışık tabi bizde bayram ziyaretine gidiyoruz
biranda önümüzdeki arabayı yumruklamaya tekmelemeye başladılar biz şok tabi bizim arabanın etrafındada biçok insan var camları kapadık filan ama korkudan ölüyoruz hiçbiyere kıpırdıyamadık tabi okalabalıkda sadece dua ediyorum allahım bizi koru diye oanda yumrukladıkları araba ilerledi bizde hemen birsokağa daldık .ya demokratik bir ülkede yaşıyoruz ama insanlar bazı şeyleri çok abartıyo hiç gerek olmayan şeyler yaşanıyo .düşündükçe hala içim kötü oluyo .neyse sorun olmadan atlattık ama olaylar büyüseydi bizde arabamızda fena olucaktı
canım hadi bakalım ha gayret inşallah herşey güzel gidecek samyelim opuyorumnanaktanbu sabah gittik doktora, sağda yumurta yok ama solda hareketlenme var dedi. ama 10 mm altında olduğu için daha belli, olmuyor dedi. hemen acil e2 testi istedi. yaptırdık. beni 3 de ara sana kaç doz luk yapacağını söylerim dedi. 3 de aradım 75 doza devam dedi. salı öğlen 1 de tekrar çağırdı...
ben çıkıyorum şansıma küsüm ne yapam ben geldi aydi bay buluşmak artık bir başka bahara kaldı artık :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ah bebeemm yanlıs mı kaldınız siz ana ogul kıyamamŞenizgeldim ama yetişemedim kıs tühhhboshayallersmile
bu arada TURKUAZIM dün seni atlamışım sanırım bacagında morarma olmuş neden acaba yaa.geçmiş olsun tatlım..
iyiyim tatlım sen nasılsın dört gözle maçın başlamasını bekliyorum maç heyecanı referandumu bastırdı valla
sen nasılsın tatlım yerine eleman bulunamamış daha neyse hayırlısı olsun bakalım
slm kzılar ben geldim