Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fark ettim canım yaaa...bilmiyorumkismile neyse napalım... benim fazla vaktim yok yarın sabah 6 da yola cıkıcaz birazdan yatmam gerek.... şimdiden azramın duasına tüm kalbimle amin diyorum o zaman... sen bundan sonra kime okunacaksa bana haber verebilir misin tatlım.... ben inşallah cumartesi gelicem....
geçmişi de hiç okuyamadım... kardelenden bir haber varmı??* yada başka bir hamiş varmı??? biz çalışmalara start verdik... bakalım nasip....
tugce hoşgeldin canım coktandır görüşemedik nasılsın
abla sagol abla gezmeden geldik şimdi dinleniyom işte
abla bitek nanelişeker mi kalmış okumayan
tugce kız tatilden
daha yeni gelmedinizmi kızzzzzzzzzzzzz
bizde seni özledik bacım
canım öyle oldu malesef
bundan sonra bana okuncak ikinci sırada ben varım ben mesaj atarım sana kuzum
kardeloşdan haber yok bende merak ediyorum yaa
aaa sen biliyomusun adet oldu haberin varmıydı bilmiyorum canım
size iyi tatiller hayırlısıyla gidip gelin inşallah
tuğçem sende benim yerime yüzermisin yaatatlım bayramda yazlıktaydık annemlere kayınvalidelere falan gittik... yarın da fethiyeye gidiyos...oy kullanmak için döndük tatlım.... vesile oldu sizle de görüşmüş oldum hem....
tamam ebrarım sen bana dua başlayınca mesaj atarsın o zaman ben de bitirince atarım.... benim yerime de amin dersin biraz garip olcak böyle ama sana okuyamassam walla kendimi çok kötü hissederdim...
kardeloşun adet olduğunu bilmiyodum canım geçmişe hiç bakamadım... üzüldüm yaaa tühhhh... :çok üzgünüm:neyse bir dahaki aya olur inşallah hepimizin....:Saruboceq:
kızlar benim çıkmam lazım... hepinizi öpüyorum tek tek... cumartesi görüşürüz artık inşallah..... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
he kız gittik abimlere ablamlara gezdik geldik işte kız
içimde bir buruklukla herzamnki gibi
hoşgeldin canım ben iyi sayılırım sen nasılsın?
maçta çok gerildim başım ağrıyo yaa