Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy evet ezgim doğruya ertelendi diyolardı
hayırlısı olsun stres olmuşsundur iyce

Selamünalyküm canlarrr ebrar benim yeni adet tarihi 1 ekim listeye eklersiniz kaç oldu sölücem unutuyom

ya ben azramı bekliyorum ama gelmiycek galiba herkesde çıktı naapsak duayı

kuzum dün yapılmadımı dua ben yoktum misafirlerim vardı bu akşam yolculadımm öldümm valla ya büyüklerden deyilde çocuklarr öldürdüüü anamm evleri bi görsenizz varyaaa battı resmen bayram temizlgi falan boşa gitti yarın sil baştan koltuklar halılarr kapılar silinecekk ayaklarımın agrısına ölüyom bide dişimm tuttu sabah beri zaten 3 4 gündürr vardı agrı bu gün sabah berride kudurdu iyice yarın alabilirsem dişcimden randevu gidecem anacımm yaşlandımmı ben nee 6 çocukla baş edemedimm nolcekk halim bilmem saolsunlarrr az yaramaz deyillerrr sizler naptınız kuzularımm geçmişe bakamadım henüzz inşallah güzel haberlerr vardırrr

azram geçmiş olsun canım ay kim geldi yav okadar çocukla valla zor evinin halini tahmin edebiliyorum canım allah yardımcın olsun
duayı dün yapamadık kuzum aksilik oldu .

azram hoşgeldin kuzum
ay sonunda ya bende duayı hazırlıycaktım .nasılsın canım
kuzummmmmmm hoşbuldumm iyiyim kuzum sen nasılsınn dua okunmamış sanırım pazar günü gece giremedim kuzumm yazdım az önce ayrıntılıı ölüyom yorgunluktan kuzum iyi olmuşş bari kaçırmadım duayıı kısmet bu geceymişş benden sonra sıra sende demi kuzumm banada yazmayı unutma kuzum
Selamünalyküm canlarrr ebrar benim yeni adet tarihi 1 ekim listeye eklersiniz kaç oldu sölücem unutuyom
aleyküm selam canım hoşgeldin nasılsın
insallhhh ebrarcımmm ınsallhhh canımm ya

slmm azraacımm ıyımm sen nasılsın görüsmeyelıı

iyiyimm kuzumm koşturmacaa senin nasıl gidiyo kuzum yok bi yaramazlık inşallah

Back
X