aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim kızlar nabersiniz
hosgeldın derdanurrr...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn agzına yüregine saglıkk canımm allah razı olsunn rabbim tez zamanda hepimize nasipp etsin inşallahh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnn canımmmm rabbim hiçbirimizin emegini boş çıkarmasın rabbim hepimize nasip etsinkendi adımada aminnnnnnn
allahım azrama sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hemde hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden :saruboceq:
hoşgeldin kuzumm nasılsınnn allah razı olsun kuzumm rabbimm herşeyii gönlünüzce versin inşallahaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnn halemmm rabbbimm hepimizin gönlündekii muradıı versinnaminnn azram rabbim gönlünün muradını versin tatlım :saruboceq:
amin canımm inşallah vesile olur inşallah rabbimm çok fazla bekletmeden cümlemize nasipp ederrr inşallahtuğçem için
aminnn diyorum
allahım gönlüne göre versin azram inşallah vesilen olsun okuduğumuz ayetel kürsiler
aminnnnnnnnnnn ınsalhhh azramm en kısa zamnda anne olursun saglıklı hayırlı bır evlat nasip etsın san rabbı mm:saruboceq::saruboceq:
hastamısın canım geçmiş olsun neden gidecen doktara inşallah kötü bişey yokturhoşbuldum ebrraım
canım banada yaz banyo yaptım eşim yarın git bekelme dedi yarın doktoırdayım olmadan okıyım
geçmiş olsun kuzumm bu baş agrıları hiç eksik olmuyoo saolsunlar benimde tutuyo sık sıkk kesip atasım geliyo öyle tuttugu zamaniyi yaptın derdam benimki hala oturuyo
ama ben kaçıcam galiba yine başım ağrıyo buara tuttu nedense
azra ben burdayım kzı hani bana hoşgeldin:umursamaz:
allah hepimizden razı olsun azram canım benim valla bir sen birde ebrra rabbim daha fazla bekletmesin burdaki herkezin bebk sahibi olmasını canı gönülden istiyorum ama rabbim sizi daha fazla bekeltmez inşalalh