Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

amin canım hepimizin,, rabbim cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin...
aminnnn canımmm aminnnnn
azracım gece oturmalarına başlıyoruz haa,,ohhh gelsin börekler çörekler...
derinim çok geçmiş olsun canım.. ayy eniştemde var bende ordan biliyorum...

evet canım başlayalım tabii azcıkk kiloları alalımm akşama uyutunn kocişlerinizii alacam hepinizi mümkünse çocuklarınızıda uyutunnn hahahahah boşver ya uyutmayın atarızz arka odaya onlarıı naparlarsa yapsınlar orda biz sohbetimze bakarız onlarda oynasın lar ayy kuzum düşünsene hepmizin oluyormuşş ve hepimiz bi araya geliyomuşuz cocuklarla düşünsene hepimizde ikizlerr kızz konuşmaya fırsat bulamayız bir araya gelsekk hahahahah valla ben çok isterdimm böyle bişey olsun hepimiz hamile kalalım hamileyken toplanıp bir araya gelelim sonra dogumdan sonra böyle toplanıp bir araya gelelimm nakadar güzell olurduuu demii yaaaa

afiyet olsun samyelim görüşürüz
turkuazcım hoşgeldin naber
bersum bebiş enson iki hafta oldu gideli 2500 gr dı şimdi inş almıştı en fazla 3500 kg olur die düşünüyorum hesaplarıma göre :) yalnız benim dr tüp bebek uzmanı ya büyük ihtimal benim geç gelen bi bebek oldugu için sezeryan yapar die düşünüyorum :)

anam pardonn azracım slmıımı görmüşsün sürekli yazmaktan ben görememişim kusura bakma günahını aldım
olsun canımm bazen bende geç görüyom bakıyom bakıyom bişey yazmıyo sonra birden 2 sayfa atlıyoo anam diyom ne zaman yazmışlarr belki sitedenkaynaklanıyordur canım geç gösteriyordur
kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepinizi öpüyorum...
afiyet olsunn canımmm
selam kızlar hayırlı cumalar

aleyküm selam canım hoşgeldinn hayırlı cumalarrr nasılsın

gökçem 3 kiloyu geçti mi doğum zor oluyomuş tabi çatıya görede değişiyomuş ama hayırlısı olsun senin ve bebiş için en sağlıklısı n e ise öyle olsun canım beşik mi aldın park yatak mı ekim annelerine baktımda sen eklememişsin

bersum bebiş enson iki hafta oldu gideli 2500 gr dı şimdi inş almıştı en fazla 3500 kg olur die düşünüyorum hesaplarıma göre :) yalnız benim dr tüp bebek uzmanı ya büyük ihtimal benim geç gelen bi bebek oldugu için sezeryan yapar die düşünüyorum :)

canım rabbim tamamına erdirsin sagve saglıklı kucana amayı nasip etsin

normal dogurma canım riske atma ne kendini ne bebişini sezeryan yaptır

kızlar bende çıkıyorum bişeyler yesem iyi olacak gökçem senin kociş yemeğe gelmedi mi sen ne geziyon buralarda yine gelirim çok öptümmmm

gökçem 3 kiloyu geçti mi doğum zor oluyomuş tabi çatıya görede değişiyomuş ama hayırlısı olsun senin ve bebiş için en sağlıklısı n e ise öyle olsun canım beşik mi aldın park yatak mı ekim annelerine baktımda sen eklememişsin

canım ben oda yapmadım ekim anneleri cicileri topigine aldıgım ufak tefek şeyleri koydum son aldıklarımı eklemedim ben büyüyebilen yatak aldım park yatak bence gereksiz ve dayanıksız sen bebişe bişeyler aldınmı

güle güle bersum burda cuma namazına gitti birazdan yemek yemege gelir canım kib
kızlar bende kaçarım birazdan kib öptm

turkuazcım hoşgeldin canım nasılsın
hoşbuldum canım sağolasun çok şükür sen nasılsın paşamız nasıl?

hoşbuldum cnm sağol sen nasılsın,prensesin maşallahı var kızz :nazar:

yok gökçem daha bişey almadım almayıda düşünmüyorum 7 ay olsun hepsini alırım allah kısmet ederse sende aldıklarını güle güle kullan bebişin sağlıkla mutlulukla uyusun beşiğinde ekim annelerinin cicişler topiğine bakarım bir ara hadi çok öptüm karnım zil çalıyoooo

AZRAM hoşbuldum cnm sağol sen nasılsın ne var ne yok
bamyanın tarifini okudumda şimcik ağzım sulandı...

saol canım iyiyim bende birazdan çıkacam dışarda işlrim var pazara faanda gidecem gelincede erişteleri kesecem

valla benimde azım sulandı şimdii ekşi ekşii ohhh misss gibiii al pazardan yap canım 2 gün olu ben yaptım yedimm ama şimdi gene çekti canım ben alıp buzluga atmıştımm bi kaç paket bakayım pazarda varsa güzel alayım gene 1 2 kiloda atayımm yeniyoo bamya bizde çokk çalışmam lazımm bu günnn çokkkkk

ya hem çağırıyosunuz hem gidiyosunuz aşk olsun küstüm size :umursamaz:
buarada herkese selam CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

gökcem bende kalamıycam kociş cumaya gitti gelince çıkıcam
dediğin gibi misafirler varya annemlere geçicem
nasılsın datlum ?

saol canım iyiyim bende birazdan çıkacam dışarda işlrim var pazara faanda gidecem gelincede erişteleri kesecem

valla benimde azım sulandı şimdii ekşi ekşii ohhh misss gibiii al pazardan yap canım 2 gün olu ben yaptım yedimm ama şimdi gene çekti canım ben alıp buzluga atmıştımm bi kaç paket bakayım pazarda varsa güzel alayım gene 1 2 kiloda atayımm yeniyoo bamya bizde çokk çalışmam lazımm bu günnn çokkkkk
bizim pazarıımız dündü ben çıkamadım:(
kolay gelsin cnm sana
ya hem çağırıyosunuz hem gidiyosunuz aşk olsun küstüm size :umursamaz:
buarada herkese selam CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

eboşum seninde cuman mübarek olsun hoşgeldin

Back
X