- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
-
yalnız kahve setine bayıldım muhteşem bişeymiş
bende kahve fincanlarına bayıldımbenim almak istediklerim biraz tuzlu nissan juke / galaksy s3 / iphone5 / bide mümkünse ev ama hepsinden önce ilk dileğim,hamile kalabilmek...
türk kahvesi setin harikaymışşşş gülegüle kullan
Kizlar yeni bir yila giriyoruz bir cogumuz icin yeni umutlar yeni dilekler yeni planlar demek ama en önemlisi inaallah vatanimiz milletimiz ve bizim adimiza con hayirli bir yil olur. Bu topikte hepberaber yeni yilda ceyizimiz icin almak istediklerimizi paylasalim yani kafamizda olupta "2013te ben bunu kesin almak istiyorum" dediginiz ne varsa buyrun hepberaber görelim
Iste bunlarda benim 2013te (hatta mümkünse 2013ün daha ilk yarisinda) alacagim ceyizciklerim
1. Kitchenaid buna bayiliyorumpasta yapmayi cok sevdigim icin cok isime yarayacak sadece renginde kararsizim
Eki Görüntüle 588623 Eki Görüntüle 588624 Eki Görüntüle 588625 Eki Görüntüle 588626 Eki Görüntüle 588627
2. Villeroy Boch markali 12 kisilik kahve seti ben ama kasigi altin olaninda istiyorum ve bizim kizlarla toplandigimiz günlere özel 4kisilik sehir temali setten istiyorum
Eki Görüntüle 588639
Paris Londra Roma Berlin
Eki Görüntüle 588648 Eki Görüntüle 588647 Eki Görüntüle 588650 Eki Görüntüle 588651
3. Bu dört modelden birini istiyorum ama hala karar veremedim
Eki Görüntüle 588663 Eki Görüntüle 588664
Eki Görüntüle 588666 Eki Görüntüle 588667
4. Günlük Bardak Seti
Eki Görüntüle 588688 Eki Görüntüle 588702 Eki Görüntüle 588703
5. ve türk kahvesi setim
Eki Görüntüle 588723 Eki Görüntüle 588724 Eki Görüntüle 588727 Eki Görüntüle 588729
Eki Görüntüle 588731
Hadi kizlar simdi sira sizde 2013te siz ceyizinize hangi güzel seyleri almak istiyorsnuz??
şehir temalı sete bayıldım. nereden edinebiliriz ki onları ??
Villeroy Boch markalı kahve setine ben de bayıldımmm o sade desensiz olanların fiyatı ne kadar ve kaç kişilik acaba ve bir de nerde satılıyor :) Bu arada 2013'te hayırlısıyla evlenmek, yuvamızı kurmak,araba almak, I-phone 4 almak, Nikon D5000 almak ve çeyizimdeki eksikliklerin hepsini en az sıkıntıyla tamamlamak ve tabii mutlu ve sağlıklı olmak istiyorumm :)
hmm bayaaa tuzluymuş kalsın o zaman :) olur canım canon eos serisi de çok iyidir o da olur yani :) sadece ben d5000'e takıntı yaptım da
sonuncu setimi diyorsun?
evet canım bayıldım harika bişe.
Bende 2013 de en çok sağlık huzur ve kendime şans getirmesini diliyorum veee en kısa zamanda kendi çeyiiziimi ve diğer iki kız kardeşlerimin çeyizlerini hayırlısıyla bitirmeyi diliyorum
Canım hepsi çok şık seçimler, bayıldım
Güzel günlerde eskit inşallah :)
2013te borcumu harcımı ödemek, nişanlanmak evlenmek ve en önemlisi bu yaptığım şeylerden dolayı mutlu olmak istiyorum
biz içinde bol bol aşk olan içinde ömür boyu sağlık olan her günü olmasa bile en çok huzurlu günü olan saygının asla bitmeyeceği bir hayatımı anlamıyla bir ev satın almak istiyoruz.Allah ım herkese yardım etsin yüreğinden geçeni versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?