• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Allah oncelikle herkesin gonlunden geceni versin, bende annecigimin hasta olmamasini diliyorum, tek dielgim ailem saglikli olsun bana yeter

2 dir bebeklerim kalp atışı olmadığı için alınıyor allahım bana sağlıklı sıhhatli yavrucuklar nasip etsin. bide eşim iş dolayısıyla şehir dışına çıktı çok korkuyorum yollarda bişey olur diye rabbim eşime bana bağışlasın onsuz yaşayamam.:çok üzgünüm:

allah seninde gönlüne göre versin ve en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın..eşin önce allaha sonra kendine emanet..aklına kötü birşey getirme..iyi düşün iyi olsun...
sevgiler...Şeniz

2 dir bebeklerim kalp atışı olmadığı için alınıyor allahım bana sağlıklı sıhhatli yavrucuklar nasip etsin. bide eşim iş dolayısıyla şehir dışına çıktı çok korkuyorum yollarda bişey olur diye rabbim eşime bana bağışlasın onsuz yaşayamam.:çok üzgünüm:

rabbim hayırlısıyla bebeklerine kavuşmayı ve sağlık sıhatle bebeklerini kucaklayıp büyütmeyi nasib etsin inşallah....rabbim hayırlı yolculuklar versin inşallah....

KIZLAR BU GÜN EVLİLİK YILDÖNÜMÜM... 10. YILI BİTİRİYORUZ....:nazar:
SAAT 16:30 DA YOLA ÇIKACAĞIZ... EŞİM BANA SÜPRİZ Bİ HAFTA SONU TATİLİ AYARLAMIŞ...:asigim:
HAFTA SONU YOKUM SİZLERİ ÇOK ÖZLÜCEM... CANLARIM BENİM...a.s..

KIZLAR BU GÜN EVLİLİK YILDÖNÜMÜM... 10. YILI BİTİRİYORUZ....:nazar:
SAAT 16:30 DA YOLA ÇIKACAĞIZ... EŞİM BANA SÜPRİZ Bİ HAFTA SONU TATİLİ AYARLAMIŞ...:asigim:
HAFTA SONU YOKUM SİZLERİ ÇOK ÖZLÜCEM... CANLARIM BENİM...a.s..

kuşuuummm evlilik yıldönümünü tekrar kutluyorum Şeniz a.s...allah daha nice yıllar nasip etsin :nazar:...eh balayınada çıkıyorsun 2 günlüğüne....iyi gezmeler,mutluluklar canım...
sevgiler...

Allah'ım okulumu başarı ile bitirmeyi bana nasip et Yarabbim...

Doğru yoldan çıkarma Allah'ım bizi

isteklerimi, hayallerimi gerçekleştirecek gayreti,gücü ve enerjiyi ver Allah'ım bana :)
amin :) Şeniz

almanya'da kalan son 29 gunumun çabucak geçmesini ve biricik aileme ve sevgilime kavuşmayı diliyorum. 2. dilek hakkımı da kullanmak istiyorum :) en kısa zamanda aşkım ve ben iş buluruz inşallah...
sonrası allah kerim..
sevgilerrrr

hepimizin dilerklerinin kabul olmasını diliyorum ........:içelim:
birde gerçekten iyi insanların sayısının çoğalmasını ..........:1closedeyes:

nolur artık bu eylülde şu tus'u kazansın sevgilim, buraya gelsin artıkkk daha ne istiim :çok üzgünüm:

Allahım inşallahh erkek arkadaşım ağustosta hayırlısıyla askere gider ve inşallah hayırlısıylada geri döner.ve lütfen Yüce Rabbim biz onunla 6 yıldır beraberiz ve hiç uzün süreli görüşmemezlik yapmadık nolur istanbula yakın bi yere düşsün ve ben onu görmeye gidebileyimm.gelincede hayırlısıyla evlenelimm ve nolur ailesi beni sevsin ön yargılı yaklaşmasın
(ayyy çok uzun oldu yaa kızlar kusura bakmayın kaptırdım gidiom))

Sağlık ve huzur ALLAH a şükür şu an bunlardan yana bir eksikliğim yok ama olmasında ilk dileğin bu
daha sonrada sevgilim hayırlısıyla bir an önce bir iş sahibi olması bunu çok istiyorum hemde çook:çok üzgünüm:

bende birinden bir haber bekliyorum. inşallah gelicek beklediğim haber..
hepimizin dilekleri kabul olur umarım:)

Allahım her işimin hayırlısıysa olmasını nasip et.tüm sevdiklerimi ,eşimi , çocuğumu,görünmez kazalarlardan belalardan koru yarabbi..

bende dilerim bu yaz tatilde kardesimle birlikte izmire gidebilirim ve okulumu bitirip diplomami elime alabilirim ve dilerim birgün türkiyeye kesin dönüs yapabilirim....

Bazı acılar paylaşıldığı zaman küçülür,azalır hatta yok olurlar.bizler umudumuzu yitirmediğimiz süre birçok şeyin üstesinden gelebiliriz.kötülüklerle savaşabilir,hastalıkları yenebiliriz.Yeterki bunu içten isteyelim.Ben Allahımdan bir an önce tüm hastalara acil şifalar diliyorum.Banada eski sağlığımı geri vermesi için yalvarıyorum,yalvarıyorum çünkü iki tane oğlumu büyütmek istiyorum...

tez zamanda allahım inşallah bizim geline akıl verirki elindekilerin değerini inşallah kaybetmeden anlaması için...

Back
X