- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
- 53
- Konu Sahibi busenebenimsenem
İki adet ihtiyacım var. Hiç yoksa bir adet de olur. Elinde dileği olmuş, tespih dağıtacak olan arkadaşlarımız var mıdır Allah rızası için? Lütfen olsun.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amac dilek için tespih dagtmak değil mikonu içeriği şöyle aslında: dilek tesbihi.. kızlar dileğiniz varsa yapın..
benim de oldu çok şükür, dağıttım hep. olan birinden bir arkadaşım için istiyorum.
Dileği gerçekleşen 41 tespihi hemen dağıtır. Burada bulman zor canim bence...Niyet diyelim biz :) Haceti tespih duası/dileği ile olan birinin dağıttığı tespihlerden ulaşmak istiyorum kısaca. Baya detaylı bilgi var aslında paylaştığım konuda. Bu ayrı bir hacet/dua tertipi, o yüzden konu başlığı paylaştım.
Sanıyorum dilek tesbihi yapacaksınız ama illa birinin tesbihi olmasına gerek yokki siz herhangi bir tesbihe okuyup, dileğiniz kabul olduktan sonra tesbih dağıtıyorsunuz.Bugün bir kez daha şansımı denemek istedim :)
Eğer siz de uplarsanız daha çok üstte kalır ve belki birilerine ulaşmış oluruz.
Hadi inşAllah![]()
Yukarıda mesajlarda konu linki var.Ay ben bunu hiç bilmiyorum. Nasıl birşey ki.
Bilmiyordum. Sanıyordum ki dağıtılan bi tespih olmalı.Sanıyorum dilek tesbihi yapacaksınız ama illa birinin tesbihi olmasına gerek yokki siz herhangi bir tesbihe okuyup, dileğiniz kabul olduktan sonra tesbih dağıtıyorsunuz.