- 2 Haziran 2013
- 718
- 156
- 73
Herkese merhaba kyk yurdunda kalıyorum 7 kişilik odadaydim ve 3 kisi ile hijyen konusunda çok sorun yasamistim ( sifon çekmiyorlardi, çöpler yerdeydi vs vs ) ayrica calisirken insana saygi gostermiyorlardi kaç kere odada toplantı yapıp bunu yanlış olduğunu söylesem de pek oralı olmadilar. Ben de dayanamayıp oda değişikliği icin başvurdum dönem sonunda yani haziranda. (O kişiler haricinde odadan çok memnundum konumu katlardakiler vs .)
Bugün o 3 kişinin başka yurda gittiğini öğrendim ve yurdumu aradım artık listeler belli oldu dilekçe geri alınamaz dedi
Yarin da yurda gidiyorum muduriyetle konusayacagim ama sizce eski odama geri dönüş alamaz miyim böyle bişey başına gelen veya bilgisi olan varsa yardim etsin lütfen moralim bozuldu
Bugün o 3 kişinin başka yurda gittiğini öğrendim ve yurdumu aradım artık listeler belli oldu dilekçe geri alınamaz dedi

Yarin da yurda gidiyorum muduriyetle konusayacagim ama sizce eski odama geri dönüş alamaz miyim böyle bişey başına gelen veya bilgisi olan varsa yardim etsin lütfen moralim bozuldu