dilekçeyi geri alma imkanım sizce var mıdır?

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
Herkese merhaba kyk yurdunda kalıyorum 7 kişilik odadaydim ve 3 kisi ile hijyen konusunda çok sorun yasamistim ( sifon çekmiyorlardi, çöpler yerdeydi vs vs ) ayrica calisirken insana saygi gostermiyorlardi kaç kere odada toplantı yapıp bunu yanlış olduğunu söylesem de pek oralı olmadilar. Ben de dayanamayıp oda değişikliği icin başvurdum dönem sonunda yani haziranda. (O kişiler haricinde odadan çok memnundum konumu katlardakiler vs .)
Bugün o 3 kişinin başka yurda gittiğini öğrendim ve yurdumu aradım artık listeler belli oldu dilekçe geri alınamaz dedi :(
Yarin da yurda gidiyorum muduriyetle konusayacagim ama sizce eski odama geri dönüş alamaz miyim böyle bişey başına gelen veya bilgisi olan varsa yardim etsin lütfen moralim bozuldu

Başka oda olsun, daha iyi oda olur belki

Evet belki de ama hirsizlik olayları falan çok yaşanıyor ondan çok korkuyorum
Bi de utangaç yapıya sahibim o odadakilerin arası iyiyse bi dislanma olabilir çünkü geçmişte yasadim

Evet belki de ama hirsizlik olayları falan çok yaşanıyor ondan çok korkuyorum
Bi de utangaç yapıya sahibim o odadakilerin arası iyiyse bi dislanma olabilir çünkü geçmişte yasadim
O zaman sonuna kadar ısrarcı ol, problem yaşadığım kişiler yüzünden mecbur kalmıştım dersin.
Bilgim yok ama bence ilan edilmediyse üzerinde değişiklik yapılabilir, insallah:)

O zaman sonuna kadar ısrarcı ol, problem yaşadığım kişiler yüzünden mecbur kalmıştım dersin.
Bilgim yok ama bence ilan edilmediyse üzerinde değişiklik yapılabilir, insallah:)
İnşallah evet çok teşekkür ederim sağolun :)

Back
X