nasıl katılabiliriz arkadaşlar? dilek ve muradım için bende bu zincire dahil olabilirim
Hergün giriyorum mutlaka benide ekleyin teşekkürler iyi akşamlar dualarımız kabul olsn inşallah
Hanimlar selamlar kismetse pazartesi -sali yeni liste yapacagim katilmak istiyormusunuz pazartesiye kadar haber verirseniz ekleyelimBen de okumak isterim. Bana da mesaj atarsanız katılırım.
Y yesil_zeytin_Patronicee gulbera rudecute C cansu_tr B BEYBISIM eilenn evTik cilekli_sut azimli anne umut-16 Bluedew
Hanimlar iyi hafta sonlari 66adet Ya Vekil esmasi yanina 51 adet salavati mecule okuyalim mi gunluk
karar verirsek pazartesi falan baslariz insallah
Olabilir canimY yesil_zeytin_Patronicee gulbera rudecute C cansu_tr B BEYBISIM eilenn evTik cilekli_sut azimli anne umut-16 Bluedew
Hanimlar iyi hafta sonlari 66adet Ya Vekil esmasi yanina 51 adet salavati mecule okuyalim mi gunluk
urY yesil_zeytin_Patronicee gulbera rudecute C cansu_tr B BEYBISIM eilenn evTik cilekli_sut azimli anne umut-16 Bluedew
Bana uyar canimY yesil_zeytin_Patronicee gulbera rudecute C cansu_tr B BEYBISIM eilenn evTik cilekli_sut azimli anne umut-16 Bluedew
Devam diyorum O Ozzgeee canımY yesil_zeytin_Patronicee gulbera rudecute C cansu_tr B BEYBISIM eilenn evTik cilekli_sut azimli anne umut-16 Bluedew
Olur Allah'ın izniyle okuruz canım.Y yesil_zeytin_Patronicee gulbera rudecute C cansu_tr B BEYBISIM eilenn evTik cilekli_sut azimli anne umut-16 Bluedew
İnşallah canim benim inşallahY yesil_zeytin_Patronicee gulbera rudecute C cansu_tr B BEYBISIM eilenn evTik cilekli_sut azimli anne umut-16 Bluedew
okuyalım canımY yesil_zeytin_Patronicee gulbera rudecute C cansu_tr B BEYBISIM eilenn evTik cilekli_sut azimli anne umut-16 Bluedew
Birazdan duzenliycem cnm iki arkadasida etiketlemio sistemO Ozzgeee canım duam bu
Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(sav) güzel hatrı için dualarımı gerçirme. Hayırlı bir şekilde tayin başvururum güzel sonuçlanmasını, gittiğim yerde ailemlede iş yerinde de mutlu huzurlu günlerimin olmasını nasip eyle. Hayır nerede ise bana onu nasip eyle, sonra beni onunla hoşnud eyle. amin amin amin
Birde sorucam hep unutuyorum sorusturma gibi birseyin vardi noldu o hayirli sonuclandi insallahBirazdan duzenliycem cnm iki arkadasida etiketlemio sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?