DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

1001 FATİHA OKUMASI
LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR
DUA SURESİ:1 GÜN (GÜNLÜK OKUMA)

MUAF OLANLAR
129 ADET YA LATİF ESMASI
41 ADET SALAVATI FATİH OKUYOR
SALAVATI FATİH:Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym

DUA SAHİBİ:
MER_4260 (isim dua OZEL MSJDA)

BİZLER
53 ADET Dua sahibi 47 ADET OKUYOR

SON DUA ZAMANI: CUMARTESİ SAAT 21: 00

evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
gulbera
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
Krew MUAF
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp
denizinmavisi OKUNDU
segazel MUAF
SuUtku
Krew (ark)OKUNDU

Namaria
eilenn
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU

1001 FATİHA OKUMASI
LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR
DUA SURESİ:1 GÜN (GÜNLÜK OKUMA)

MUAF OLANLAR
129 ADET YA LATİF ESMASI
41 ADET SALAVATI FATİH OKUYOR
SALAVATI FATİH:Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym

DUA SAHİBİ:
MER_4260 (isim dua OZEL MSJDA)

BİZLER
53 ADET Dua sahibi 47 ADET OKUYOR

SON DUA ZAMANI: CUMARTESİ SAAT 21: 00

evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
gulbera OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
Krew MUAF
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel MUAF
SuUtku OKUNDU
Krew (ark)OKUNDU

Namaria
eilenn
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU

Canim okudum ben de vaktinde anca girebildim hakkinizi helal edin tekrar

@mer_4260 cnm duan bitti Allah kabul rtsin hayirli haberini alalim insallah hakkinida helal et gec girebildim yeni listemizide aksam saatleri yayinlayacagim

Hanimlar yeni listemizi aksama baslatacagim insallah (suremizi yarin aksam 10 yapip sonra her aksam 10 da yeni liste hazirlayacagim )simdi biz evtik e okuyacagiz ama onun dogumu cok yakin ben sen basla gittiginde sayini seve seve alirim dedim ama hem hamile duasi herkes faydalansin istiyorum listeye katilip dogumla cikinca son arkadaslara okuyamam belki onlarda hamile duasi ister der hemde ben kendi mi ayri ayarlayip size okurum boylesi daha iyi der o sebeple biz ona okuduktan sonra listede sayidan muaf tutacagim o 313 listeden bagimsiz okuyacak
Sizden ricam yine hergun takip etmeniz cunku muaf olanlar muafliktan cikanlar derken sayi degisir malumunuz 313 A.kursi bolusup yanina kisi basi 184 adet ya hayyu ya kayyum koyalim dedim (iki esmada A.kurside geciyor)
Muaf olan arkadaslar esma ile yanina bildikleri bir salavati 33 adet okur (tuncina,tefriciye.salatul fatih,salavati mecule gibi hangisini ezbere biliyorsa)
evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
heidi1017
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

Namaria BİR LİSTE YOK
eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424

Canim kisi sayısı fazla acaba bi günde iki kisinin duasini birden okusak agir gelir mi diye bi teklifte bulunmak istedim

O Ozzgeee Allah razı olsun senden ve dua arkadaşlarımdan
C cansu_tr cnm olabilir elbet ama ben kendime guvenemiyorum tam takip edemem karisir falan diye iki kisi olunca Allah izin verirse sira sira herseyi okuruz insallah hizli okunursa zaten yarim gunde yeni kisiye geceriz ama hayirlisiyla evimize donelim insallah bu onerini yine sunarim sizlere kabul gorurse oyle devam ederiz

Bluedew cnm sendende cumlemizdende razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…