- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
Hepinizden allah razi olsun canim ettiginiz dualarin mislini alirsiniz aliriz ins.Patronicee e cnm duan tamamlandi rabbim kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinizden allah razi olsun canim ettiginiz dualarin mislini alirsiniz aliriz ins.Patronicee e cnm duan tamamlandi rabbim kabul etsin
Allah razi olsun güzel yürekli insanEvdeyim hep canım. İş de yaptirmiyorlar. Ben de yaşlı teyzeler gibi köşemde tesbih çekiyorum gun boyu.Biraz da yetistiremezsem korkusu var. Sabah namaziyla başlıyorum okumaya.
Allah razı olsunCANSU_TR
CILEKLI_SUT
BLUEDEW
KREW arkadaşlar için okudum. Allah'ım kabul etsin inşaAllah. Okuyacağım 11 kişi kaldı, Allah'ın izniyle iki günde bitirmeyi planlıyorum. İnşaAllah vakitlice tamamlayacağım.
Ben okurum senin sayini canim
Okudum canimBen okurum senin sayini canim
Sanada agir olacak canim benim zaten bir arkadasinkini de okuyorsunBen okurum senin sayini canim
Sadece bu dua icin ben yetisemeden almis cnm bi sonraki listede genele bolucemSanada agir olacak canim benim zaten bir arkadasinkini de okuyorsun
Tamam canimSadece bu dua icin ben yetisemeden almis cnm bi sonraki listede genele bolucem
Canim isteyerek okudum duanin ağırlığı olur mu hicSanada agir olacak canim benim zaten bir arkadasinkini de okuyorsun