Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun. O Ozzgeee canım bu arada bi sonrakine katılabilirim.cilekli_sut canim dün Aylinin hastane isi var demistim aksam.okumus ama haber verememis duan bitmis Allah kabul etsin inşallah
Allah yardımcın olsun buradan farkettiğime göre kafayı aşırı takıyorsun. Bir süre akışına bırak kardeşim. Benim de aynı problem var içimde bi ateş ama daha beteri olmasın diyorum kendinizi telkin edin Allaha sığının. Sabrını elbet ki verecektir. Ve elbet ki bziler için en hayırlısını nasip edecektir. Kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Herşey güzel olacak inşallah. Umudunuzu kesmeyin asla.Kızlar değer dustu benim bir tüp bebek heyecanı da böyle bitti çok üzgünüm keske uyusam da hiç uyanmasam bu bebek hasreti çok zormus
zAllah yardımcın olsun buradan farkettiğime göre kafayı aşırı takıyorsun. Bir süre akışına bırak kardeşim. Benim de aynı problem var içimde bi ateş ama daha beteri olmasın diyorum kendinizi telkin edin Allaha sığının. Sabrını elbet ki verecektir. Ve elbet ki bziler için en hayırlısını nasip edecektir. Kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Herşey güzel olacak inşallah. Umudunuzu kesmeyin asla.
O kadar zor ki canım 8 yılın hasreti var icimdeAllah yardımcın olsun buradan farkettiğime göre kafayı aşırı takıyorsun. Bir süre akışına bırak kardeşim. Benim de aynı problem var içimde bi ateş ama daha beteri olmasın diyorum kendinizi telkin edin Allaha sığının. Sabrını elbet ki verecektir. Ve elbet ki bziler için en hayırlısını nasip edecektir. Kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Herşey güzel olacak inşallah. Umudunuzu kesmeyin asla.
Hersey Rabbimden olduğu icin bisi diyemiyorum Rabbim bilir en güzelini her serde bi hayır vardir Allah yar ve yardimciniz olsunKızlar değer dustu benim bir tüp bebek heyecanı da böyle bitti çok üzgünüm keske uyusam da hiç uyanmasam bu bebek hasreti çok zormus
Haklısın sabret olacak. Olmaması bile hayırlıdır belki. Seni çok çok iyi anlıyorum ve demesi çok kolay bunu da biliyorum ama 5 kez tüp bebek yapıp tamam artık bıraktım dediği an olanlar var. O yüzden bi de takmamayı dene. Ben bu ara uygulamaya çalışıyorum. Mesela dua forumu dışında hiçbir foruma girme. Bebek araştırması yapma. Gez toz. Örgü ör kitap oku. Yeni tarifler dene. Hayatta nefes alabilmenin eşinin kokusunu duyabilmenin tadını çıkar. Olacak inşallah.O kadar zo
z
O kadar zor ki canım 8 yılın hasreti var icimde
Benim tanidigim 3yil ugrasmis artik tak dedigi noktada birakmis esinide karsisina alip istersen ayrilalim olmuyor demis ve 2.ay hamile kalmisti:) hala herkese soyler ne zaman kafada bitirdim artik dusuncemden cikarttim olmuyor diyip kabullendim o zaman oldu der.O kadar zo
O kadar zor ki canım 8 yılın hasreti var icimde
Senden de Allah razi olsun canim . İnsallah Rabbim hayirlisiyla yüzünü guldurur canimKızlar geldim sınavdan, ne iyi geçti diyebiliyorum ne de kötü. Açıkçası bundan sonrası benim için tamamen duaya kaldı. Çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyorum, 3 yıldır kötü gidiş devam ediyordu ama son 6 ayda iyice dibe vurdum diyebilirim. Kendime devam edecek gücü bulmak tutunacak bir dal bulmak için debeleniyorum. Sanırım benim imtihanım da bu sabır, tevekkül ve dua ile üstesinden gelmeye çalışıyorum sadece.
Hepimiz aynı haldeyiz biliyorum, Rabbim tümümüzü korusun sabır ve sükunet versin. Tez zamanda feraha erelim hepimiz. B BEYBISIM hakkınızda hayırlısını diliyorum, bu günler de geçer inşallah sen de kucağına alırsın hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebeklerini. O OzzgeeeSuUtku C cansu_tr
evTik Allah sizlerden de razı olsun kızlar sayenizde bu gün kendimi en azından daha güçlü hissettim.
O OzzgeeeBluedew için başlıyorum okumaya bitti sayabilrsin canım Allah kabul etsin.
Zeliha son durum nedir? Yazdın mu bilmiyorum yazdıysan ben görmedimDuami okudum Allah kabul etsin hepinize tsk ederim moral oldunuz bana