DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Kızlar değer dustu benim bir tüp bebek heyecanı da böyle bitti çok üzgünüm keske uyusam da hiç uyanmasam bu bebek hasreti çok zormus
Allah yardımcın olsun buradan farkettiğime göre kafayı aşırı takıyorsun. Bir süre akışına bırak kardeşim. Benim de aynı problem var içimde bi ateş ama daha beteri olmasın diyorum kendinizi telkin edin Allaha sığının. Sabrını elbet ki verecektir. Ve elbet ki bziler için en hayırlısını nasip edecektir. Kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Herşey güzel olacak inşallah. Umudunuzu kesmeyin asla.

Bluedew icin Gulbera icin 16, kendim icin 16 adet Ayetelkursi ve esmalarimi okudum Allah kabul etsin

O kadar zo
Allah yardımcın olsun buradan farkettiğime göre kafayı aşırı takıyorsun. Bir süre akışına bırak kardeşim. Benim de aynı problem var içimde bi ateş ama daha beteri olmasın diyorum kendinizi telkin edin Allaha sığının. Sabrını elbet ki verecektir. Ve elbet ki bziler için en hayırlısını nasip edecektir. Kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Herşey güzel olacak inşallah. Umudunuzu kesmeyin asla.
z
O kadar zor ki canım 8 yılın hasreti var icimde

Kızlar değer dustu benim bir tüp bebek heyecanı da böyle bitti çok üzgünüm keske uyusam da hiç uyanmasam bu bebek hasreti çok zormus
Hersey Rabbimden olduğu icin bisi diyemiyorum Rabbim bilir en güzelini her serde bi hayır vardir Allah yar ve yardimciniz olsun

O kadar zo

z

Haklısın sabret olacak. Olmaması bile hayırlıdır belki. Seni çok çok iyi anlıyorum ve demesi çok kolay bunu da biliyorum ama 5 kez tüp bebek yapıp tamam artık bıraktım dediği an olanlar var. O yüzden bi de takmamayı dene. Ben bu ara uygulamaya çalışıyorum. Mesela dua forumu dışında hiçbir foruma girme. Bebek araştırması yapma. Gez toz. Örgü ör kitap oku. Yeni tarifler dene. Hayatta nefes alabilmenin eşinin kokusunu duyabilmenin tadını çıkar. Olacak inşallah.

313 AYATEL KURSİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUMASI LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR
DUA SURESİ:1 GÜN (GÜNLÜK OKUMA)

MUAF OLANLAR
184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASI
33 ADET BİLDİGİ SALAVATİ OKUYOR (tefriciye,tuncina,selatul fatih,salavati mecule vs vs )

DUA SAHİBİ:
BLUEDEW (isim dua OZEL MSJDA)
HANİMLAR HEPİMİZ HER DUADA KİSİ BASİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUYORUZ.313 A.KURSİDEN PAYİMİZA DUSENİ ASSAGİDAKİ SEKİLDE BELİRTECEGİM
BİZLER 16ADET Dua sahibi 25 ADET AYATEL KURSİ OKUYOR

SON DUA ZAMANI: SALİ SAAT 22: 00

evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
@gulberaOKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut MUAF
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
Krew Krew
@whiterose00OKUNDU
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017
@denizinmavisiOKUNDU
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

Namaria
@eilennOKUNDU
@bir garip oblomovOKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424 OKUNDU

Son düzenleme:
O kadar zo

Benim tanidigim 3yil ugrasmis artik tak dedigi noktada birakmis esinide karsisina alip istersen ayrilalim olmuyor demis ve 2.ay hamile kalmisti:) hala herkese soyler ne zaman kafada bitirdim artik dusuncemden cikarttim olmuyor diyip kabullendim o zaman oldu der.
Dr larda asiri takan insanlarin stres hormonunu fazla salgilamasina bagli hamile kalamayabileceklerini soyluyor bir kac yerde okumuslugum var (tibbi sorunu olmayip kalamayanlar icin)
Sabir bol bol dua onun kaderini ne zaman yazdiysa rabbim o zaman gelecektir bosuna hirpalamayin kendinizi

Kızlar geldim sınavdan, ne iyi geçti diyebiliyorum ne de kötü. Açıkçası bundan sonrası benim için tamamen duaya kaldı. Çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyorum, 3 yıldır kötü gidiş devam ediyordu ama son 6 ayda iyice dibe vurdum diyebilirim. Kendime devam edecek gücü bulmak tutunacak bir dal bulmak için debeleniyorum. Sanırım benim imtihanım da bu sabır, tevekkül ve dua ile üstesinden gelmeye çalışıyorum sadece.

Hepimiz aynı haldeyiz biliyorum, Rabbim tümümüzü korusun sabır ve sükunet versin. Tez zamanda feraha erelim hepimiz. B BEYBISIM hakkınızda hayırlısını diliyorum, bu günler de geçer inşallah sen de kucağına alırsın hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebeklerini. O Ozzgeee SuUtku SuUtku C cansu_tr evTik evTik Allah sizlerden de razı olsun kızlar sayenizde bu gün kendimi en azından daha güçlü hissettim.

O Ozzgeee Bluedew Bluedew için başlıyorum okumaya bitti sayabilrsin canım Allah kabul etsin.

Kızlar geldim sınavdan, ne iyi geçti diyebiliyorum ne de kötü. Açıkçası bundan sonrası benim için tamamen duaya kaldı. Çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyorum, 3 yıldır kötü gidiş devam ediyordu ama son 6 ayda iyice dibe vurdum diyebilirim. Kendime devam edecek gücü bulmak tutunacak bir dal bulmak için debeleniyorum. Sanırım benim imtihanım da bu sabır, tevekkül ve dua ile üstesinden gelmeye çalışıyorum sadece.

Hepimiz aynı haldeyiz biliyorum, Rabbim tümümüzü korusun sabır ve sükunet versin. Tez zamanda feraha erelim hepimiz. B BEYBISIM hakkınızda hayırlısını diliyorum, bu günler de geçer inşallah sen de kucağına alırsın hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebeklerini. O Ozzgeee SuUtku SuUtku C cansu_tr evTik evTik Allah sizlerden de razı olsun kızlar sayenizde bu gün kendimi en azından daha güçlü hissettim.

O Ozzgeee Bluedew Bluedew için başlıyorum okumaya bitti sayabilrsin canım Allah kabul etsin.
Senden de Allah razi olsun canim . İnsallah Rabbim hayirlisiyla yüzünü guldurur canim

313 AYATEL KURSİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUMASI LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR
DUA SURESİ:1 GÜN (GÜNLÜK OKUMA)

MUAF OLANLAR
184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASI
33 ADET BİLDİGİ SALAVATİ OKUYOR (tefriciye,tuncina,selatul fatih,salavati mecule vs vs )

DUA SAHİBİ:
BLUEDEW (isim dua OZEL MSJDA)
HANİMLAR HEPİMİZ HER DUADA KİSİ BASİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUYORUZ.313 A.KURSİDEN PAYİMİZA DUSENİ ASSAGİDAKİ SEKİLDE BELİRTECEGİM
BİZLER 16ADET Dua sahibi 25 ADET AYATEL KURSİ OKUYOR

SON DUA ZAMANI: SALİ SAAT 22: 00

evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
@gulberaOKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut MUAF
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
Krew Krew