DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Kızlar dün doğumum gerçekleşti çok şükür. Hepiniz dualarimdaydiniz. Kendimi toparlar toparlamaz dualara katılacağım inşaAllah. Tüm gönül muradlarimiz kabul olsun inşaAllah.
Rabbim evladina ve sana sifa güç kuvvet versin. Hemencik iyilesip aramiza katilirsin inşallah Rabbim yavrunun hayirli evlat olmasini nasip etsin inşallah taze anne sabah sabah ne güzel haber verdin bize seviyorum seni Allaha emanet ol canim benim

Kızlar dün doğumum gerçekleşti çok şükür. Hepiniz dualarimdaydiniz. Kendimi toparlar toparlamaz dualara katılacağım inşaAllah. Tüm gönül muradlarimiz kabul olsun inşaAllah.
Cok sevindim cok şükür. Birbirimizi tanımasak da dertlerimize üzülüyor Sevinç'lerimize seviniyoruz. Rabbim inşallah sağlıkla büyütmeni nasip eder ve inşallah buradaki dua kardeşlerime de nasip eder anne olmayı. Amin sonsuz amin

kızlar liste yenileyeceğinizde bende okumalara katılmak isterim:KK16:

Adaşım hayırlı uğurlu olsun bebeğinsağlıklı uzun ömrü olsun inşallah.
Bize de dua et canım bol bol lohusasın ben de özledim bebek kokusunu

Gozunuzaydin canim rabbim saglikli sihhatli imanli bir evlat olmasini nasip etsin anali babali buyutun ins.

Back
X